Kaksikleeke ühendab ühine teekond ja kui te olete selles elus kokku saanud, siis te eksisteerite ühel energiatasandil. Mis tähendab seda, et te saate ka universumist märke, mis on kingitud teile mõlemale. Kaksikleegid, kes on kokku saanud, nemad võiksid ühiselt Inglinumbreid tõlkida, sest need käivad teie suhte kohta ja kõige selle kohta, millest te omavahel räägite. Loe täpsemalt minu kirjutatud artiklist Kaksikleekide Inglinumbrite tõlkimise kohta SIIT.

Soovitan Kaksikleekidel lugeda minu kirjutatud Kaksikleekide Inglinumbreid nüüdsest, kui te koos olete, ükskõik millises suhteetapis, räägivad need just teiega, teie missioonist, ühistest teemadest ja annavad suhtesse juurde palju nõuandeid!

Klassikalised Inglisõnumid on neile, kes ei ole veel enda Kaksikleeki kohanud või nendele, kes on partnerluses mõne teise hingedevahelise sidemega. Et mõista seda, millises suhtes sina oled, leia lugemist minu eelnevalt kirjutatud artiklitest saatusekaaslastehingesugulastetervendajahingedekarmakaaslastekaksikleekide ning kõikide teiste hingedevaheliste kokkulepete kohta SIIT. Seega ma soovitan sul esmalt teha enda jaoks selgeks see, kellega sa koos oled ning seejärel saad valida, milliseid numbreid sa enda jaoks tõlgendad - kas klassikalisi Inglisõnumeid või Kaksikleekide Inglisõnumeid.

Mitte kumbki ei ole teisest kehvem, lihtsalt nende numbrite kombinatsioon on erinev, kui neid tõlkida kas inimese eraellu või kanda missioonisuhtesse. Sealt tulebki vahe.

1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 - Nüüd on õige aeg alustada seda, millest te mõlemad olete omavahel rääkinud ja endamisi ka mõelnud!

Kui te just vahetult enne 1 ja 0 kombinatsiooni nägemist vestlesite millestki, mille peale olete mõlemad mõelnud, siis just nüüd on õige aeg see ellu äratada. Tegutsege, tehke sellele millelegi START!

Usaldage siinkohal universumit, kuna Inglimaailmast antakse teile juurde toetavat jõudu ning ka kinnituse, et olete mõlemad oma mõtetega õigel teel.

See numbrite kombinatsioon, mis teile, Kaksikleegid, on saadetud, näitab selgelt välja seda, et aeg ei ole raiskamiseks, vaid kasutamiseks maksimaalselt ja potentsiaalselt. Seega nendele ühistele mõtetele ja ideedele, mis käisid vahetult enne nende numbrikombinatsioonide nägemist teie peadest läbi, ei tohiks lasta seisma jääda!

Seisak toob kaasa õnneenergia kustumise, seega olge, mõlemad Kaksikleegid, sellega ettevaatlikud. Elu on elamiseks, teie kahe suhe on see, milles on vaja pidevat edasiviivat jõudu säilitada.

Kõik Kaksikleekide inglinumbrid leiad SIIT

Kõik Kaksikleekide artiklid leiad SIIT

Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.