Toitumine peab olema spirituaalne, vastasel juhul sa ei toida enda keha õigesti. Räägin palju toitumisest ning suunan kõiki enda keha õige toiduga rikastama. Toitumine on keha ja hinge jaoks ülioluline ning see peab olema spirituaalne. Spirituaalne toitumine tähendab seda, et sa oled teadlik sellest, mida sa sööd, miks sa seda sööd, mida see sisaldab, ja seda ennekõike spirituaalses mõttes ehk sa tead seda, kuidas see mõjub sinu hingele. Väga tihti palutakse minu käest erinevaid retsepte või seletust selle kohta, mida retsept spirituaalses mõttes sisaldab ehk millistele Tšakratele see retsept on ning mis see sinu hinges muudab, kui sa seda sööd. Mina olen spirituaalne toituja, iga minu toidukord on läbimõeldud ja tehtud nii, et see oleks mulle võimalikult kasulik. Täna, küllusliku energiavälja kaudu, millest ma inspiratsiooni sain, jagan ma ühte salatiretsepti, mida on imelihtne teha. Peamiseks eesmärgiks, miks ma seda jagan, on see, et ma seletan sulle lahti selle, mida see salat annab sulle ennekõike spirituaalses mõttes.

Tegemist on küllusesalatiga ehk salatiga, kuhu olen ühtekokku pannud erinevad taimed, mis aktiveerivad sinu Auraväljas külluseenergia kasvamise ja mis omakorda aitavad sulle lähipäevil head õnne ligi kutsuda. Toitumisega on nii, et kui sa taimi sööd, siis need töötavad sinu Auraväljas teatud aja ja sul on nendelt vaja pidevalt energiat juurde saada. Kristallidega on aga nii, et need töötavad sinuga pidevalt, kui sa neid rituaalitaimedega puhastad ja neid geoodidel laed.

VAJAMINEVAD KOOSTISOSAD JA KÜLLUSESALATI RETSEPT:

 

Portsjoni suuruse saad ise endale valida, vastavalt sellele, kui paljudele sa korraga seda salatit valmistad. Salati valmistamisel lisa enam-vähem kõiki taimi võrdselt. Kindlasti ära lisa midagi ülemäära rohkem, vastasel juhul läheb küllusesalati sees olevad energiad tasakaalust välja. Lisan vajaminevate koostisosadesse soovitusliku koguse kausitäie salati kohta, mida sa saaksid pakkuda ka enda teistele pereliikmetele, külalistele või vajadusel üksinda mitmel korral süüa.

1. BASIILIKUT 1 kimp

2. ROHELISE KOOREGA ÕUNA 2 tk

3. PEAKAPSAST üks neljandik keskmisest suurusest

4. KOLLAST MELONIT pool keskmisest suurusest

5. SPINATIT 1 kimp

6. KOLLAST TOMATIT 200 grammi

Lisaks läheb sul vaja ühte sidrunit (sidrunimahla maitsestamiseks) ja soola. Kui soovid, võid maitsestamiseks juurde lisada veel koriandrit või tilli, mis sobivad energeetiliselt teiste taimedega kokku, et saada kätte küllusenergiat aktiivseks muutev vägi. Soovitan salatile lisada ka ekstra neitsioliiviõli.

Ole hea, vali toorained võimalikult puhtad ja vabad erinevatest taimekaitsevahenditest. Kui võimalik, siis soeta endale Eestimaal kasvatatud taimi ja enne salatiks valmistamiseks kindlasti leota neid korra õrnas äädikavees, et taimedel olev mustus maha tuleks.

Salatit valmista ennekõike hea tujuga, et sa ise oma meeltega kogemata söögile ebaõnne-energiat ei lisaks. Süüa tehes alati naudi seda tegevust, sest mida rohkem sa naudid, seda võimsamaks muutub toidumaagia. Küllusesalati valmistamisel võid samal ajal unistada materiaalsetest ja maisetest asjadest.

Salat tükelda täpselt selliseks, kuidas sulle meeldib salatit süüa. Kui sulle meeldib peeneks tükeldatud kapsas, siis tee seda, kui meeldivad suuremad tomativiilud, siis jäta need suureks. Tükelda kõik komponendid ühte kaussi nii, et nende suhe jääks enam-vähem võrdseks. Kindlasti väldi ühe peamise komponendi üleküllust, et küllusesalatis olevad energiad ei läheks paigast ära. Kui salat on tükeldatud, siis pigista salati sisse värskest sidrunist sidrunimahla ja maitsesta see ära.

