Majanduslikku õitsengut suurendav rituaal vii läbi siis, kui tunned, et vajad lisajõudu oma majandusliku õnne jaoks. Tegemist on rituaaliga, mis aitab luua külluslikku energiat, mis on omakorda soodne majanduslikuks õitsenguks. Rituaal mõjutab sind ja ka neid inimesi, kes elavad sinuga koos (sinu kodus olevad pereliikmed, sõbrad, jne). Seda rituaali tehaksegi kodus. Rituaalide tegemise eesmärk on luua energiaid, mis on sinu elust puudu. Kogu meie elu koosneb energiatest ja me saame neid ka ise luua ja mõjutada. 

Rituaali eesmärk on luua soodne energia, mis kutsub ligi küllust, rikkust ning häid võimalusi oma majandusliku seisu parandamiseks. Ennekõike aitab rituaal luua head tööalast õnne, et läbi selle parandada oma majanduslikku seisu. 

Rituaal tuleb läbi viia kodu Põhja-ilmakaares. Seega selgita enne rituaaliga alustamist, kus asub sinu kodus Põhi. Põhjas asub kodu tööalase edu, rikkuse, isiklike saavutuste, majandusliku kindlustunde ning üleüldise edu kanal. 

Millal seda rituaali teha?

Majandusliku õitsengu rituaali võid teha täpselt siis, kui sa seda ise soovid. Selleks ei ole vaja jälgida konkreetseid Kuufaase. Loomulikult on alati kasulik teha seda rituaali siis, kui kosmilised energiad soosivad majanduslikku õitsengut, külluseenergia kasvu ja on seotud rikkuse ja õnnega.

Soovitan seda rituaali teha pigem siis, kui sa ise näed selle jaoks vajadust. 

RITUAALIRETSEPT:

1. Päikesekivi meditatsioonikristall või poleeritud Päikesekivi 1 tk

2. Püriit-Tripliit poleeritud kristall 2 tk

3. Kaneeliviiruk või Basiilikuviiruk

4. Kuldneoranž või kollane kott

5. Viirukihoidja

6. Tikud

Rituaaliesemeid ei tohi kindlasti alternatiivide vastu välja vahetada. Samuti ei tohi sellest ühtegi eset puudu olla, kuna siis pole maagias selle eseme energiat ja rituaal pole terviklik. Rituaalis kasuta ainult poleeritud kujul kristalle. 

* Päikesekivi on tööedu ja küllust aktiveeriva toimega kristall. Päikesekivi peab selles rituaalis olema kindlasti lapiku kujuga. Sa kinnitad oma soovid just sellesse kristalli. 

* Püriit-Tripliit on õnne ja edu toov kristall, mis aitab kaasa unistuste ja soovidetäitumisele. Peale rituaali edukalt tegemist hakkavad Püriit-Tripliidid sinu ellu kutsuma majanduslikku õitsengut soosivaid võimalusi. Selles rituaalis on vajalikud poleeritud Püriit-Tripliidid

* Kaneeli ja basiiliku üheks omaduseks on kasvatada külluseenergiaid ja luua soodne energia majandusliku õitsengu jaoks. Nii kaneel kui basiilik täiustab ja aitab seda rituaali läbi viia. Vali sobiv viiruk vastavalt oma eelistustele. 

Loo soodne energia majandusliku õitsengu jaoks ja kutsu küllus enda ellu! 

Võta kõik rituaaliesemed ja leia rituaali läbiviimiseks enda kodu Põhja-ilmakaares sobiv koht. Aseta lauale või põrandale viirukihoidja, mille peale sea Kaneeli- või Basiilikuviiruk. 

Kui viiruk on oma kohale pandud, siis aseta viirukihoidja peale või kõrvale mõlemad Püriit-Tripliidid. Nüüd võta tikud ja süüta viiruk suitsema.

Viirukit põlema süüdates lausu oma peas või valju häälega rituaalilause: "Majanduslik õnn kasvagu ja õitseng saabugu!" Ütle seda seni, kuni soovid. Mida rohkem sa maagialauset lausud, seda parem. Sellega annad sa Püriit-Tripliitidele eesmärgi majanduslikku õnne ja õitsengut luua.

Nüüd võta oma peopesasse Päikesekivi lapik kristall, sule silmad ning korda seda lauset veel nii palju, kui sa tunned soovi seda teha. Seejärel hoia Päikesekivi kristalli Kaneeliviiruki suitsu sees ja lausu veel 3 korda rituaalilauset: "Majanduslik õnn kasvagu ja õitseng saabugu!"

Kui see on tehtud, siis võta kotike ning aseta Päikesekivi koos kahe Püriit-Tripliidiga selle sisse, kotisuu tõmba korralikult paeltega kinni. Jäta kristallidega täidetud kott viirukisuitsu kõrvale.

Kui viiruk on kustunud, siis võta kristallikott ja aseta see oma kodu Põhja-ilmakaarde sobilikku kohta. Kui sul on seal juba eelnevalt tööalast edu või õnne toovad kristallid, siis lisa suletud rituaalikott nende kristallide sekka. Kui mitte, siis võib see olla sinu esimene õnnekristallide komplekt selles piirkonnas, hiljem saad selle rituaali kõrvale panna teisi õnnetoovaid rituaale või kristalle.

Kristallidega täidetud maagiakotti ei tohi avada! Seda avades lõpetad sa rituaali toimimise automaatselt ära. Soovitan koti paelad tugevalt kinni siduda.

Soovitan ka pidada rituaali- ja maagiamärkmikku, kuhu paned kirja, millal sa rituaali tegid ning millisel eesmärgil. See aitab sul tulevikus meenutada, mille jaoks rituaalikott on loodud.

Kui rituaal on tehtud, siis jäta rituaalikristallid enda ellu majanduslikku õnne ja õitsengut looma!