Iga taim kiirgab endast välja spirituaalset energiat, mis tähendab seda, et kõiki me planeedi taimi on võimalik kasutada energiatervendajatena. Ma olen ikka ja alati öelnud, et maajumalanna Gaia on loonud kõik taimed siia ilma põhjusega. Taimede maailm on ääretult suur ja üüratult mitmekesine ning see annab meile suure võimaluse end tervendada. Maailm on loodud spirituaalse geeniuse poolt, kes on sättinud igasse taime vajalikud tervendajad nii füüsilisel kui ka vaimsel tasandil.

Olen alati loodust armastanud ja sellest informatsiooni kogunud ning kanaldanud. Loodusega kontaktis olles vaatan ma alati taimede poole ning nendega esmakordselt nii-öelda tuttavaks saades küsin enda käest küsimuse: "Milles oled sina, kullake, hea meie kehale või hingele?". Teen seda selleks, et jõuda kõikide tervendajateni, milleni inimestel on vaja jõuda, eelkõige minu enda jälgijatel. Et aidata sind ja kõiki teisi nendel teemadel, mis teid kõnetavad või millele vajate lahendust.

Ja visioonid tulevad, tulevad ja tulevad. See on äärmiselt põnev, kuidas taimed minuga nii-öelda jutustavad. Samamoodi nagu inimeste enda Auraväljad, silmad ja energeetika. Kogu loodus räägib, tuleb osata vaid kuulata.

Kaktusel, nii nagu igal teisel taimel, on oma spirituaalne vägi, mille kohta on mul hea meel teile informatsiooni jagada. Kaktus võib esmapilgul tekitada eemaletõukava tunde, kuna näeb välja nii tugev, ja seetõttu ei tooda neid näiteks enda koju. Kuigi ei ole vaja midagi karta. Selline reaktsioon tekib kaktuse ja sinu vahel pigem siis, kui sa ei ole valmis tõega silmitsi seisma. Seega on see järjekordne viis, kuidas sa saaksid enda alateadvust rohkem tundma õppida. Kui sina oled just see, kelle jaoks kaktused ei ole need taimed, mis sind kõnetavad, siis kasuta seda teadmist. Igast meeldimisest ja mittemeeldimisest on võimalik enda jaoks kasulikku informatsiooni üles noppida.
Aitab sul mõista, millises seisus on sinu hing - spirituaalne teadlikkus

Kui aga kaktused meeldivad sulle ja need kõnetavad sind kuidagi ekstra palju, siis on see märk sellest, et oled sisenemas perioodi, kus on õige aeg enda tugevust suurendada. Seda eriti siis, kui sa tunned just viimasel ajal kaktustega tugevamat sidet. Sellisel juhul ma soovitan sul kaktuseid enda ellu tuua. Aseta erinevat sorti kaktusetaimed aknalaudadele või loo nende ümber kristallidest altar. Mis oleks suurepärane, kuna sellisel juhul saad sa ühendada kaktuse väe kristallide energiaga.

Kaktuse kõrvale sobivad suurepäraselt väestavad, jõudu andvad ja kaitsvad kristallid. Nüüd olenebki sellest, millisest energiast sa ise rohkem puudust tunned või millist energiat sa soovid suurendada.

Näiteks mina soovitaksin kaktuse kõrvale seada Nunderiidi, Kassisilma ja Smaragdkvartsi, kui soovid, et sinu isiklik vägi suureneks. Et sul kasvaks oskus enda eest seista, ohjad enda kätte haarata ning enda Auravälja tugevaks kujundada. Nende kolme kristalli kombinatsioon sobib kaktusetaime kõrvale ideaalselt.

Kui hoida kaktusetaime näiteks välisukse kõrval või esikus, kus toimub sisse-välja liikumine, siis need kaitsevad selle eest, et halb õnn ei pääseks koju. Soovituslikult lisaksin kaktusemullale või poti kõrvale Hüpersteeni ja Kiastoliiti. Mõlemad kristallid on suurepärased ebaõnne blokeerijad. Hüpersteen hoiab ära needuslikku, ärasõnuvat ja stressi tekitavat energiat. Kiastoliit aitab vabaks saada minevikuprobleemidest ning stressist, mis on sinu koju pidama jäänud.

Kaitseb kogu hinge, keha ja sinu armast kodu

Tegelikult võib absoluutselt kõiki kristalle taimedega kokku viia ja kaktusega veel eriti. Kõik kaktused on kaitsva toimega ning nende ühiseks väeks on ka inimese hinge tugevaks kujundamine. Seega ei pea sa otsima konkreetset kaktuseliiki, et see energia kätte saada.

