Aastate jooksul olen ma väga paljudelt, kes minu tööd austavad ja jälgivad, kuulnud tagasisidet selle kohta, kuidas minu artiklid, mõtteterad ja juhtnöörid ilmuvad kui välk selgest taevast täpselt siis, kui seda vaja on. Siiani kuulen iga nädal kellegi käest, kuidas minu artiklid leiavad nad alati justkui õigel ajal üles. Sa mõtled millelegi, otsid vastust või koged midagi, millele sooviksid selgitust saada. Järgmine hetk avastad, et olen just sellel teemal kirjutanud ning avaldanud artikleid, millest sul on võimalik vastuseid leida. Paljud on seda kirjeldanud kui väga positiivset kogemust, müstilist ning lootustandvat olukorda.

Hoolimata sellest, et selliseid kogemusi minuga väga palju jagatakse, olen ma ikkagi alati väga õnnelik, kui seda kuulen. See teeb minu südame soojaks ja annab mulle veelgi rohkem põhjust tegemaks seda, mida ma teen. See inspireerib mind, toetab ja võimendab eesmärki. Minu jaoks on selline tagasiside äärmiselt oluline. See paneb mind veelgi rohkem tegutsema! Ära alahinda sellise tagasiside andmist, ma olen selle eest äärmiselt tänulik.

Kui sa oled kogenud seda sama, mida paljud, siis ma ütlen sulle, miks see nii on. Meil on telepaatiline side! Kas pole mitte võimas, vägev ja müstiline? See on põnev, see on väga-väga põnev!

Kui sa leiad minu kirjutatust ja väljaöeldust vastuseid ning need ilmuvad alati justkui õigel ajal sinu teele, siis on see märk, et oled koos minuga õigel rajal.


Minu spirituaalse töö eesmärk on anda sulle ja paljudele teistele võimalikult palju teavet enestervendamise ja eneseabi kohta, et te saaksite ise enda keha, mõistuse ning elus toimuva üle kontrolli haarata. Minu eesmärk on anda sulle kõik vajalikud vahendid, et mõista elu paremini, tõlgendada märke ja unenägusid ning püsida võimalikult tervislikul rajal.

Kui mina olen sinu jaoks õige spirituaalne teejuht, siis on sul minuga telepaatiline side. Me oleme ühenduses ja justkui sünkroonis. See juhtub inimeste vahel, kes peavad olema seotud. Mina olen sinu spirituaalne teejuht ning aitan sind sinu isiklikul teekonnal. Sul on igati õigus minu nõuandeid kasutada ja kui elu ise näitab, et me oleme sünkroonis, siis oled sa enda jaoks õige teejuhi leidnud. See on mulle suurim kompliment, kui kuulen, et minu mõtete jagamine jõuab sinuni täpselt õigel ajal, siis, kui sul seda kõige enam vaja on!

Selline telepaatiline side ei sünni niisama. Ma tean, et üks minu elueesmärkidest on inimesi aidata. Kui sa leiad tee minuni ning ilmneb selline sünkroonsus, siis on see märk, et mina teen õiget tööd ja ka sina teed seda iseendaga. See on heakskiit universumilt, mille eest tasub tänulik olla. Usalda seda sünkroonsust, lase minu mõtetel, teadmistel ja kirjutatul end juhatada. Tegutse nende järgi, muutu, saa motivatsiooni ning inspiratsiooni.

Kui sul on minuga selline side, siis tea, et ma olen selle eest väga tänulik. Ma soovin sind tänada ka selle eest, et sa enda eest hoolt kannad, tervened ning spirituaalselt kasvad. Tervenemise rajal kõndimisega teed sa suure teene eelkõige iseendale.

Armastusega, südamesoojusega ja telepaatiliselt Sinuga!

Parimaks telepaatiakristalliks on Tselestiit. Kanna seda kaasas või hoia enda kodus Tselestiidi geoodi. See kristall avab telepaatilise sideme sinu ja inimeste vahel, kellega sul on vajadus olla kontaktis ning sünkroonis. Minu enda kodus on väga palju Tselestiiti, et olla ühenduses Inglitemaailmaga ning inimestega, kes minu abi vajavad.