Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "UUS TEEKOND"

LA TENE kinkekomplekt "UUS TEEKOND"
LA TENE kinkekomplekt "UUS TEEKOND"
80.00€
Maksudeta: 65.57€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: "UUS TEEKOND"

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE kinkekomplekt "UUS TEEKOND" on kokku pandud väeehtest, mis toetavad ja julgustavad Sind uuel teekonnal. Suurendavad eduenergiat, luues uusi võimalusi, tuues ellu õnne ja kordaminekuid.

La Tene kinkekarbis on hõbedast Malahhiit ripats ja Hõbe Topaas kõrvarõngad. 

MALAHHIIT on Sinu võimaluste looja ja õnne tooja. Kandes seda suurendab see Sinu edu energiat ja õnne väge. Aitab olla edukas erialal, mille valinud oled.

HÕBE TOAPAAS uute alguste, uute kogemuste ja armastuse kristall. Kandes seda toob see kordaminekuid, õnne, heaolu, materiaalset küllust ja jõukust.

Ehteid võid laadida Mäekristalli geoodil ja puhastada Salvei rituaalitaime/viiruki/küünlaga.


Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.
Lisainfo
Lisainfo Karbi suurus on ca 6,5x6,5x2,5 cm. Ripatsi kogupikkus ca 2 cm. Kristall ca 1,1x1,1x0,5 cm. Kõrvarõngaste kristalli suurus ca 3x3 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
Tegemist on väga hapra kristalliga, mis ei kannata vett. Veega kokkupuutel kaotab kristall oma välimuse ja hakkab lagunema.MALAHHIIT on küll..
28.20€
Maksudeta:23.11€
Tegemist on väga hapra kristalliga, mis ei kannata vett. Veega kokkupuutel kaotab kristall oma välimuse ja hakkab lagunema.LA TENE erikollektsiooni kä..
20.20€
Maksudeta:16.56€
ARRUDA on õnnistuste taim ja sellest valmistatud viirukit saad kasutada enda elus või kodus hea õnne aktiveerimiseks. Arruda õnnistab paikasid ..
4.40€
Maksudeta:3.61€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.