Armastusekristallide altar on miski, mis võiks igal kristalle armastaval ja spirituaalsel inimesel oma kodus olemas olla. See on altar, mille sa lood endale armastuseõnne ligi kutsumise ja suhete tervendamise eesmärgil. Altar, mille lood ja täiendad elu jooksul vastavalt sellele, mida sa täpselt soovid oma tundeellu juurde saada.

Naturaalsete kristallide energeetilisi tähendusi lahti seletades ja nende kohta siin lehel nõu andes, olen ma tihtipeale mõne armastusekristalli juures rääkinud sellest, et seda kristalli on kasulik hoida armastusealtaril või teiste armastusekristallidega üheskoos. Tegelikult on need kohad täpselt ühed ja samad. Armastusealtari saadki sa luua nii, et hakkad kokku koguma armastusekristalle, mille väge sa enda ellu soovid saada, see võib olla just esimene samm armastusealtari jaoks.

Armastusealtari loomiseks on kõige ideaalsem koht sinu magamistuba või sinu kodus olevad need toad, mis asuvad Lõuna või Edela ilmakaartes. Neis kahes ilmakaares eksisteerivad armastusekanalid - Lõunas on kirekanal ja Edelas romantikakanal. Armastusealtar võib eksisteerida neis mõlemas ja nendesse ilmakaartesse võib viia erinevaid armastusekristalle.

Armastusealtar on koht, kuhu sa saad aja jooksul tuua juurde uusi armastusekristalle. Kui sa teed erinevaid maagiaid, mis aitaksid sinu ellu ühel või teisel viisil armastuseõnnel tulla, siis neid maagiaid saad sa samuti seal hoida, need vaid täiendaksid armastusealtarit.

Selleks, et armastusealtarit luua, oleks hea, kui sa asetaksid sinna enda foto. Kui sul on kaaslane, siis ka oma kaaslase foto. Kui sa oled vallaline, siis hoia seal vaid enda fotot ja kui oled suhtes, siis saad armastusealtari luua teile kahele.

Foto olemasolu on väga tähtis selleks, et sinna kogutud kristallid ja maagiad saaksid sinuga ja sinu kaaslasega kaudselt pidevalt tegeleda või siis sinu tulevast kaasat sinu ellu tuua. Foto ühendab sind kristallide väega ja kristallid saavad foto kaudu vaid jõudu juurde, et sinu soovide täitumise eesmärgil tööd teha.

Armastusealtarile võid asetada ka teisi erinevaid armastust sümboliseerivaid esemeid. Sa võid hoida seal näiteks roosiõisi, armastuselilli ja sinu jaoks tähendusrikkaid sümboleid.

Armastusealtarit puhastatakse siis, kui kosmilised energiad on armastusega seotud ja armastuseväljad on avatud. Lisaks sellele võib armastusealtarit loomulikult igal muul ajal puhastada. Puhastatakse seda erinevate viirukitega, mis on seotud armastusega, nagu näiteks roosi-, sandlipuu-, vanilje-, orhidee-, jasmiini või näiteks kaneeliviirukiga. Puhastamine on väga oluline, et kristallid saaksid jätkusuutlikult sinu armastusealtaril tööd teha. Aktiveeritakse altarit aga küünaldega, küünlavalikuteks oleksid kõige paremad roosi-, sandlipuu-, vanilje-, kaneeli-, piibelehe-, magnoolia- ja boswellia küünlad. Küünalde põletamine armastusealtaril aitab aktiveerida neid kristalle, maagiaid ja teisi esemeid, mille oled sinna altarile armastuseõnne jaoks asetanud.

Armastusealtaril hoia eraldi kristallikomplekte, kui soovid luua konkreetsemaid energiaid. Näiteks armastuse ligikutsumise kristallid olgu eraldi neist, mis ravivad sinu hinge või mis aitavad sind perekonnaga siduda. Loo mitmeid erinevaid komplekte ja kõigil neil peab olema eksisteerimiseks oma eesmärk. Näiteks kui sa oled suhtes ja soovid, et te saaksite omavahel hästi läbi, teie side muutuks tugevamaks ning  teie suhtesse tuleks kirge juurde, siis loo spetsiaalne kristallikomplekt just teie jaoks, sinna kõrvale võid luua eraldi komplekti näiteks selle jaoks, et te saaksite oma lastega hästi läbi.

Kui sa oled mõne armastusega seotud maagia ära teinud, siis lihtsalt aseta see altarile, see ei sega teiste kristallide tööd, kuna see omab oma isiklikku jõudu, millesse ei ole võimalik teistel kõrvalolevatel kristallidel sekkuda.

Armastusealtarile on väga kasulik asetada erinevaid kristallsüdameid, et need saaksid altari käivitada ja sinna õnneenergiat luua. Erinevatel kristallsüdametel on erinev toime, loe enne kindlasti nende eriliste omaduste kohta SIIT. Armastusealtaril hoia meditatsioonikristalle, millega saad armastuse-meditatsioone läbi viia, armastusega seotud küsimustele vastuseid saada ja kasutada selleteemaliseks kanaldumiseks. Meditatsioonkristallide jaoks hoia seal altaril eraldi karpi, mille sees need on, et need ei läheks sul teiste kristallidega segamini. Lisaks nendele on selles hea hoida Emma soovikive, püramiide ja obeliske.

