Stressienergiat on terve maailm täis, inimesed on täidetud sellega ja emotsionaalne tasakaalutus on suureks probleemiks. Stress, ärevus, halvad segavad mõtted ja sellega kaasnevale halvale enesetundele tuleb lõpp teha nii kiirelt kui võimalik. Need ei ole miski, millel lasta enda sees kasvada ja muutuda krooniliseks. Kui sul aga on nii, siis tuleb lihtsalt tegutsema hakata. Jagan sinuga enda mõttemaailma selles osas, mis võib sind inspireerida enda halvast enesetundest vabanema ja taas sind elu nautima suunata. Saadan sulle jõudu, armastust ja positiivsust!

Kehv enesetunne võib tekkida keskkonnast, kus sa elad või kus sa enda aega veedad, inimestest sinu ümber või sinu enda suhtumisest. Põhjuseid, miks inimene võib stressis olla, on palju, ning seetõttu on see ka väga suureks probleemiks meie ühiskonnas. Mida sa saad teha, on iseennast ja enda suhtumist muuta. Mis aga ei ole sinu võimuses, on see, et sa ei saa teiste inimeste käitumist muuta, selle asemel kasvata end tugevaks, vastupidavaks ja paku endale täielikku hoolt selle kõige keskel, mis üritab sinu jalgu alt võtta.

Elus on palju kannatusi, mida kõike ei saa sina ära hoida. Mida sa aga saad teha, on muuta enda suhtumist, ja seda kohe nüüd ja praegu!

Lõpeta enesepiitsutamine!

Ma näen tihti pealt seda, kuidas inimesed ennast vaimselt piitsutavad - kõnelevad enda peas iseendaga halvasti või kohtlevad end ühe või teise asja pärast väärtusetult. Kui tegid midagi, mis on põhjustanud sulle enda sees olevaid halvustavaid, mahategevaid ja kritiseerivaid kahekõnesid, siis sellega sa vaid suurendad enda probleemi. Sellega hävitad sa enda enesekindluse, terve energia ja lõhud end vaimselt maatasa. Selle asemel, et end piitsutada, leia lahendus situatsioonile ja muuda end. Kui põhjuseks oli tegu, mida kahetsed, siis muuda end ja ära tulevikus samasse olukorda end sea. Muuda enda suhtumist ja kui võimalik, siis paranda tegu, mille pärast end maatasa teed. Kui teed vea, siis ainukene järgnev samm peab olema selle tervendamine ja iseendas selle koha parandamine, mis sellise tulemuse tekke põhjustas.

Näiteks minul oleks enda ees süütunne, kui ma nii alatult iseendaga käituksin. Me oleme kõik väärtuslikud - ära seda ära unusta!

Lõpeta probleemist kinni hoidmine!

Üks suurimaid vigu on probleemist, tülist, draamast või ükskõik, millisest negatiivsest situatsioonist kinni hoidmine. Kui midagi on juhtunud, keegi on sulle midagi halba teinud, kohelnud sind ebaõiglaselt või on olnud situatsioon, mis on põhjustanud ärevust, siis vabasta see enda mõtetest. Mida kauem sa selle negatiivsuse sees oled, seda sügavamale sa selles kukud. Tülid, draamad ja säärased olukorrad on nagu veekeerised, millest on raske välja rabeleda - need neelavad sind endaga kaasa, lämmatavad, ahistavad ja võtavad sinult elueenergia ära.

Nendest situatsioonidest on võimalik vaid väljuda pea püsti ja enda käest küsides: "Mida ma teha saan, et see lõppeks", "Mida ma peaksin sellest õppima?", "Mida sellega mulle öelda soovitakse?". Otsi märke ja tõlgenda need enda jaoks lahti!

Vahel juhtuvad sellised asjad seetõttu, et anda sulle mõista, millised inimesed sinu ümber on. Paljud meie ümber olevad inimesed tekitavad draamat, kuna nad on ise ebaterved ja madala spirituaalse energiaga. Analüüsi, kas sa oled ise selle põhjustanud või mitte. Kui vastus on "ei", siis liigu edasi ja ütle endale: "Elan kirjus ja ebaterves maailmas!". Kui vastus on aga "jah", siis leia sellele situatsioonile lahendus. Heasta see, muuda iseennast või võta õppust. Mida sa aga ei tohi teha, on selle keerisega kaasa minna ja ennast selle käigus ära kaotada.

