Menüü
Ostukorv

PRUUN ARAGONIIT alus (D)

PRUUN ARAGONIIT alus (D) VÄEESEMED
PRUUN ARAGONIIT alus (D) VÄEESEMED
AINUEKSEMPLAR
PRUUN ARAGONIIT alus (D) VÄEESEMED
PRUUN ARAGONIIT alus (D) VÄEESEMED
PRUUN ARAGONIIT alus (D)
145.00€
Maksudeta: 118.85€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: PRUUN ARAGONIIT alus (D)

AINUEKSEMPLAR!

PRUUN ARAGONIIT pärineb peamiselt Marokost ja Mehhikost. Pruuni Aragoniidi peamiseks toimeks on energiate maandamine, see on seotud Juurtšakra tasakaalustamisega ning Maaga kontakteerumiseks. Sobib kõigile, kes soovivad iseennast õppida paremini tundma, loodusega tegeleda, alternatiivmeditsiini viljeleda ja õppida looduse saadustega tervendama.

Selle kristalliga on võimalik keskenduda ühele konkreetsele teemale või asjale. Selleks enne selle kasutusele võtmist võta see enda kätte ning soovi soov, mida enda ellu tahad või emotsioon, mida endasse sooviksid saada. Seejärel aseta see soovide laeka juurde või unistuste kristallide komplekti sisse. Pruun Aragoniit on soovide maagia kristall, see aitab rituaale ning maagiaid tehes soove universumisse saata, et need ajapikku täituksid. Selleks kanna Pruuni Aragoniiti endaga, kui rituaale läbi viid. Kui sa hoiad seda kristalli enda kodus, siis see aitab sul koduseid rituaale ja maagiaid edukamalt läbi viia.


Pruuni Aragoniiti kantakse selleks, et vabastada enda hingest viha kellegi konkreetse vastu. Selleks täpselt sama moodi keskendutakse selle inimese peale ja hoitakse Aragoniiti käes, et see hakkaks just selle probleemiga tööd tegema sinu Auras.

See kristall on neile, kes teevad pidevalt liialt impulsiivseid otsuseid ja reageerivad erinevatele olukordadele kiiremini, kui sooviks. Pruun Aragoniit aitab enda käitumist rohkem kontrollida ja leida hetk aega mõtlemiseks ennem, kui tegutsema hakatakse. Aseta see enda töölaua peale, kui sa tunned, et sa ei suuda tööle keskenduda või sa teed liialt palju vigu, mis sind häirivad.
Pruun Aragoniit õpetab sind kannatlikum olema ja kui sul on kannatamatusega probleeme, siis kanna seda kristalli endaga kaasas.

Ennekõike soovitan ma Aragoniidi kristalli kasutada õppelaua või töölaua peal hoidmiseks. Seda kõike sellepärast, et suurendada sinu keskendumisvõimet. See on kristall, mis aitab õppimisele või töö tegemisele rohkem rõhku osutada.

Pruun Aragoniit on kasulik sulle, kui sul on probleeme viha taltsutamisega. See on kristall, mis aitab maandada negatiivsete emotsioonide välja näitamist. Selleks kanna seda kristalli endaga kaasas või sisusta enda kodu selle kristalliga. Kodu energiasse Pruuni Aragoniidi lisamine aitab samuti kõikide pereliikmete viha emotsioone maandada.

PRUUN ARAGONIIT ALUS

Pruunist Aragoniidist alus/taldrik on suurepärane kristallikomplektide jaoks. See hoiab teiste kristallide energiad aktiivsena, aidates neil täita enda ülesannet sinu elus. Hoia seal peal kindlasti kristalle või geoode. Sa võid seda kasutada ka ehete laadimise alusena, mille peal hoia kindlasti samal ajal ühte geoodi-kristalli

Hoiab auto tervena

Aseta Pruun Aragoniit koos Tiigriraua kristalliga enda autosse selleks, et need kaks kristalli kaitseksid sinu autot lagunemise eest. Nende kahe kristalli ühine vägi annab autole edasi energiat, mis kaitseb seda pleki mõlkimiste, mootori probleemide ja teiste erinevate probleemide eest. Sa võid need kaks kristalli lisada kokku ka teiste autot kaitsvate kristallidega, mille oled juba eelnevalt enda autosse pannud.

