Uue aasta algus on väga hea aeg, et muuta oma eluteed. Seda võimalust pakub meile numeroloogiline aastavahetus. Sul on võimalik selleks ise midagi ära teha, et uuest algusest saaks tulla eelmisest veel parem aasta ja suurendada oma õnnevõimalusi, mis aitavad sulle tuua eduka ja võimaluste rohke uue aasta. Jagan sulle mõtteid ja head nõu, mida sa võiksid uue aasta alguses kindlasti ära teha. Tee kõik selleks, et sinu uus aasta tuleks su jaoks õnnetoov!

1. Tervita ennast, oma kodu ja pereliikmeid ja soovi kõigile õnne uue aasta alguse puhul

Vahetult peale vana aasta seljataha jätmist ja uude aastasse astumist tervita kõiki enda kalleid inimesi. Soovi õnne ka iseendale ning keskendu kõigele heale, mida uuest aastast ootad. Uuel aastal esimest korda koju astudes keskendu vaid sellele heale, mis võiks uuel aastal su kodus toimuda. Soovi uue aasta alguse puhul õnne oma pereliikmetele ja teistele su kallitele inimestele, sest Karmaseadus näeb ette, et kui soovid teistele head, siis see kasvatab sinu enda õnnevõimalusi. Soovi kõigile parimat aastat kogu oma südamest - headust ei ole kunagi liiga palju.

2. Alusta uut aastat rõõmsalt ja positiivselt

Aasta esimene päev kuni 11. päevani on väga olulised ja need võiksid olla väga rõõmsad ning positiivsed. Ole uue aasta esimestel päevadel ise teadlikult optimistlikum, sest sel ajal on olulisel kohal külgetõmbeseadus, mis töötab sinu emotsioonidest, mõtetest ja tegevustest. Mida sa välja kiirgad, seda sa enda ellu kutsud. Kui sa soovid, et sinu uus aasta oleks täis õnne ning su jaoks soodne ja kasulik, siis vaata, mida endast välja näitad. Isegi kui miski mõjutab sind negatiivses mõttes, ürita sellest üle olla ja küsi enda käest, kas see negatiivne emotsioon on siin selles hetkes oluline või on ikkagi oluline aasta suurem pilt.

Praktiseeri rõõmsameelsust ja positiivsust ning anna see kasulik õpetussõna edasi kõigile oma lähedastele, et ka neil tuleks õnnelikum uus aasta.

3. Saada teele uusaastasoovide-maagia

Kui sinu hinges peituvad soovid, mille reaalseks muutumist sa uuel aastal ootad, siis sul on kasulik teele saata uusaastasoovide-maagia. See on maagia, mida saab teha vaid ühel korral aastal 1. jaanuarist 7. jaanuarini. See maagia tuleb just siis ära teha, kuna sel ajal lähevad uue aasta soovid kõige kiiremini ja edukamalt teele. Tee seda kindlasti, kui tunned, et soovid enda unistuste tulevikku kindlustada. Leiad maaga SIIT.

4. Jälgi ja pane kirja oma uue aasta 11 esimest päeva

Uue aasta esimene päev ja järgnevad päevad on väga olulised, nendes peitub salapärane sõnum just sinule endale. Uue aasta algus näitab täpselt ära selle, milline tuleb kogu sinu aasta. Kui sa soovid enda intuitsiooni, spirituaalset analüüsivõimet ja enda märkide lugemise oskust proovile panna ning end selle käigus arendada, siis tee seda kindlasti.

Esimene uusaastapäev on kõige olulisem, jälgi seda päeva läbi oma emotsioonide. Need emotsioonid, mis sind tabavad ja sinu sees eksisteerivad, vihjavad sulle, milline on tulevane aasta sinu jaoks emotsionaalselt. Kui sa oled õnnelik, tunned rahu ja tasakaalu, siis võib su aasta tulla just selline, või sa hakkad seda kõike sel aastal enda ellu looma. Kui sa tunned närvilisust või ärevust, siis võib sinu uue aasta üldine pilt olla just selline.

Ma soovitan sul see kõik oma märkmikusse või Inglipäevikusse kirja panna, et sul oleks hiljem võimalik aastale tagasi vaadata ja kõike analüüsida.

Kuid, nagu juba eelnevalt ütlesin, oluline ei ole mitte ainult esimene uusaastapäev, olulised on vähemalt esimesed 11 päeva. Kuni 11. jaanuarini jälgi kõike, mis sinu ümber toimub, millega sa tegeled, mis sind kaasa haarab ja mis sinu ellu saabub. Kõik, mis käib sinu elust nende päevade jooksul läbi, annab sulle vihje selle aasta olemusest. Nende päevade sündmused ja tegevused annavad sulle teada, millega sul tuleb aasta jooksul kokku puutuda.