Kui salat on valmis, siis hakka selle imelist maitset nautima ja lase enda hingel ning Auraväljal end külluseenergiaga kostitada. See salat aitab hetkega muuta sinu Auraväljas olevaid energiaid. Kui sul ei ole Auraväljas külluseenergiat, siis see saabub sinna pärast salati söömist. Kui seal juba on külluseenergiat, siis see muutub võimsamaks. Külluseenergia eksisteerimine Auras aitab sinu ellu häid materiaalseid võimalusi ligi kutsuda ja sinu materiaalsetel unistustel täituda.

Salatit soovitan süüa ühekorraga päris palju, rohkem kindlasti, kui sa oled harjunud seda tavaliselt sööma. Söö ära näiteks üks taldrikutäis, et taimedes peituv vägi üldse suudaks sinu energiavälja muuta.

 

Kõik need kuus peamist komponenti selles salatis on seotud Päikesepõimiku aktiveerimisega, see on Tšakra, mis toodab külluseenergiat või kahjustunud olekus toodab see materiaalset ebaõnneenergiat. Süües Päikesepõimiku taimi aktiveerub see Tšakra, hakkab tervenema ja ebakõlasid parandama. Väga oluline on see, et mida sa millega koos sööd. Näiteks selles salatis on ka palju Südametšakra taimi, kuid see retsept on mul nii üles ehitatud, et Päikesepõimiku-Südametšakra taimedes avalduksid selles salatis vaid Päikesepõimiku energiad.

Nende kuue komponendi vägi aitab esiteks puhastada sinu Päikesepõimikut, seejärel tervendada seda, siis aktiivsemaks muuta, neljandaks aitavad need küllusekanalil avaneda, siis aitavad külluseenergial muutuda võimsamaks ja kuuendaks aitab see salat kutsuda sinu ellu rohkem küllust.

Söö seda salatit alati siis, kui sa tunned, et sa soovid enda ellu rohkem küllust tuua, olla edukam, tuua materiaalsetele soovidele ja maisetele unistustele täitumist. Söö seda siis, kui sa tunned, et sinu elus on materiaalseid probleeme ja sa muretsed liigselt raha pärast.

Küllusesalati füüsiline tervendav külg: Küllusesalat pakatab C-vitamiinist, mis on üks olulisemaid vitamiine, mida sa pead päeva jooksul tarbima. Salati sees on väga palju erinevaid B-vitamiine ja kiudaineid. Salat on väga kasulik sinu nahale, ainevahetusele ja immuunsusele.

Küllusesalati söömiseks on Kuuseisude järgi õige aeg teha seda Noore Kuu ja Täiskuu loomise ajal või siis, kui kosmilised väed on seotud küllusega.

Lisaks küllusesalati söömisele loomulikult kanna ka küllusekristalle, kui sa soovid enda ellu pikaajaliselt õnne ligi kutsuda. Küllusekristallideks, mis aitavad samuti sinu Auravälja küllust ligitõmbavat energiat sisestada, on näiteks Sammalahhaat, Roheline Aventuriin ja Tsitriin.

Küllusesalatit ära söö KINDLASTI koos lihaga või mõne teise loomse saadusega nagu näiteks koorega, juustuga või mõne teise loomsest piimast tehtud produktiga. Mainin selle ära, kuna need on need "spirituaalsed hävitajad", mis kaotavad kohe erinevate taimede spirituaalse energia kiiresti ära. Kui soovid spirituaalselt süüa, siis hoia enda toidulaud surmaenergiast vaba.

Kui soovid selle salati kõrvale süüa midagi, mis laseks külluseenergial sinu Auravälja tekkida, siis kõige paremaks ja neutraalsemaks toidulisandiks oleksid punased läätsed, kollane ehk tavaline kartul või makaronid (ilma munata valmistatud, pakendil on see ära märgitud). Neid lisandeid söö küllusesalati kõrvale keedetuna või küpsetatult koos küllusesalati maitsetaimedega.

Spirituaalne toitumine viib sind ennekõike tervenemise poole, annab sulle palju õnne ja hoiab sind elavana!

Tene Laul