Loomulikult, kui minna spetsiifilisemaks ja detailsemaks, siis igal erineval kaktusesordil on ka enda lisaenergia. Täpselt samamoodi saab paralleeli tuua Ahhaadi kristallidega. Ahhaadil on tohutult palju erinevaid liike, need kõik omavad ühiselt kaitseenergiat, aga igal Ahhaadil on ka enda lisaeenergia. Näiteks Crazy Ahhaat kaitseb ja samal ajal muudab inimese ka ülimalt rõõmsaks. Kui aga tuua kõrvale Dendriitahhaat, siis selle kristalli puhul on tegemist külluse, rikkuse, rahaõnne ja universaalse õnneenergia aktiveerijaga. Kaktusetaimede puhul on samamoodi - need kaitsevad ja muudavad inimhinge tugevaks ning kõik erinevad sordid omavad veel enda lisaenergiat.

Kaktus on väga kasulik Feng Shui taim, sellel on tugev energiaväli ning see mõjub kodu energeetikale suurepäraselt, aidates kõikidel teistel Feng Shui elementidel aktiivselt ja harmoonias töötada, ühendades energiaid ja võimaldades neil vabalt voolata. Miks see nii on? Kaktusel on vägi filtreerida negatiivset ja takistavat energiavoolu, mis ei lase õnneenergial liikuda.

Energiate ühendaja ja tervendaja

Näiteks, kui asetada igasse tuppa vähemalt üks kaktus, siis sa garanteerid sellega tasakaaluka ja harmoonilise energiavoolu. Kui sa tunned, et sul ei ole kodus hea olla, aga välja minnes sinu enesetunne paraneb, siis on see ilmselge märk selle kohta, et sinu kodus ei ole energiavool heas korras. Sellisel juhul alustaksin kiiremas korras koduenergia tervendamisega. Üheks viisiks on tuua enda koju imeilusaid kaktusetaimi, loomulikult ka kristalle, viirukeid ja rituaalitõrvikuid, eeterlikke õlisid, küünlaid. Tervendamiseks leiad sa tohutult palju erinevaid artikleid minu kodulehelt SIIT.

Kroontšakra ja manifestatsioon

Aga kui defineerida kaktust ja selle mõju inimese tšakrasüsteemile, siis see toimib aktiveerivalt Kroontšakrale. Kui sa oled kaktusega samas toas, siis hakkab sinu Kroontšakra automaatselt tervenema, puhastuma ja tugevnema. Mis on väga hea, kuna selles tšakras asub meie manifestatsioonikanal. Kui sa veel ei tea, mis see on, siis tegemist on unistuste universumisse kanaldajaga. Mida paremas seisus on sinu Kroontšakra, seda aktiivsemalt sa suudad unistusi teele saata ja universum hakkab neile vastama.

Aktiveeri enda isiklik tööedu ja külluseenergia

Kaktust hoia näiteks enda töölaua peal, sest see on suurepäraseks tööõnne ja -edu taimeks. Eriti veel siis, kui sa asetad kaktusetaime mullale Rohelist Aventuriini ja Püriiti. Mõlemad kristallid teevad kaktuse energiale komplimente, aidates kaktusel aktiveerida tööedu ning külluseenergiad. Kuid peamine põhjus, miks ma soovitan sul seda teha, on see, et see aitab analüüsida, mõelda ja keskenduda, kiirendades sul niiviisi töötegemist. Kuna see aktiveerib ka Kroontšakrat, siis see aitab tuleviku peale mõelda, ideid genereerida ning olla võimalikult produktiivne. Nii, et see töö sind ära ei väsitaks.

Arvestades seda, kui ilus, puhas ja hea energia on kaktusel, siis ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks seda taime enda koju mitte tuua. Ja panna selle ümber ja mulla peale ka kristalle. Need sobivad omavahel kokku ja loovad sinu koju suurepärase harmoonia.

Kaktuse hooldamine on imelihtne, need ei vaja palju vett, kuid armastavad päikest ning sobib ka neile, kes veel ei ole veel taimedega kontaktis. Seega hea algus kõigile, kes soovivad seda teha. Ja muidugi neile, kes soovivad ühendada kristallimaailma taimede maailmaga.

Kirjutan teile alati kõrgeimais positiivsuses! Soovin, et teie elud oleksid ilusad ja head! Kõik võimalused enesetervenduseks on maailmas olemas, need tuleb lihtsalt üles otsida ja enda silmad neile avada.

Armastusega

Tene Laul