Ambur on meie sodiaagisüsteemis üheksas sodiaak. Ambur on ainuke sodiaak, milles on esindatud pool inimest ja pool looma. Amburi sodiaak sümboliseerib kentauri, kellel on hobuse keha ja inimese keha ülaosa, käes vibu ja nool. Ambur saadab oma energia meie Maa peale läbi Päikese alates 22. novembrist ja valitseb meie üle kuni 21. detsembrini. Kes on selles ajavahemikus sündinud, nende tähtkujuks on Ambur. See tähtkuju, kellena me sünnime, mõjutab meie iseloomu ja loob teatud määral meie isiksuse. Iga tähtkuju on erineva energiaga ja see talletub inimese Auravälja, kui siia Maale sünnitakse. Vahetult enne ja peale 22. novembrit ja  21. detsembrit on olemas eraldi tähtkuju, mis mõjutab lisaks Amburi väele inimeste iseloomu. 22. novembri paiku sünnitakse Skorpion-Amburina ja 21. detsembri paiku Ambur-Kaljukitsena. Kui sa oled nende kuupäevade paiku sündinud, siis sa võid erineda tüüpilisest Amburist, kuna sa kannad endaga kaasas kas siis Skorpioni energiat või Kajukitse energiat.

Täna räägin ma Amburi parimatest külgedest ehk tema kuuest suurepärasest iseloomujoonest, mis on omased just Amburitele. Teades Amburite kõige parimaid iseloomujooni suudame neid ka rohkem väärtustada. Aga sulle, kes sa ise oled Ambur, siis tuleta endale läbi minu mõtete oma häid külgi meelde. Teiste inimeste väärtuste üles otsimine ja iseenda väärtustamine on oluline osa meie hingelisest arengust. Seega väärtustame!

Enne lugemist mõista seda, et igal tähtkuju esindajal esinevad tema suurepärased ja positiivsed iseloomujooned ajal, mil selle tähtkuju esindaja ei kannata stressi või mõne teise negatiivse energia käes.

1. SUUREMEELSED JA HELDED

Amburid on oma loomuselt suuremeelsed ja helded. Ambur on see, kes suudab ühtekuuluvustunnet luua, tema jaoks on see väga oluline. Ambur on see, kes väärtustab inimesi enda ümber, soovib, et teda ümbritseksid terved, positiivsed ja rõõmsad inimesed. Kui ta seda enda lähedastes ei näe, siis soovib ta seda kõike parandada ja tuju tõsta. Peaasi, et kõik rõõmsad oleksid! Amburite jaoks ei ole mingisugune probleem kellegi teise jaoks midagi ise ära teha, märgata ja abi pakkuda. Kui ta saab kuidagi olla kasulik kellelgi, kellel ta näeb abivajavaid silmi, siis on see tema hingele suurim rahuldus. Amburile meeldib tunda seda, et abi vajatakse. Mitte sellepärast, et kuidagi enda ego suurendada. Abi küsimine on tema silmis pigem tugevus kui nõrkus. Amburi jaoks ei ole mitte mingisugune küsimus võtta enda peale kohustusi, kui ta saab niimoodi kedagi aidata.

2. MULTIFUNKTSIONAALNE SOTSIAALSUS

Amburid omavad üldiselt väga aktiivset Kurgutšakrat. Aktiivne Kurgutšakra võib viidata ka sellele, et see energiakanal töötab liiga kiiresti ja see ei lase teistel Tšakratel korrapäraselt oma tööd teha. Mis tähendab seda, et Kurgutšakra omab liigset võimu kogu Tšakrasüsteemis. Kuid selline Kurgutšakra loob Amburi isiksusse ühe väga olulise iseloomujoone. See annab talle oskuse olla multifunktsionaalselt sotsiaalne. Ambur on see, kes võib täiesti võõra inimesega suhelda maast ja ilmast ja seda ilma igasuguste probleemideta. Aktiivne Kurgutšakra annab Amburile võime rääkida kaasa erinevatel teemadel, ühel hetkel kosmosest, teisel hetkel ühiskonnaprobleemidest, kolmandal hetkel sellest, kuidas kõige paremat köögiviljarooga valmistada. Ülikiire teemalt teemale liikumine, oskus säilitada vesteldes rahu ja tasakaalu, oskus mitte segadusse sattuda ja olla ideaalne vestluskaaslane - vot see on anne!