Ma ikka ja jälle mõtlen, et elu on nii lühike siin selles kehas, mis meile on selles elus koduks antud, et patt on raisata seda elu draama ja probleemide peale.

Lõpeta teiste arvamusest hoolimine!

Huvitav, kas ma meeldin talle? Kas ta soovib minuga sõber olla? Kas ma ikka käitun nii, et mind aktsepteeritakse? Ma vist ei olegi nii kaunis kui tema. Ma vist ei olegi nii osav ja andekas. Kõik need mõtted lõpeta ära. Ükskõik, milline säärane mõte sinu peas ringi liigub, siis peata see. Sa oled unikaalne ja eriline. Ära kaota end teiste inimeste tõttu ära. Ole iseseisev, mitte teiste poolt juhitav. Kui sa soovid, et sind armastatakse, siis kõige puhtamal kujul armastus leiab sind üles siis, kui sa oled sina ise - nii originaalne kui vähegi olla saad.

Kui ma peaksin hoolima sellest, kas ma meeldin kellelegi, siis ma kaotaksin end ära. Tänu julgusele olla mina ise, olen saavutanud kõik selle, millest olen tänaseni unistanud. Julged sammud toovad ka suuri tulemusi, ole julge - ole sina ise!

Lõpeta ohvri mängimine ja tee situatsioonidel vahet!

Karma. Kui draama ja probleemid tulevad väljaspoolt sinu siseringi, siis see on teiste inimeste Karma, sellele võid koheselt selja pöörata - sa oled lihtsalt sellisel juhul pealtnägija, muud midagi.

Ohvriroll röövib kogu energia ära, mis asub sinu Päikesepõimikus ehk sinu külluse- ja positiivsusekanalis. Energia, mida on niigi raske kasvatada ja hoida, see ei ole seda raiskamist väärt.

Olukorrad, mis on juhtunud sinu endaga füüsilisel kujul või draamad siseringis, see on seotud sinu enda Karmaga. Mis aga on Karma? Lühidalt öeldes on see tegu ja tagajärg. Kui sa jääd haigeks, siis on see tagajärg kohtlemisest, mida sa oled iseendale pakkunud. Kui lähed tülli kellegagi, keda armastad, siis võib olla see sellest, kuidas te üksteisesse suhtute. See kõik on karmaatiline ja tuleb selleks, et muuta sinu suunda ja suhtumist.

Olukorrad, mis juhtuvad sinust väljaspool. Näiteks keegi, kes räägib sinust halvasti, teeb sind maha ja kes tegelikult ei ole sinuga kuidagi seotud, siis see on tema Karma, mitte sinu. See näitab, kui ebaterve on selle inimese vaimne pool ja tema negatiivsus ei mahu enam tema enda sisse ära. See võib olla kadedus või mõni teine madal energia, mida ta omab ja sina oled lihtsalt juhuslikuks sihtmärgiks valitud. Miks? Järelikult sa kiirgad midagi head ja atraktiivset. Ära muretse, teise inimese kadedus ei tee sulle liiga, kui sa ise ei vii end ohvrirolli. See on tema Karma ja selline käitumine röövib tema enda õnneenergia ja tervise.

Ma austan end liiga palju, et lasta kellegi teise ebatervel käitumisel enda hinge jõuda. Keegi teine ei tohiks kontrollida seda, mida sa tunned, kui ainult sina ise. Otsusta ise, millel lased enda hinge külastada ja millel mitte!

Õitse ja sära!

Kasvata enda hinges armastust, tegele sellega, võta see endale eesmärgiks. Ava endas oskus tingimusteta armastuseks, mis aitab ennekõike sind ennast. Armastades tingimusteta ei tee sa endale sõnadega liiga, tuled kiirelt ebasoodsast olukorrast välja ja ei lasku ohvrirolli. Õitse ja sära ning ole positiivne! Kui oled tugev ja kõikumatu, ei suuda ükski torm sind endaga kaasa haarata. Selle nimel tuleb endaga tööd teha ja sellega saad juba täna algust teha.

Kui oled langenud negatiivsuse küüsi, oled draamade ja probleemide keskel, siis tee endale Aurapuhastust Salvei ja Musta Pipraga. Kanna kristalle, mis aitavad sind sellest välja tuua. Väga kasulikeks kristallideks siinjuures on Lemuuria Jaad, Hematiit, Must Obsidiaan ja Aktinoliit Kvarts.

Seisa alati iseenda hinge emotsionaalse ja vaimse tervise eest, ole alati enda abistaja ja tervendaja!