Loomad, linnud või näiteks kalad on meie hinge tootemiteks, me oleme keegi neist kindlasti enda eelmistes eludes olnud, enne seda, kui me oleme enda tänasesse kehasse rännanud. Ma olen ka eelnevalt kirjutanud, et kui sa täna oled inimene, siis ei tähenda see ainult seda, et kõik sinu eelmised ja tulevased elus on samuti inimese kehas. Me rändame erinevatesse kehadesse selleks, et nende kaudu saada õppetunde, vajalikke teadmisi ja oskusi. Mitte alati ei õpita enda elu ära mõne looma kehas, täpselt samamoodi nagu sa ei suuda ära õppida kõike ka inimese kehas. Me rändame, rändame ja rändame veelkord seni, kuni kõik siin Maa peal on ära õpitud. Seikleme võib-olla vahel ühes ja samas kehas erinevas elus senikaua, kuni selle looma või näiteks linnu kehas on sealsed õppetunnid õpitud. Inimesel on vaja kõiki hingede tootemeid, mis on ära õpitud, rakendada inimese kehas. Inimese keha on nagu kanal, mille kaudu on meil võimalik muuta maailma läbi õpitu.

Üheks sinu eelmiseks või tulevaseks kehaks võib olla koera keha. Koer on samuti hinge tootem, milles tuleb sul ära õppida nii mõnigi õppetund. Etteruttavalt mainin ära ühe väga huvitava asja seoses koera hinge tootemiga ja seda sellepärast, et sul oleks veelgi põnevam edasi lugeda. Kuna mina saan oma teadmised läbi kõrgemate jõudude ja paljud teadmised eksisteerivad minu sees juba eelmistest eludest, oskan ma neid teadmisi avada. Nii olen saanud ka koera hinge tootemi kohta väga huvitava visiooni, mille õigsuses ei ole vaja isegi kahelda. Nimelt on koera keha see keha, mis võib olla ühe sammu kaugusel kõikidest inimestest. Koera kehasse rändab hing peale inimese keha või enne inimese kehasse jõudmist. Mitte kõik ei rända koera kehasse, kuid väga suur osa maailma rahvast teeb seda. Seega võin öelda, et ükskõik milline koer kuskil on, sinu kodus, sõbra juures, vanematekodus või naabriaias, ta on kas olnud enne tema elu inimene või kohe-kohe saabub peale oma koera elu inimese kehasse. Sellepärast suudavad koerad inimeste elus eksisteerida, meiega koos aega veeta ja meid armastada. Ütleme nii, et sellega suutsin sinu ja paljude teiste maailmavaate koerte suhtes ära muuta. Kellel on kodus koer, see teab, et seal koera sees on oma eriline iseloom ja tihtipeale tunneb koera inimkaaslane väga hästi ära selle, et tegemist on väga intensiivselt kontaktis oleva hingega.

Kuidas aru saada, et sinu hinge tootem on koer?

Mõistmaks seda, kas sa oled enda eelmises elus või lähimates eludes olnud koer, kuna väga kaugesse minevikku ulatuvaid elusid ei ole kahjuks enamikel võimalik meenutada ja tunnetada, siis selle mõistmine on väga lihtne. Selleks esitan sulle küsimuse: "Kas sulle meeldivad koerad?" Kui "jah", siis sinu hinge tootem on koer.

Kuid siin on ka suur AGA. Kui sinu vastuseks oli jah, siis küsin sinu käest veel küsimusi ja sa vasta ausalt, et sa saaksid ka kogu ülejäänud visiooni koera hinge tootemi kohta enda spirituaalse arengu jaoks õiges võtmes kasutada.

Järgmiseks küsimuseks on: "Kas sulle meeldivad teatud sorti koerad, või lausa teatud koer, nagu näiteks enda koer, kuid teistest koerte suhtes sul ei ole erilist vaimustust?", "Kas sulle meeldivad koerad üleüldiselt, kuid sinus puudub ülim vaimustus nende suhtes?" või "Kas sulle meeldivad kõik koerad hoolimata vanusest, välimusest, oskustest ja tõust, kas sa oled lihtsalt üks suur koeraarmastaja?".

Kui sa vastasid esimesele küsimusele jaatavalt, siis siin ongi see AGA. Sellisel juhul on sinu hinge tootem koer, kuid koera elu ei ole sul veel ära õpitud, see on märk selle kohta, et sul on koertega side, kuid see elu on ühel või teisel põhjusel jäänud sul selliseks, kus sa pole täielikult koera elu õppetunde ära õppinud. Sellisel juhul võid sa kunagi uuesti koera kehasse seigelda, need õppetunnid ära õppida, või sa teed seda mõne teise hinge tootemi kaudu või kõige paremal juhul juba täna.

Kui sa vastasid jaatavalt teisele küsimusele, siis sa oled poolel teel koera hinge tootemi selgeks tegemisel. Sa lõpetad selle ülesande kas inimese kehas olles koertega koos elades või nende elu mõistmisel läbi mõne teise protsessi või naased ükspäev tagasi koera kehasse ja lõpetad selle, mis lõpetama jäi.

Kui sa vastasid jaatavalt kolmandale küsimusele, siis oled sina see, kes on vähemalt oma ühes eelmises elus olnud koer, kui mitte rohkemates eludes, ja ära õppinud selle, mis on koera elu hingele õpetada antud. Sellepärast on sul ka meeletu tõmme koerte poole ja tingimusteta armastust nende suhtes. Tavaliselt need, kes on koera elu ära õppinud, on need, kes hea meelega viskaksid end võõrast koera nähes koos temaga muru peal pikali ja lihtsalt väljendaks oma rõõmu, et ta koera nägi. Täpselt samamoodi nagu enamus koerad väljendavad oma rõõmu inimesi või teisi koeri nähes.

