Kas sa usud inglitesse? Elu peale surma? Sellesse, et sureb meie keha, mitte meie hing? Kui sa oled juba selle kõigeni jõudnud, siis sa ilmselt tunnetad, usud, tajud või tead, et inglid eksisteerivad. Oled kogenud imelisi hetki, mida pole võimalik loogikaga lahti seletada ja kus sa tead, et selle taga oli keegi inglite maailmast. Oled kogenud jälitavaid Inglinumbreid, vaadanud kella täpselt 11:11 või märganud mööda sõitvat autot, mille numbrimärgiks on topeltnumbrid. Need on tõesti inglid, nad ümbritsevad meid.

Täna ma vastan ühele väga laialt levinud küsimusele: kas surnud lähedased võivad saada meie ingliteks? Seda küsivad erinevad inimesed minu käest igal nädalal vähemalt mitu korda. Mul on teile suurepärane uudis - mul on teile vastus olemas. Ja nagu ikka, mul on alati hea meel rääkida kõigest spirituaalsest ja avada teie silmi, et te mõistaksite maailma enda ümber aina paremini.

Enne must-valge EI või JAH vastuse andmist räägin sulle täpsemalt, kuidas Inglid meie seljataha satuvad ja mis vahe on kaitseinglil ja inglil.

ingel päikeseloojangus
Mõlemad on inglid, kuid ühel on sinu eluteel suurem roll ja võim. Kaitseingel on see, kes on ainult sinu personaalne ingel, kelle elu eesmärgiks on lühidalt kokku võttes sind abistada sünnist surmani. Tema eesmärk selles elus oled sina ja koostöö sinuga. Tegelikult ka sinul on see eesmärk - teha enda kaitsingliga head meeskonnatööd. Kahjuks paljud ei tee seda. Kes on aga juba enda isikliku kaitseingliga kontakti leidnud või loonud, siis jätkake samas vaimus. Teistele soovitan aga selle kontakti loomist!

Kaitseingel sünnib koos sinuga, seega ei saa olla kaitseingel keegi inimestest, keda sa isiklikult oled enda elu jooksul tundnud. Ehk kiirelt kokku võttes ei saa see olla sinu vanaema või vanaisa, kui ta elas samal ajal, kui sina juba olemas olid.

Kui sul tekkis nüüd küsimus, et miks sa oled siis tundnud pidevalt tema lähedust, kui ta ei ole sinu kaitseingel? Vastan sellele mõne hetke pärast.

Kaitseingel sünnib koos sinuga, ta on pärit sinu eelmisest elust. Sellest samast elust, kust sa siia tänasesse ellu saabusid. Ta on keegi, kes peab sinuga rada jätkama, kuid kellel ei ole siin sellel ajastul võimalust enda isiklikku missiooni täita. Ühendus sinuga peab aga säilima ja tegelikult peab see ühendus olema loomulikult vastastikune. Seega ta saabub siia ellu kaitseinglina. Hinged ei sure, me saame pidevalt ülesandeid juurde. Me sünnime inimesena üha uuesti, kaitseinglina, loomana, linnuna jne. Me sünnime muudkui uuesti, aga alati mitte inimese kehasse. Sünnime inimesena täpselt siis, kui ajastus on meie missiooni täitmiseks õige. Kaitseingel ei ole seega sinu lähedane.

Lisaks kaitseinglile võib sinu Auraväljas olla ka teine ingel või teisi ingleid. See ei ole täiesti tavapärane, mitte kõigil ei ole lisaks kaitseinglile veel teisigi ingleid Auras. Neid nimetan mina lisaingliteks.

Lisaingel aga võib olla keegi lähedane, kes on olnud selles elus sinu pereliige, sõber või väga hea tuttav. Kui inimene sureb, siis mitte alati ei rända ta kohe füüsilisel tasandil edasi uude vormi. Ehk ei sünni kohe tagasi inimese ellu uue nime ja kehaga. Vaid ta võib jääda nii-öelda elu ootele või järjekorda, et enda missiooni edasi täitma minna. See toob endaga kaasa selle, et surnud inimene leiab endale seniks missiooni kellegi seljatagust valvata ja kaitsta ning olla mingil määral personaalseks abistajaks. Ehk ta võtab endale seniks rolli olla kellegi lisaingel.

Lisaingliks minnakse inimesele, kellel on vaja abi, tuge ja jõudu. Lisaks neile, keda armastati ja kellest hooliti. Kui inimene sureb ära ja ta peab enne enda uut missiooni jääma lisaingli positsiooni, siis ta tavaliselt valib enda tuttavate, lähedaste või pereliikmete vahelt välja inimese, kelle puhul ta näeb kõige enam vajadust lisatoeks.

Lisaingli omamine on omaette väärtus ja privileeg, kuid sellega tuleb kaasa ka veidi melanhoolsema alatooniga sõnum. Lisainglid saavad endale need, kellel on vaja elus suuremat tuge. Järelikult on saatus sellel inimesel, kelle seljataha minnakse lisainglina, keerulisem, katsumusterohkem või missioonirikkam. Lisainglid saabuvad neile, kellel on mingil põhjusel vaja tuge rohkem, kui mõnel teisel.

