Olen teile aastaid kirjutanud sellest, kuidas enda unistusi täide viia ja jaganud teile tohutult palju erinevaid rituaale-maagiaid ning kristallialaseid nõuandeid. Kui oled mu nõuandeid järginud, siis oled kindlasti enda elus kogenud, kuidas need - sinu südamesoovid - ka täituvad. Soovitan sul alati mu kirjutisi kasutada, et sa suudaksid enda ellu kutsuda midagi rohkemat ja ilusamat. Kirjutan teile selleks, et aidata teil kujundada enda elutee suurepäraseks. Kui sinu südames on soove, millele soovid reaalset tulemust saada, siis on õiged spirituaalsed tehnikad ja manifesteerimisviisid vajalikud. Inspireerin sind ja kõiki enda jälgijaid, et me kõik leiaksime üles enda õnne. Ja selle leiame me üles, kui viime spirituaalsuse praktikasse. Seega, kui sa tunned, et sinu südames on mõni väga oluline soov, mida universum ei ole veel realiseerinud, siis nüüd on õige aeg sellele kaasa aidata. Kõik oleneb sellest, milline on sinu suhtumine ja kuidas sa seda kõike teed.

Sa pead mõistma seda, et sa oled energia ja terve maailm koosneb energiast. Kui sa lainestad end õigele tasandile, siis sa saadad enda Auraväljast signaale kosmosesse ja kogu universumisse, ning kui teha seda ekstra kõrgel tasandil ehk 5D-tasandil, siis need täitvadki. Ma soovitan sul alati kasutada Kuufaase ehk kui on Täiskuu, Noorkuu jne, siis järgida minu energeetilisi teadaandeid. Olen sinna kirja pannud kõik kuupäevad, mis on soodsad unistuste teelesaatmiseks. Ja kui aus olla, siis unistusi ei ole ju mitte kunagi liiga palju. Neid tuleb ja tuleb ning õige ongi elada nii, et elad lootuses, unistuses ja kõrges energias.

2022. aasta on esimene aasta 5D-energiale üleminekuks, ja kui sa oled eelnevatel aastatel enda spirituaalse poolega tegelenud, siis on sul alustala, mille kaudu enda unistusi täide viia. Mida tervem on sinu Auraväli ja mida rohkem sa oled spirituaalselt õppinud, seda suurem on tõenäosus, et sinu unistused lähevad täide. Juba seetõttu, kuna 5D-inimeste unistused on täis tingimusteta armastust ja helges energias. Ja mida universum meie käest ootab? Seda, et kõik unistused oleksid ilusad ja head, külluslikud ja ei teeks kellelegi liiga (nagu on 3D-mõttemaailmaga inimeste unistused - ahned ja egoistlikud).

Unistuste kosmosesse saatmiseks tuleb sul osata need unistused vabaks lasta ehk neid mitte kinni hoida ja neid universumist nõuda. Nõudmine võrdub 3D-energiaga. Mis on nõudmine? Selline suhtumine nagu: "Ma tahan, ma pean saama või muidu!" või "Ma pean selle saama, või muidu ma tunnen, et olen seest tühi!". Olen oma saatesarjas "Tene Laul. Elamise kunst." teile kõigile rääkinud sellest, et küllus toidab küllust ja defitsiit toidab defitsiiti. Seega, kui sa tunned enda sees tühjust, siis on see defitsiit, ja kui sa tunned küllust ehk suudad lasta asju vabaks (mis on külluslik energia), siis suure tõenäosusega, kui sa kanaldad seda enda seest õigesti, siis sinu unistused lähevadki täide.

Vabasta enda 3D-energiad, et unistused saaksid täituda! Vabastada suudavad 5D-energiaväljas elavad inimesed - nende unistused täituvad uuel energiaajastul, kus me elame. 2022. aasta on esimene kõrgema spiritualismi aasta!

Aktinoliit Kvarts aitab sul 3D-efektist lahti saada ja seda eriti siis, kui sa tunned, et sa ei oska seda endast vabaks lasta. Või kui sa kardad, et miski sinu alateadvuses hoiab soove kinni ja ei lase neil universumisse kanalduda. Võid Aktinoliit Kvartsi kasutada nii-öelda spirituaalseks profülaktikaks, et eemaldada enda Auraväljast igasugused 3D-efektid, näiteks kogemata valesti soovimine ja kogemata kinni hoidmine. Või kui sa ei oska enda unistusi veel vabaks lasta, et kosmilised energiad saaksid sinuga koostöös need täide viia ja need sinu saatuseteele kanaldada - siis kindlasti võta Aktinoliit Kvarts kasutusele. Kanna seda imeilusat kristalli ja see aitab sind kõigest segavast vabaks lasta, muutes sinu mõttemaailma täpselt selliseks, et sa suudaksid südamesoove universumisse kanaldada. Samuti aitab sedasama teha Ševroon Ametüst. Lisaks on see kristall suurepäraseks toetajaks kõigile neile, kes teavad, et nende isiksuses on veel 3D-energiaid. Ülimalt oluline on nendest võimalikult kiirelt lahti saada, et sul oleks kiirpilet 5D-energiasse kindlasti olemas. Võid kanda neid kahte kristalli ka koos, et need teeksid ekstra head tööd sinu Auravälja tervendamiseks.