Spirituaalselt on väga kasulik kõike jälgida, kirja panna ja analüüsida, sest see aitab sinu intuitsioonil kasvada. Soovin sulle head tähelepanemist ja huvitavaid avastamisi.

5. Uue aasta esimeste päevade kavad olgu hästi läbi mõeldud

Mõtle oma jaanuari esimese 11 päeva tegevused hoolikalt läbi, tegutse selles suunas, mis on sinu jaoks kasulik. Vii end kokku inimestega, keda soovid alanud aastal enda elus hoida, tegele rituaalide ja maagiatega, mille kaudu kutsud uude aastasse õnne. Mõtle hästi läbi, mida sa uuelt aastalt ootad, mida sa soovid selles näha ja kohata. Sinu tegevused aitavad külgetõmbeseadusel aktiveeruda ja kutsuda su ellu neid kogemusi, millega sa ise enda päevi sisustad. Kui soovid väga head tööaastat, siis tegele tööga, ole motiveeritud ja usu töiselt edukasse tulevikku. Kui soovid olla armastusega ümbritsetud ja paremaid suhteid, siis tee esimesed 11 päeva kõik, et külvata enda ümber armastuseõnne. Soovitan põletada viirukeid, küünlaid ja eeterlikke õlisid, mis aitavad su ümber tekitada vajalikke energiaid ja head õnne. Loo kristallikomplekte ja kristallialtareid, mis aitaksid uude aastasse õnne tuua.

Soovitan uue aasta esimestel päevadel põletada palju Palo Santot koos Ingveri eeterliku õliga. Palo Santo aitab luua sinu ümber positiivse meeleolu ja viia sind kohe aasta alguses õigesse rütmi. Ingveri eeterliku õli põletamine õlilambis takistab sul olla negatiivne, stressis, ärev ja enda jaoks kahjulik. Kuna uue aasta esimestel päevadel tuleb endast välja anda vaid rõõmsaid emotsioone, siis on oluline end emotsionaalse libastumise eest kaitsta. Teine võimalus on kanda Musta obsidiaani kristalli, mis aitab sind samamoodi nagu Ingveri eeterliku õli põletamine.

6. Tee heategusid - aita kedagi või paku kellelegi palju rõõmu

Uus aasta alaku heategevusega. Kui sa annad endast tingimusteta välja midagi, mis on kellegi või millegi jaoks kasulik ning tervendav, siis aitab see sinu enda õnneenergiat suurendada. Tee midagi, mis on sinu võimuses ja millest keegi tunneb puudust. Kui sa soovid, et sinu uus aasta tuleks õnnelik, siis kindlasti tee seda.

7. Hoidu riidudest, tülitsemistest ja teistele inimestele halvasti ütlemistest

Uue aasta esimestel päevadel on väga oluline jälgida oma kõnemaneeri ja sõnu. Kurgutšakra on Tšakra, mis vallandab sõnu koos emotsioonidega. Kui uue aasta esimestel päevadel väljendab Kurgutšakra end ebaviisakalt, agressiivselt või liiga teravalt, siis purustab see ülikiirelt õnneenergia, mille oled enda ümber loonud. Seega ole oma sõnadega äärmiselt ettevaatlik. Kui sa tunned, et sul on vajadus kellelegi öelda midagi kriitilist või negatiivset, siis mõtle hästi järele, kas seda on ikka vaja. Võib-olla sa lased end impulsiivsetel emotsioonidel valitseda. Eriti oluline on enesevalitsust jälgida neil, kes teevad suurt tööd enda õnne ülesehitamisel tehes palju rituaale ja maagiaid. Kurgutšakra on võimas, see võib sulle kogu õnne kohale tuua ja samas selle ühe hetkega purustada. Valik, kuidas see Tšakra sinu jaoks töötab, on sinu.


8. Tegutse oma unistuste suunas nii vaimselt kui ka füüsiliselt

Kindlasti sul on seoses uue aastaga omad ootused, lootused ja unistused. Igaühel on need mõtted olemas. Uue aasta esimestel päevadel mõtle oma unistuste peale ja tegutse selles suunas, et need saaksid täituda. Nagu ma eelpool mainisin, töötab uue aasta alguses tugevalt külgetõmbeseadus, seega kasuta seda aega ära. Unista suurelt! Unistuste täideviimisele aitab kaasa Rutiilnõeltega Kvarts, seega on just seda kristalli väga oluline nendel päevadel endaga kaasas kanda, kas ehtena või oma kodus või töö juures hoides. Rutiilnõeltega Kvarts aitab sinu mõtted ja tegevused omavahel kokku liita ning sinu sõnumit täies mahus ellu äratada.

Alusta uut aastat teadlikult täie väe, positiivsuse, rõõmu ning heade kavatsustega ja sa ei saa pettuda selles, mis on sind ees ootamas!