Kõik erinevate sodiaakide esindajad kannavad endaga kaasas erinevaid iseloomujooni, milles on väga palju häid ja negatiivseid omadusi. Erinevate sodiaakidega suhtes olles tuleb mõista nende astroloogilisi mõjusid, et suhe saaks toimida. Annan sulle head õnne sellega, et kirjutan, mida sul on Kaalude armastamise juures vaja teada, et sinu ja tema suhe saaks olla rohkem kui imeline. Kaalud on seitsmes sodiaak, selle sodiaagi all sünnitakse ajavahemikus 23. september - 22. oktoober. Vahetult enne ja peale neid kuupäevi on ülemineku sodiaagid Neitsi-Kaalud ja Kaalud-Skorpion.

Kaaludes on palju ilu ja võlu, kuid nendes on ka palju keerukust ning hapraid kohti. Kaalude armastamisel on väga oluline teada tema tugevaid ja nõrku külgi ning seda, mis talle sobib, meeldib või mida ta absoluutselt ei salli. Kui hakata oma kaaslast palju sügavamalt uurima, analüüsima ja teda tundma õppima ning mõistma ka tema astroloogilisi mõjusid, siis saab teie suhe muutuda ainult paremaks. On palju energiaid, mis loovad meist need, kes me oleme, ja need astroloogilised näitajad, millega me oleme sündinud, need mõjutavad meid tegelikult väga palju.

Armasta, hoia, mõista enda armastatud Kaalusid ja ole tema jaoks ideaalne kaaslane. See kõik on sinu jaoks, kui sa armastad teda ja soovid temaga heas suhtes olla...

1. Ole temaga lahke ja tema süda kuulub sinule

Kaalude sees peitub suur vajadus tunda, et tema kaaslane soovib temaga jagada midagi ilusat ja head. Kaalud sisimas ootavad seda, et tema kaaslane märkaks tema vajadusi, jätaks meelde need asjad, mis teda õnnelikuks teevad või millest ta unistab. Lisaks sellele ootab Kaalud seda, et ta kaaslane teeks nendesamade märkamiste põhjal talle üllatusi, tuues need soovid tema ellu. Lahkus ja märkamine on Kaalude jaoks ülioluline. Piisab vaid sellest, et see üks unistus saaks jälle täidetud ja seda aitaks tema kaaslane täita. Jagamine ja kaaslaselt millegi tingimusteta saamine on oluline. Kui see suhtes eksisteerib, siis Kaalud vastavad samaga ning õige armastuse puhul vastab Kaalud lausa topelt.

2. Mitte kunagi ei saa olla liiga palju komplimente

Kaalude puhul on tegemist pideva armastuse püüdjaga, keda ei ole võimalik üle armastada. Komplimentide tegemine võiks tema jaoks olla kui lõputu armastuse jagamine. Kaaludele meeldivad ilusad sõnad, ta sulab nende käes, ja mida rohkem neid tema kaaslase poolt tuleb, seda õnnelikumaks ta muutub. Kaalusid on vaja pidevalt komplimentidega üles tõsta ja see aitab tegelikult lahendada igasugused lahkhelid, mis suhtes võivad tekkida ning mis ilmselgelt ka tekivad, kuna elu on elu. Seega minu soovitus sulle, kui sa oled Kaaludega suhtes, on see, et kui sa näed, et ta ei ole kõige paremas tujus, ta ei ole see, kes ta oma parimal päevil on, siis vala ta komplimentidega üle ning too temas esile tema kõige ilusamad küljed. Ta sulab kohe, kõik on kohe hästi!

3. Lase tal olla tema ise

Kaalud on oma loomult sotsiaalsed, isegi kui Kaalude sees on arglikkust ja kui ei olda kõige enesekindlam Kaalude esindaja, siis sotsiaalsusevajadus eksisteerib temas kindlasti. Kaaludel on vaja jagada enda emotsioone ka väljaspoole suhet, tal on vaja vahetada teistega enda elukogemusi, mõtteid, ideid ja inspiratsiooni. See aga tähendab seda, et kui sa oled Kaaludega suhtes, siis tema võib lisaks sinu lähedusele soovida ka kellegi teise lähedust. Olgu selleks siis tema õde või vend, tema töökaaslane või hoopis just tuttavaks saanud inimene. Kaaludele meeldib ühtekuuluvustunne ja seda ei tohiks tema kaaslane temalt ära röövida. Minu soovitus Kaalude kaaslasele on see, et lase tal olla koos oma inimestega, kellega ta just täna soovib suhelda ja end jagada. See ei tähenda kaugeltki seda, et ta ei soovi sinuga olla, ta lihtsalt peab enda energiaid jagama, et ta saaks õnnelik olla. Kaalude ideaalkaaslane on see, kes soovib ka ise vahel eemal olla ja mitte pidevalt üksteisega ninapidi koos.