Kasulik kristall koju toomiseks

 
Pruuni Aragoniiti on väga kasulik hoida enda koduses keskkonnas ja seda võiks kodus olla võimalikult palju. Seda sellepärast, et Pruunil Aragoniidil on oskus negatiivseid ja ärritavaid emotsioone vaos hoida.  Pruun Aragoniit hakkab neid endasse koguma, et kodus valitseks positiivne ning rahulik õhkkond. Aseta Pruuni Aragoniiti igale poole erinevate kodutaimede juurde. Siis saab Pruun Aragoniit koos taimedega enda tööd teha.

Pruuni Aragoniidi ja Quantum Quattro kooslus on seotud missioonitööga. Enne nende asetamist kodus Kagu-ilmakaarde või teiste kristallide keskele, mis on seal juba olemas, puhasta see koht kindlasti Taevalik viirukiga või Põldmündi eeterlik õliga. Sellega avad Kagu ehk küllusenurgas nende kristallide jaoks energiad, et missiooniportaal saaks avaneda. Asetades need kristallid kodus Kagu-ilmakaarde, avad energiaportaali, mille kaudu on sul võimalik enda missioonile lähemale jõuda. Need kristallid ühendavad sind sinu tõeliste annetega ja aitavad neid sinu ellu tuua ning jõuda lähemale oma elu- ja hingetööle. Kui soovid enda missioonile küllust  veelgi rohkem juurde tuua, siis lisa Quantum Quattrole ja Pruunile Aragoniidile juurde ka Malahhiiti.

RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena või valmista poleeritud kristallist vee-eliksiiri. Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist.

- Kantakse luumurdude ajal, nende ära hoidmiseks ja tervendamiseks. Pruun Aragoniit aitab kiiresti vigastustest taastuda ja kiirendab luude kokku kasvamist. On kasulik neile, kes närvide pärast hakkavad kiiresti hingeldama ja tekivad paanikahood. Pruun Aragoniit ergutab vereringet, sobilik neile, kellel on pidevalt külm või kellel ei liigu jalgades/kätes veri eriti ringi.

- Tšakrate tasakaalustamiseks on soovitatav kasutada Pruuni Aragoniiti vee-eliksiiri valmistamisel. Pruun Aragoniit aitab vabastada kinni jäänud energia kanaleid.

SODIAAK

Tähemärgilt mõjutab Pruun Aragoniit kõige enam KALJUKITSE. Kaljukitse jaoks on Pruun Aragoniit tööedu kristall. See aitab Kaljukitsel leida enda jaoks sobiliku eriala ja väljundi enese parimaks teostamiseks. Pruun Aragoniit suunab intuitiivselt Kaljukitse sellele teele, kus ta saab enda kõige tugevaimaid oskusi või annet kasutada. Lisaks toob see kristall Kaljukitsele oskuse enda tööd teha nii, et sellega ei kaasneks stressi.

MAA-ELEMENT

Pruun Aragoniit aitab Maa-elemendi sodiaakidel madalseisust välja tulla, abistades oma viha vabastava ja halbu energiaid elimineeriva väega. Kindlasti võiks seda kristalli kanda senikaua, kui probleemid on ära kadunud. Maa elemendi sodiaakideks on KaljukitsSõnn ja Neitsi. Pruun Aragoniit aitab neid hoida õigel teel ja tasakaalustada neid stressirohkel ajal.


Pruuni Aragoniiti võid laadida Aragoniit geoodi peal või kõrval, kui sa seda ei kanna. Puhasta vähemalt korra kuus Mürriviiruki või Seedripuu eeterliku õliga


Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Aluse suurus 16*12*1,5 cm. Pildil olevad kristallid on illustratiivsed ja ei kuulu aluse juurde.
ROOSA KVARTS poleeritud
Enim müüdud
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
4.00€
Maksudeta:3.28€
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sell..
31.90€
Maksudeta:26.15€
PRUUN ARAGONIIT pärineb peamiselt Marokost ja Mehhikost. Pruuni Aragoniidi peamiseks toimeks on energiate maandamine, see on seotu..
8.60€
Maksudeta:7.05€
GRANAAT on mustjas-punane kristall, mis aitab loovusel lennelda ja armastusel ellu pääseda. Granaati peetakse üheks kõige&nbs..
22.20€
Maksudeta:18.20€
MÜRR on punakaspruuni värvi ja väga hea lõhnaga kummivaik. Mürr on pärit Somaaliast ja see pärineb commiphora myrrha puu kuivanud mahlas..
4.72€ 5.90€
Maksudeta:3.87€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.