Lavendlimeditatsioon soovi teele saatmiseks ja vabaks laskmiseks - et see saaks täituda!

Et soovi vabastada ehk vabaks lasta, et see saaks täituda, on ülimalt hea see kosmosesse mediteerida. Selleks soovitan sul võtta kasutusele Lavendliviiruk, Lavendliküünal või Lavendli eeterlik õli. Kui kasutad kõiki korraga, siis on sul suurem tõenosus oma soov meditatsiooni käigus vabaks lasta. Kuidas seda teha?

Sea Lavendliküünal, Lavendliviiruk ja Lavendli eeterlik õli enda kõrvale tööle. Eeterlikku õli tilguta õlilambis olevasse vette. Kui sa süütad küünla ja viiruki ning tilgutad õli õlilampi, siis keskendu enda südamesoovile ja lausu maagialause: "Universum, täida minu soov ja ma lasen selle vabaks!". Meditatsiooni käigus keskendu enda soovile, ja iga kord, kui seda teed, lausu uuesti ka maagialause.

Meditatsioon on lihtne, istu Lavendlist maagiasemete juures ning naudi ja puhka. Või ole pikali või joogapositsioonis. Ole Lavendli keskel ning keskendu enda soovile, kuni tunned, et oled saanud selle täielikult teele saata. Saad sellest aru siis, kui sul hakkavad teised mõtted peas ringi rändama. Seejärel jäta Lavendli energiad enda soovi manifesteerima. Meditatsiooni tegemise päeval hoia kindlasti positiivset suhtumist. Liigu enda päevatoimetustega edasi ja ära keskendu rohkem enda soovile. See on vajalik selleks, et vabakslaskmine saaks toimuda ja kõik sinu südamesoovid jõuaksid Lavendli väe abil universumisse.

Lavendel aitab sinu seest eemaldada igasuguse stressi, mis takistab vabakslaskmist ja see toetab soovide teele saatmist. Lavendel on taim, mida saad kasutada ka kodurahu tagamiseks, heaolu loomiseks ning õnnetunde suurendamiseks. Soovitan kasutada enda kodus Lavendlit regulaarselt, et sul oleks alati hea olla ning kristallid, mille oled enda ellu toonud, saaksid sind toetada.

Headus toidab südamesoovide täitumist - ela helges energias ja külva enda ümber positiivsust, et universum saaks sinu soove täide viia!

Tahan sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele panna südame peale seda, et unistused saavad täituda vaid siis, kui sa ise elad helges energias. Kui sa oled hea teistega, ja eelkõige iseendaga, loodusega ning kõige meid ümbritsevaga, siis see viib sind 5D-energiavälja. See on energiaväli, milles unistused saavad üldse täituda. Seega, kui sa teed vabakslaskmise meditatsiooni, tegeled enda 3D-efektidega Aktinoliit Kvartsi ja Ševroon Ametüsti energiate abil, siis kiireneb sinu iseloomu ümberkujunemine paremuse poole. Kristalle soovitan ma alati kasutada enda tervendamiseks, iseloomujoonte parandamiseks ja võimendamiseks. Kristallid on põhjusega Maa peal, enamik nendest on olnud siin enne meie aja arvamist, need on kosmilise väega laetud niivõrd pikka aega, et nendel on oskus universumiga koostööd teha. Ja kuna sa ise oled osa universumist, siis kristallid aitavad sind õigele teele juhatada ja muuta sind paremaks inimeseks. Siis naudib sinu perekond sind rohkem, sinu suhted on tervemad ja elu muutub üleüldse ilusamaks. Mida rohkem on meie ümber häid ja helgeid ning kõrges energias inimesi, seda ilusam on meie ühiskond. Ja see on üks peamisi põhjuseid miks ma olen 8 aastat järjest teile kirjutanud ning jätkan, et teid spirituaalselt inspireerida. Kui oleme kõik kollektiivselt koos kõrges energias, siis maailmapilt meie ümber muutub. Ära mitte kunagi alahinda iseenda panust! Sa muudad maailma, kui muudad iseennast.

Saadan teile kõigile kõige suuremad südamlikud kallistused ja toetan teid igavesti teie spirituaalsel teekonnal!

Armastusega

Tene Laul