4. Ta võib olla eemalolev ja romantiline korraga

Kaalude naised ja mehed on kõik oma loomuselt kohati jõulised. Nendes võib vahel välja lüüa ka oskamatus oma tundeid täielikult väljendada, mida Kaalude kaaslane märkab ja defineerib seda kui külma suhtumist temasse. Kaalud ise ei tee seda teadlikult, lihtsalt teine pool loeb selle nii välja. Kaaludel ei ole alati oskust oma tundeid täielikult väljendada, aga kui ta soovib seda teha, siis ta võib muutuda ikka ülimalt romantiliseks ning oma romantikahoogudega üllatada. Kaalude kaaslasele on mul nõuanne - kui ta vahel tundub sulle külm ja kauge, siis ilmselgelt tegeleb ta mõne tema jaoks olulise teema analüüsimise ning lahendamisega, see tõmbab ta enda kesta sisse. Kui nii on, siis oma tunnetevalangu asemel uuri hoopis välja, mille kallal ta juurdleb, aita teda ning peale seda vastab ta sulle romantikaga.

5. Tema juurdlemine ja õige-vale üles leidmine ei ole tema nõrkus

Mis on kindel, on see, et Kaalude kaaslane peab mõistma seda, et Kaalude nõrkuseks ei ole nende otsustusvõimetus. Kaalud on väga head otsustajad, kui nad ühel hetkel selle õige asja üles leiavad. Selleni võib lihtsalt veidi aega minna, vahel kuid, aastaid, vahel päevi, aga see ei ole oluline. Kaalude kaaslasel ma ei soovita seda võtta tema nõrkusena. See, miks Kaalud niiviisi kaalutleb, on see, et ta tahab lihtsalt kõige õigemat otsust langetada. See tundub nõrkusena, kuna Kaalud räägib oma mõtted pidevalt välja. Kord teeb nii, siis teeb naa ja siis jälle otsast peale, see on lihtsalt üks osa juurdlemiseprotsessist. Seega, kui sa oled Kaaludega suhtes, siis las ta räägib ühest ja teisest asjast, otsuse teeb ta nii või teisiti lõpuks ise ära. Soovitan sul selle välja lülitada, et see sind ei häiriks.

6. Hea suhe Kaaludega eeldab väga head omaveheliste tunnete jagamist

Kaaludega suhtes olles on võimalik neid väga lihtsalt katki teha ja nende usaldust ning sidet lõhkuda. Seda kõike saab teha sellega, kui sa näiteks ei jaga temaga enda emotsioone, tundeid ja arvamust. Kaalude jaoks on väga oluline kuulda otse sinu käest seda, mida sa tegelikult asjadest arvad, mida sa kardad, mida sa usud, mis on sinu kirg, kuhu sa soovid elus jõuda, kui olulise väärtusega on tema sinu elus, jne. Kaalud soovib oma kaaslaselt informatsiooni jagamist ja kui sina Kaalude kaaslasena suudad talle pidevalt jagada seda, mis sinu peas toimub, siis on teie suhtes ka väga palju vähem Kaaludepoolset paanikat. Kaalud läheb paanikasse, kui ta ei tea, mis toimub ja kuidas tegelikult asjad on. Kaalud ei ole siiski selgeltnägija, kes teise mõtteid loeb. Tal on vaja tõestust oma kaaslane tunnete osas. Seega ole hea ja jaga rohkem, kui sa oled harjunud jagama, kui sa soovid Kaalude armastust hoida.

7. Aeg-ajalt tuleb laiskusehoog, millesse tuleb sekkuda

Kui ollakse Kaalude päikesemärgi all sündinud, siis sellel on olemas ka negatiivsed omadused. Üks õige Kaalude esindaja kukub aeg-ajalt laiskuse küüsi, langeb selle sisse, ei viitsi midagi teha ja end millelegi pühendada. See käib tal hooti. Mõni päev on ta end nii üles töötanud, sellist motivatsiooni täis, et ta võib kasvõi mägesid liigutada. Kuid samas käivad need laiskusehood tal peal, ja kui ta kaaslane nendesse ei sekku, siis võib sellest tekkida sügavam mugavustsoon. Kaalusid on vaja torkida, kui nad end ise ei liiguta ja on sättinud end oma pesasse iluund tegema. Kaalude kaaslasel on lausa astroloogiline õigus oma kaaslast sealt pesast välja tuua ja tegudele suunata, nii ei lange Kaalud oma astroloogiliste negatiivsete mõjude ohvriks.