Seletan lahti selle, mida koera hinge tootem endast kujutab...

Selle läbi lugemiseks on kõigil põhjust. Need, kes ei ole koera hinge tootemit ära õppinud, teie saate endale kasulikku ja vajalikku informatsiooni selle kohta, mis ülesanded on teil veel tegemata. Need, kes on koera hinge tootemi läbinud, nemad peavad end lihtsalt ära tundma, ja ma aitan mõista ka seda, miks sa täna just selline oled, kuna meie hinge tootemid kujundavad meie iseloomu.

Koera hinge tootem õpetab hingele seda, et lojaalsus on ülioluline. Koera kehasse rännanud hingel tuleb selgeks õppida see, et neid, keda me armastame, ei tohiks me kunagi reeta. Kui on siiras armastus, siis seatakse iseennast tahaplaanile, kui armastatul on vaja abi. Need, kes ei ole koera hinge tootemis kõike ära õppinud, nendel on lojaalsuse teema veel lahtine. Need, kes aga on ära õppinud, nende sees valitseb alateadvuses kohusetunne, mis ei lase enda armastatut alt vedada, ja kohati ohverduslik meel, mis vahel sunnib iseennast tahaplaanile jätma selle jaoks, et armastatud inimese heaolu jaoks midagi teha.

Koera hinge tootem õpetab hinge tingimusteta armastama. Kellel ei ole see elu edukalt läbitud, seab armastuse suhtes AGA-sid ja piiranguid. Kes on edukalt läbinud, armastab oma väljavalitud hinge tingimusteta. Hinged rändavad koera kehadesse, et õppida ära see, kui oluline on armastada teist nii, nagu ta on, mitte nii nagu hing eeldab, et teine peaks olema.

Koera kehasse rändab hing ka selleks, et ära õppida, kui oluline on elu mänguliselt võtta. Õpetab seda, et hoolimata elu raskustest tuleb elu elada nii, et ei tohiks ära unustada mängulisust, rõõmu ja lõbutsemist. Need, kes on koera hinge tootemi kunagi edukalt ära õppinud, need inimesed oskavad ka kõige halvemal eluperioodil enda elus midagi head näha ja hoolimata pingest end lõbutsemisega maandada. Kes on aga mingil põhjusel pidanud enda koera hinge tootemi selgeks õppimise eelmistes eludes pooleli jätma, nemad veel võitlevad sellega, et sellist oskust enda elus täielikult rakendada.

Koera hinge tootem õpetab hingele vastupidavust. Koera elus eksisteerides tuleb hingel ära õppida see, et hoolimata elu raskustest tuleb üritada ja proovida elus edasi liikuda. Kui koera hinge tootem on ära õpitud, siis täna inimesena eksisteerides oled sa väga vastupidav ja sa ei suuda naljalt alla anda.

Koera hinge tootem õpetab kaitsma seda, mis on oluline. Koera hinge tootemi edukalt läbinud hing oskab kaitsta enda armastatut ja seda, mida oluliseks peetakse.

Miks mõni hing, kellel on koera hinge tootemiga side, pole koera elu täielikult ära õppinud?

Sellele on väga lihtne vastus ja vastusevariante on mul pakkuda mitmeid. Esiteks ei pruugi hing ühe koera elu jooksul kõiki neid õpetusi ära jõuda õppida ja seega jääb koera hinge tootem nii-öelda "õhku". Koertega jääb side, et naasta ühel päeval tagasi sellesse ellu ja jätkata sealt, kus pooleli jäi. Sellepärast võib mõnel inimesel olla teatud koeraga või koeratõuga side, see on märk eelmisest elust. Alateadvuses on olemas äratundmine ja tihtipeale need, kes on koera hinge tootemi ära õppimise pooleli jätnud, nendel on magnet selle sama tõu poole, kes nad ise kord olid. Me hoiame igas elus sidet sellega, millega meil on vaja sidet hoida, et ühel päeval, kui meil on vaja teatud teemasse naasta, siis me suudame seda teha.

Teiseks põhjuseks on see, et koera elu võis jääda liiga lühikeseks ehk tookord koera kehas olles võis elu lõppeda mingil põhjusel ära enne, kui õppetunnid said õpitud.

Kolmandaks põhjuseks on loomulikult inimesed. Inimesed ei ole tänapäeval ja ajaloos kõik koeri alati hästi kohelnud. Väga palju on koertega seoses olnud piinamisi, ahistamisi, vägisi kasvatamisi ehk koerte pidamine nende aretuse eesmärgil, ja koeri on kasutatud väga valedel eesmärkidel. Kui sa oled koerana kunagi sellise inimese käe all kasvanud, kes kohtles sind kui omandit ja väärkohtles sind, siis su õppetunnid jäidki õppimata. Koera eesmärk on olla inimesele kaaslane, mitte tema omand. Kaaslane, kes on võrdväärne inimesega. Kahjuks ei osata koeri veel täielikult mõista ja aktsepteerida. Loodetavasti tuleb kunagi see päev, kus koerad, ja ka kõikidel teised inimese eluga lähedalt seotud loomad, lastakse vabadusse ning inimene lõpetab loomade kuritarvitamise. Siinkohal mõtlen ma veel lehmade, sigade ja paljude teiste loomade peale. Ütleme nii, et inimeste kehas eksisteerivatel hingedel on veel palju ära õppida.

Hinge tootemid on väga oluliseks osaks hinge arengus, nende mõistmine samuti. Et spirituaalselt areneda ja mõista, mis sul on õppimata jäänud, kuhu sa pead täna elus liikuma, selleks hoia enda elus Girasoli kristalli. Girasol näitab teed sinnapoole, kuhu sa peaksid liikuma või mille suunas muutuma.