Kui sul on olemas armastuse- ja suheteküsimuste jaoks pendel, millega oled harjunud enda tunnetesse selgust looma ning suhtealaseid teemasid ette ennustama, siis neid pendleid on kasulik armastusealtaril hoida. Sellisel juhul soovitan ma pendlite laadimiseks kasutada Mäekristalli, Tseoliidi või Apofülliidi geoode. Need kolm geoodi sobivad armastusealtarile, aidates armastusekristallidel korrektselt toimida, ja need on ideaalsed pendlilaadijad nendele pendlitele, mis on armastuseküsimuste jaoks loodud. Armastuseteemalistele küsimustele annavad parimaid ja selgemaid vastuseid Roosast Kvartsist valmistatud pendlid.

Armastusealtaril hoia vaid naturaalseid ja ehtsaid kristalle, et need tõepoolest töötaksid. Liikvel on väga palju võltskristalle ja järgitehtud odavtoodet, ära lase end hingeliselt petta ning kasuta alati naturaalseid kristalle, mille sees peitub ka see vägi, millest ma olen kirjutanud. La Tene butiikidest on sul võimalik saada ehtsaid poolvääriskive ja nende energiates ei pea sa pettuma.

Armastusealtaril on kasulik hoida erinevat sorti kristallkuule, mis on valmistatud armastusekristallidest. Kristallkuulid hoiavad head õnne altaril ehk need hoiavad energiaid pidevas töös. Kristallkuulis sümboliseerivad lõppmatust ja kui sa soovid, et kõik ideaalselt sinu altaril toimiks, siis kuulide altarile lisamine on igati võimsa toimega.

Selle altari põhiliseks eesmärgiks on anda sulle armastusevaldkonnas õnne, rõõmu, positiivsust, aidata sul leida hingerahu, aidata sul õppida õppetundidest, mida teised inimesed sulle õpetama tulevad, muuta sind kirglikuks, tuua sinu ellu palju tasakaalu ja head suhet. See on universaalne armastusealtar, mille sa saad ise kujundada vastavalt selle järgi, mida sa enda ellu ootad. Too altarile neid kristalle, mille väest sa puudust tunned ja mis on sinu soovidega seotud.

Altarile võid ükskõik millal midagi juurde lisada ja ära võtta. Kui soovid midagi ära võtta, siis täna neid kristalle või esemeid tehtud töö eest ning võta need sealt ära. Äravõetud kristallid tuleb viia kas metsa alla või jõevette. Mina soovitan kõiki neid kristalle hoida altaril elu lõpuni, mille väge sa soovid veel saada. Loomulikult need maagiad ja rituaalid, mis eeldavad kristallide liigutamist, siis nendega tee täpselt just nii, nagu ma olen nende kohta juhised andnud.

Väga kasulik on armastusealtaril hoida peeglit, kuna peegel aitab sinna loodud armastuseenergial kiiremini liikuda. Kasuta peegelpinnaga karpi või kandikut kristallide hoiustamiseks või lihtsalt aseta peegel altarile, et see saaks seal oma tööd teha.

Kui sa kolid ühest kohast teise, siis võid oma altari kaasa võtta ja seada see uude kohta. Kui sa oled altaris olevatele kristallidele kord oma eesmärgi andnud, siis need täidavad seda ka sinu uues kodus.

Armastusekristallid vali altarile välja ise, vastavalt sellele, mida sa täna soovid enda ellu juurde saada. Alati keskendu tänasele ja täienda altarit selle järgi. Küsi enda käest: "Mis on täna minu suurim soov seoses suhete ja tunnetega?", seejärel leia sellele küsimusele vastus. See vastus, mille said, selle järgi leia üles see kristall, mis aitab sul saavutada seda, millest unistad. Näiteks kui sa unistad oma ellu armastuse saabumisest, siis loo spetsiaalne kristallikomplekt armastuse ligikutsumiseks, asetades sinna Rodokrosiit, Larimar, Roosa Kvarts ja paljud teised armastust ligikutsuvad kristallid. Kui aga sinu sooviks on hästi läbi saada enda pereliikmetega, siis loo teadlikult komplekt, kuhu kogud kokku perekonnaarmastust suurendavad kristallid. Nende seas võiks olla näiteks Roosa Kvarts, Sinine Pitsahhaat, Mango Kaltsiit ja paljud teised.

Iga kord, kui sa tunned, et soovid midagi enda armastuse ellu juurde tuua või selles muuta, kuid sa ise ei suuda seda saavutada ja soovid lisajõudu, siis täienda enda armastusealtarit.

Armastusealtarile kristalle või teisi esemeid juurde lisades anna alati igaühele neist oma ülesanne. Näiteks hoia kristalli käes, sule silmad, soovi oma soov ja see juba annabki sinu poolt altarile juurde lisatud kristallile oma unikaalse põhjuse seal eksisteerimiseks. Kasuta kodeerimismeetodit ja just niiviisi sa saadki seda teha.

Armastusealtari loomisel ole loominguline, lase alateadvusel end õigete kristallide ja esemete juurde juhtida, lase intuitsioonil sulle öelda, mis on sealt puudu ja mida sul kindlasti oleks vaja selle altraiga teha. Loo endale väga isiklik ja väärtuslik altar.

Armastusealtar on see koht, kuhu sa saad minna siis, kui sa tunned ja soovid, et pead oma armatsusepalveid kõrgemale poole saatma. Selleks mine armastusealtari juurde ja soovi oma soove, saada need enda seest teele. Selleks see altar ongi, et sa saaksid unistada ja soovida ning sinu loodud altari vägi aitabki sul seda kõike saavutada.

Ava armastuseõnne kanal läbi kristallide, maagiate, rituaalide ja teiste armastuseenergiat täis esemete!