Kuidas aru saada, kas sul on lisaingel? Tegelikult on see väga lihtne. Sa tunned tugevat sidet kellegagi, kes on tänaseks surnud. Ta ilmutab end sinu ungenägudes, näed visioone või ta tuleb sulle meelde. Lisaingel annab alati enda olemasolust märku. Sa ei saa seda mitte tähele panna. Sinus tekib teatud sorti selgeltteadmine selle kohta, et ta on justkui sinu kõrval. See on kummaline, kuid samas väga-väga reaalne tunne. Sa tead, et sa ei kujuta seda endale ette. Isegi, kui sa kahtled endas, siis sisimas sa tead, et see on tõde. Kui sind on sellised tunded tabanud, siis usalda ennast. Järelikult on sul lisaks enda kaitseinglile olemas ka lisaingel.

kaks kivist inglitLisaingliga saab suhelda samamoodi nagu kaitseingliga. Meenuta enda lisainglit, kutsu teda nimepidi, edasta talle palveid ja soovi tema käest tuge. Kui ta ise end sulle meenutab või ilmutab, siis saada talle head, räägi temaga, paku talle head suhtlust. Mida tugevam kontakt sul enda lisaingliga on, seda rohkem ta sind kaitseb, abistab ja nõustab.

Tavaliselt tuleb lisaingel sinu ellu siis, kui olukord hakkab elus keerulisemaks muutuma. Kui sa tead juba aastaid, et sul on lisaingel kellegi tuttava näol, siis mine rända korraks tagasi minevikku. Meenuta seda hetke, kui sa hakkasid tema lähedust tajuma. Mis sellel hetkel sinu elus toimus? Kas seal oli pöördepunkt? Asjad muutusid intensiivsemaks? Keerulisemaks? Pidid rohkem iseseisvamaks saama? Seal on täiesti kindlalt midagi, kus oli sul tuge ja abi vaja. Lisainglid ei tule niisama, nad tulevad kas hea sideme tõttu, mis sul selle inimesega tema eluaja jooksul oli, või seetõttu, et sul on tõesti vaja rohkem abi, kui mõnel teisel tema lähedasel.

Järgmine küsimus, mis on sel teemal eraseansiruumi vesteldes lahti rullunud, on see, mis erinevus on kaitseinglil ja lisainglil? Tegelikult on suur vahe. Kaitseingel on selles elus igavene, lisaingel ajutine. Lisaingel võib olla lühikest või pikka aega, oleneb, millal ta uude ellu edasi rändab. Kaitseingel lahkub vahetult enne sinu surma, et sind surmale loovutada. Ta on sünni hetkest kuni surma saabumiseni sinu kõrval. Kaitseingel on alati sinu kõrval, temaga on võimalik igal hetkel kontakti luua, kui sa selleks soovi avaldad. Lisaingel ei ole alati sinu kõrval, ta ei ole end 100% sinule pühendanud. Ta ilmutab end, andes unenägude või mõttevälja kaudu endast märku. Kui teda tajud, siis saad temalt abi paluda või ta pakub sulle abi sinu teadmata. Kui ta ei ilmuta end, siis ta sinu kõrval ka ei ole ehk ta käib sinu juures periooditi. Sa peab ise olema kiire reaktsiooniga, kui soovid temalt abi paluda. Kui ta meenub, siis suhtle ja saada enda mõtted talle edasi. Kaitseingel suudab juhatada sinu intuitsiooni, see on tema töövahend sind abistada. Lisaingel ei ühendu sinu intuitsiooniga, tema annab sulle emotsionaalset lähedust ja sa tunned end tänu temale turvalisemalt.

Kui sa soovid enda kaitse- või lisaingliga tugevat sidet saada, siis soovitan kindlasti kanda inglikristalle. Soovitan kanda koos Aqua Aurat ja Ingli Aurat, et  end mõlema ingliga ühendada. Need kristallid koos aitavad sind telepaatiliselt ühendada inglitega, kes on omakorda sinuga ühenduses. Tegelikult kõik kristallid, mille nimetuses on sõna Aura sobivad inglitega ühenduse loomiseks, intuitsiooni tugevdamiseks ja üleüldise spirituaalse energia võimendamiseks.

Lisaks aitavad sellele kaasa igasugused inglikujukesed sinu kodus või ehtena kaelas kandes. Need kujud võivad olla ka teistest kristallidest, need aitavad inglitel olla sinu elus, kodus ja perekonna ümber. Soovitan laste tubadesse inglikujukesi või neil talismane kanda. Inglikujud hoiavad lapsi nende kaitsingli või lisaingliga koos. Beebidele soovitan hälli või vankri külge riputada ingliripatseid, et nende kaitsevälja läbi inglite väe suurendada. Erinevate inglikujuliste ripatsitega saad lähemalt tutvuda SIIN ja kujudega SIIN.