8. Vali oma sõnu hoolega

Kaalud ei kannata kohe üldse kriitikat, ja kui keegi Kaaludest peaks siinkohal vastu vaidlema, siis, jah, sinu loodud kaitsekilp aitab sul teiste inimeste kriitikat taluda, aga hiljem kodus olles lased selle kilbi maha ning tegelikult sa ei talu seda kriitikat kohe üldse ning kõik tuleb meelde. Kriitika võiks Kaalude poolest siiski olemata olla, see teeks elu nii lihtsaks. Kaalude kaaslasele on mul päris suur nõuanne - kui sa soovid Kaalude negatiivseid jooni kuidagi esile tuua, et ta saaks neid muuta, siis nendele tähelepanu pööramine on kunst omaette, kui sa soovid peale seda ellu jääda. Kui sa tood tema negatiivsed omadused välja ääri-veeri, ettevaatlikult, tasakaalukalt, vaikse häälega, armastusega ja headusega, siis ta ka muudab end. Ta ei kannata otse ütlemist, kui ta armastab sind - see teeb talle lihtsalt liiga palju haiget.

9. Ole julge ja küsi temalt abi

Kaalude jaoks on näiteks väga oluline see, et sa küsiksid tema käest nõu, sooviksid tema arvamust kuulda ja annaksid talle võimaluse end aidata. Kui Kaalud tunneb suhtes, et sa vajad tema abi, siis see lause sulatab ja meelitab teda. Ta on kohe nõus aitama, sa oled ju siiski tema kõige suurem superkangelane, kellel nagu ikka kõikidel kangelastel on oma abiline, et maailma paremaks kohaks muuta.

10. Austa või lihtsalt mine minema

Kaalude jaoks on suhtes olev üksteise austamine väga kõrgel kohal ja kui ei ole austust, siis ei saa olla tema poolt mitte ühtegi romantilist liigutust, olgu selleks liigutuseks füüsiline või vaimne liigutus. Kaalud ei anna oma armastust välja inimesele, kes ei austa teda ja ta võib väga sapiseks muutuda, kui ta seda tunnetab. Kui sa suudad oma Kaaludest kaaslast austada, teiste inimeste ees teda imetleda ning hoiduda alati teie omavahelisi probleeme vaid enda teada hoidmast, siis see ongi tema jaoks austus. Kui sa pakud talle seda, siis ta austab sind täpselt samamoodi. Ta ei tee sulle teiste silmis liiga ja hoiab sinu mainet iga hinnaga. Sa oled siiski osa temast, sinu maine on tema maine.

NEFRIIT JAAD & RODONIIT on Kaalude armastusekristallid. Nefriit Jaad toob Kaaludele oma kaaslasega väga head läbisaamist, aidates suhet tervena hoida, suhtes olevatele probleemidele kiiremaid lahendusi tuua ja üleüldse oma kaaslasega kirglikumat ning imelisemat suhet hoida. Nefriit Jaad võiks kindlasti olla Kaalude ja tema kaaslase ühises kodus, armastusekristallide seas või nende ühise voodi kõrval.

Rodoniit on Kaalude jaoks ideaalne armastusekristall, mis aitab Kaaludel olla armastusväärne, see parandab nende armastuseõnne, aidates armastust leida, ja kui see on olemas, siis seda hoida. Rodoniit kutsub Kaalude ellu armastust, aidates vallalisel Kaaludel suhet luua ja suhtes oleval Kaaludel suhtesse romantikat ning kirge juurde tuua. Rodoniit on kindlasti üks kristallidest, mis võiks ka Kaalude ja tema kaaslase ühises kodus või nende armastusekristallide seas olemas olla.

Soovitan nii Nefriit Jaadi kui Rodoniiti oma kodus hoida, kui sa oled Kaalud või kui sa oled Kaaludega suhtes. Nende kahe kristalli koostöö on imeline ja aitab suhet Kaaludega hoida väga romantilisena ning kirglikuna.

Kaaludele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Armasta oma Kaaludest kaaslast, tea seda, kuidas temaga suhelda ja ringi käia ning teie suhe ei saagi olla muud kui ainult imeline!