Kui sa oled mind aastaid jälginud ja minu artikleid lugenud, siis oled kindlasti Inglisõnumitega kursis. Kui mitte, siis selgitan sulle kiirelt ja lühidalt ära, mis need on. Tegemist on korduma kippuvate numbritega, mis ilmuvad sinu teele. Näiteks sa näed pidevalt 2 ja 1 ning seda erineval kujul. Küll ilmuvad need sulle näiteks telefoni peal kellaajana või liikluses möödasõitvate autode numbrimärkidel, näiteks näed pidevalt 212. Sellisel juhul ongi tegemist Inglisõnumitega. Nendes numbrites peab olema korduvaid või topelt numbreid, et neid saaks Inglinumbriteks või Inglisõnumiteks lugeda. Ja kõikidel nendel numbritel on oma tähendused.

Kaksikleeke ühendab ühine teekond ja kui te olete selles elus kokku saanud, siis te eksisteerite ühel energiatasandil. Mis tähendab seda, et te saate ka universumist märke, mis on kingitud teile mõlemale. Kaksikleegid, kes on kokku saanud, võiksid Inglinumbreid tõlkida ühiselt, sest need käivad teie suhte kohta ja kõige selle kohta, millest te omavahel räägite.

Seega soovitan Kaksikleekidel lugeda minu kirjutatud Kaksikleekide Inglinumbreid. Nüüdsest, kui te koos olete, ükskõik millises suhteetapis, räägivad need just teiega, teie missioonist, ühistest teemadest ja annavad suhtesse juurde palju nõuandeid! Aga esmalt tuleb veenduda selles, kas ollakse koos enda Kaksikleegiga.

Sellele imearmsale küsimusele leiad vastuse minu kirjutatud Kaksikleekide artiklite seeriast, kus ma aitan samm-sammult mõista seda, kes on Kaksikleek, kuidas teda ära tunda ja milline on üldse Kaksikleekide suhe. Edaspidi tuleb veel Kaksikleekidest artikleid, kuna 2022. aasta on alles Kaksikleekide kokkusaamise algus. Mis tähendab seda, et Kaksikleegid hakkavad igal järgneval aastal kokku saama. Kui sa aga tunned muret selles osas, kas kohtud enda Kaksikleegiga või oled temaga kohtunud, siis pole vaja - aega on ja muretseda ei tohiks üldse. Mine lihtsalt sujuvalt eluga kaasa ja lase end üllatada, küll ta on seal kuskil, võib-olla otse nurga taga!

Klassikalised Inglisõnumid on neile, kes ei ole veel enda Kaksikleeki kohanud või nendele, kes on partnerluses mõne teise hingedevahelise sidemega. Et mõista seda, millises suhtes sina oled, leia lugemist minu eelnevalt kirjutatud artiklitest saatusekaaslaste, hingesugulaste, tervendajahingede, karmakaaslaste, kaksikleekide ning kõikide teiste hingedevaheliste kokkulepete kohta SIIT. Seega ma soovitan sul esmalt teha enda jaoks selgeks see, kellega sa koos oled ning seejärel saad valida, milliseid numbreid sa enda jaoks tõlgendad - kas klassikalisi Inglisõnumeid või Kaksikleekide Inglisõnumeid.

Mitte kumbki ei ole teisest kehvem, lihtsalt nende numbrite kombinatsioon on erinev, kui neid tõlkida kas inimese eraellu või kanda missioonisuhtesse. Sealt tulebki vahe.

Kaksikleekide Inglinumbrid ja miks need nii erilised on!

Kui Kaksikleegi leiavad tee üksteiseni, siis terve nende maailm muutub. Kõik muutub, absoluutselt kõik. Ka sellised aspektid nende elus, mida nad enne kohtumist ei oleks osanud ette näha, et need võivad muutuda. Aga muutused on kõik hea eesmärgi nimel ja lõppkokkuvõttes positiivsed, kui ollakse koos tõelise Kaksikleegiga. Seega ära muretse, kõik on suurepärane, luba muudatustel tulla.

Kaksikleekide kokkusaamisel hakkab toimuma suurejooneline protsess selleks, et neid päriselt-päriselt kokku liita. Selleks aga ei anna universum neile kohe kätte kogu õnne, mida nad hakkavad koos nautima hakata, vaid vastupidi, enne seda toimub tohutu sisemine töö iseendaga ja nende mõlemaga, kas koos või eraldi. Lõppkokkuvõttes on need tervendustööd selleks, et nad saaksid astuda täiuslikku suhtesse.

See aga eeldab sõitmist korralikel Ameerika mägedel ja mitmeid kordi, kuid iga korraga nende armastus vaid kasvab, mitte ei hävine. See on nii võimas, mis Kaksikleegi suhetes toimub! Igasugused kogemused, läbielamised ja üksteise kasvatamised ning toetamiseks vaid puhuvad leeki tugevamaks.

Kaksikleekide Inglinumbrid annavad vihjeid nende suhte kohta. Need on märgid, mis inspireerivad tegema õigeid samme, vältima ohtusid ja annavad vajalikku nõuannet täpselt siis, kui seda on kõige enam vaja.

Kaksikleekide Inglinumbrid koosnevad vaid kahe numbri kombinatsioonist ehk näiteks numbritest 2 ja 1 või hoopis 3 ja 8 ning teistest, kuid alati vaid kahest numbrist. Seega igasuguste pikemate numbritega, nagu näiteks 789789 või hoopis 234, ei ole Kaksikleekidega midagi pistmist, vaid need on sõnumid Kaitseinglilt ning personaalselt inimesele endale, mitte Kaksikleegi suhtesse.

Kaksikleegid, kes on kokku saanud, nemad näevad numbreid mõlema jaoks, seega on Kaksikleekide Inglinumbrid mõeldud neile mõlemale lugemiseks, kuulamiseks ja nendest inspiratsiooni võtmiseks. Kuna Kaksikleegid on mõeldud koos eksisteerima, siis juhatavad numbrid neid mõlemat korraga.

Kõik KAKSIKLEEKIDE INGLINUMBRID leiad SIITOlen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju artikleid, leiad kõik SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Armastusega alati teiega

Tene Laul