Täiskuu on alati kõige võimsam Kuufaas, mis meie planeedile mõju avaldab, sest Kuu on meie planeedi kaaslane. Kui on Täiskuu aeg, siis absoluutselt kõik on võimendatud kujul ja seda saab igaüks tegelikult enda kasuks pöörata, kes vähegi seda soovib. Kuna mina olen astroloog, siis annan sulle võimalikult palju informatsiooni selleks, kuidas sa saaksid enda kasuks taevakehasid kasutada. See vabadus on absoluutselt kõigil olemas ja ma oskan lahti kodeerida seda, kuidas seda teha. Arvestades seda, et meil on Maa peal tegelikult kõik selleks olemas, et saada kasu taevakehade heast energiast ja ma ei ole kade neid teadmisi jagamast. Olen 9 aastat kirjutanud sulle astroloogiast, et sinu hinge avada spiritualismile kuna spiritualismi üks osa on mõista astroloogiat.

Kui sa soovid lotoõnne ehk rahaõnne suurendada, siis sul on igal Täiskuul selleks võimalus olemas. Selleks tuleb sul aktiveerida enda kodus olevad kõik rahaõnne kristallid, mille oled aastatega enda ellu toonud, kui su need loomulikult olemas on. Selleks puhasta voolava vee all kõik rahakristallid enne lotoõnne rituaali tegemist. Seejärel puhasta need Patšuli- ja Kaneeliviirukiga ehk lase nendel kahel viirukil suitseda rahaõnne kristallide kõrval või keskel. Peale puhastust, kui viiruk on lõpetanud suitsemise, aseta kristallid tagasi omadele kohtadele. Kui sul kristalle ei ole, siis selle lotoõnne rituaaliga saad esimesed kristallid enda ellu tuua, mis aitavad peale rituaali tegemist rahaõnne sinu elus aktiveerida. Nii kogunevadki rahaõnne kristallid sulle, kui sa teed erinevatel aegadel erinevaid rituaale ja maagiaid enda elus. Ilma kristallideta ei ole võimalik rahaõnne aktiveerida. Isegi Hiinlased teavad seda ja seetõttu nende jaoks on Nefriit väga olulise väärtusega. Nefriit on üks tugevatoimelisemaid rahaõnnekristalle.

Rahaõnne rituaaliks läbi loto või teiste "juhuslike hea õnne" energiate läheb sul vaja väeesemeid, mida rituaalis kasutad. Hiljem saad rituaalis kasutatud kristallid panna enda kodu Kagu-ilmakaarde ehk tuleviku külluse portaali. Kui sul on seal juba kristallid olemas, siis saad need sinna juurde lisada.

Rituaali jaks läheb sul vaja...

1. 8 poleeritud Nefriit Jaadi või Piltjaspist
2. Patšuli eeterlik õli
3. Põldmünti eeterlik õli
4. Paberraha
5. Õlilamp
6. Teeküünal
7. Tikud


Kristallide suurus ei ole oluline, oluline on nende kogus, mis tähendab seda, et sa võid rituaali tegemiseks ka väikeseid kristalle kasutada, aga külluse seaduse järgi kehtib alati üks reegel - mida rohkem seda uhkem ja küllus toidab küllust. Seega, kui võimalik, siis leia rituaali jaoks endale kõige suuremad Nefriit Jaadid/Piltjaspised. Naturaalset Nefriit Jaadi/Piltjaspist saad LA TENESt, see on samast allikast saadud, kus kohast pärineb Hiina varakambrite Nefriit Jaad.


Kui oled valmis rituaali tegema ehk sul on kõik vajalik olemas ning Täiskuu on saabunud, siis alusta rituaali tegemisega. Pea meeles seda, et Täiskuurituaale saab alati teha kolm päeva järjest ehk Täiskuu eelneval, selle peamisel ja järgneval päeval. Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Sealt leiad Täiskuu ajad üles ning saad endale välja valida välja endale sobilik kuupäev rituaali teele saatmiseks.

Kui sa oled valmis, siis teeme lotoõnne ehk rahaõnne rituaali sinu jaoks, et sinu ellu saabuks "ootamatu küllus tulevikus". Selleks mine enda kodus Kagu-ilmakaarde ning aseta õlilampi vesi ja pane 8 Nefriit Jaadi/Piltjaspist vee sisse. Seejärel süüta küünal tikkudega ja aseta teeküünal õlilambi sisse. Kui sa oled selle ära teinud, siis võta Nefriit Jaadid/Piltjaspised vee seest välja ning pane need õlilambi ümber. Peale seda võta Patšuli eeterlik õli ning tilguta täpselt 28 eeterliku õli tilka õlilampi. Samal ajal kui seda teed - unista küllusest, rikkusest ja rahast. Suurenda enda energeetilist väekust unistades. Tee seda nagu olen sulle õpetanud Wu Weina seda tegema. Selle kohta leiad lugemist SIIT.

Kui 28 eeterlikku õli tilka on õlilampi tilgutatud, siis võta Põldmündi eeterlik õli ning tilguta täpselt 44 tilka eeterlikku õli õlilampi. Samal ajal keskendu sellele, et sinu materiaalsed unistused täituksid, keskendudes heaolule ning küllusele. Kui see on ära tehtud, siis võta paberraha ja aseta see õlilambi ette. Samal ajal kui seda teed (ei ole oluline, kui suur on paberraha väärtus) lausu rituaalilause: "Lotoõnn tabagu!". Kui see on tehtud, siis jäta rituaal tegutsema.

Kui õlilambis on teeküünal ära põlenud (ca 4h), siis on rituaal tehtud ja sul on vaja võtta Nefriit Jaadid/Piltjaspised ning jätta need Kagu-ilmakaarde. Kui sul on teisi kristalle seal, siis pane need teiste kristallide sekka. Kindlasti peavad need olema küllusekristallid ehk rahavoolukristallid, mis sul seal on. Kui on, siis on suurepärane. Kui mitte, siis leia Nefriit Jaadidele/Piltjaspistele alus/karp, kus sees sa saad neid hoida. Need peavad kindlasti sinu koju jääma. Võid need ka Ahvileivapuu peal hoidmiseks kasutada. Paberraha pane endale taskusse ja kingi see ühele inimesele, kes ei ole sinu perekonnast - ehk võõrale inimesele. Et see rituaal saaks täituda, tuleb see raha ära annetada. Heategu toidab heategu.


Kui oled kinkinud enda lotoõnne rituaali raha ära, on rituaal tehtud. Wu Wei teele saadetud ja sinu õnn on peagi saabumas!

Armastusega alati sinuga
Tene Laul