3. ADRENALIINISÕLTLANE

Ambur ja adrenaliin, need käivad käsikäes. Ambur on kas täiesti avalik või salajane ihaldaja ekstreemsuste, uute ja põnevate olukordade järele. Amburil on vaja põnevust, ja kui ta seda mõnda aega kogeda ei saa, keegi talle seda ette ei sööda, siis ta läheb ise sellele järele. Tal on vaja avastada, rännata ja kogeda. Ambur on ideaalne sõber ja kaaslane, kes teeb elu huvitavaks. Tänu sellisele seiklushimule on tal palju huvitavaid lugusid rääkida sellest, mida ta on kogenud, mida näinud ja kuhu ta süda hetkel liigub. Ta on huvitav, kuna ta viib end ise elu erinevate külgede ja müstikaga kokku. Eriti kasulik on Amburi sõprus neile, kes soovivad enda ellu põnevust, kuid ei oska seda ise luua. Ambur võib olla see, kes aitab sul seda kõike kogeda.

4. OPTIMISM

Amburid armastavad lõbu, positiivsust ja optimistlik suhtumine on nende loomuses. Amburid mõtlevad tihti teisi inimesi analüüsides, et miks nad küll on nii negatiivsed ja pessimistlikud? Me elame kõik ühel Maal, meil on olemas teatud ühised võimalused siin ellu jääda ja enda elu hästi elada, kuid miks olla pessimistlik? Ambur on loomult optimismisõltlane, lisaks adrenaliinisõltuvusele. Ambur soovib olla iga hinna eest õnnelik, tal on olemas oma eesmärk, et ükskõik mis elus ka ei juhtuks, selg sirgu ja naeratades edasi. See on see iseloomujoon, mida on vaja nii mõnelgi just Amburilt õppida ja temalt inspiratsiooni haarata. See ei tähenda aga sugugi seda, et Amburi elu oleks lihtsam kui mõne teise sodiaagi esindaja elu. Ambur lihtsalt üritab rohkem olla üle kõigest, mis on tema eluteele takistustena, kibedana ja probleemidena ilmutanud.

5. INTELLIGENTSUSE KASVATAMINE ON OMAETTE EESMÄRK

Amburid on filosoofilised ja nad janunevad uute teadmiste järele. Teadmised, teadmised ja veelkord teadmised - see on nii põnev! Ambur on oma eluteel eluaaegne õpilane. See on väga õige suhtumine, tegelikult elu ongi üks suur õppetund ja sina oled oma elu õpilane. Amburid on sellest elu osast väga hästi aru saanud ja sellepärast on kõikide Amburite alateadvuses üks suur küsimärk, mis laieneb igale teemale, mis tema ellu siseneb. Amburi sees on: "Miks, aga, kuidas, milleks...?". Intelligentsus on Amburite jaoks võrgutav.

6. LÕBUTSEMISHIMULINE

Amburid on üldiselt suurepärase huumorimeelega. Nad on inimesed, kes soovivad oma elu elada läbi huumori. Huumoriga käib kaasas ka soov lõbutseda ja end meelelahutustegevustega kokku viia. Ambur on tõenäoliselt esimene, kes broneerib endale koha mõnele heale humoorikale teatrietendusele, on esimesena kinos uut komöödiat vaatamas, on esimene, kes naerab seltskonnas teise inimese nalja või sarkasmi peale. Ta on esimene, kes tabab ära, kus on võimalik pinged maandada, end vabaks lasta ja lihtsalt nautida. Ambur on oma loomuselt lõbutseja, kui tema elu on vähegi korras ja tasakaalus. Kui sa soovid enda seltskonda rikastada lõbuga, siis tuleb seltskonda kutsuda alati üks Amburi esindaja.

Lumiobsidiaan on Amburite jaoks üks olulisemaid kristalle. Lumiobsidiaan suudab Amburis tuua esile tema kõige kvaliteetsemad, parimad ja suurepärasemad iseloomujooned. Lumiobsidiaan aitab Amburi stressi vähendada, kustutada tema elust ja Aurast negatiivset energiat. Lumiobsidiaan aitab Amburil liikuda enda elus õigele teele, kus ta leiab õnne ja rahu. Lumiobsidaani kristall võiks olla Amburi sünnikristallide laekas ja seda kristalli võiks Ambur kanda ajal, mil on vaja end õigele rajale tagasi suunata.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Amburile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Jäta meelde! Kõik Amburid ei ole ühesugused. Et täielikult mõista kellegi või iseenda iseloomu, siis tuleb astroloogias ja numeroloogias kõiki näitajaid koos analüüsida. Loe läbi minu artikkel selle kohta, kus ma aitan sul mõista seda, kuidas minu astroloogia ja numeroloogia artikleid tõlgendada. Selle artikli leiad SIIT.