Ühes vanemas artiklis ma kirjutasin, mis tähendab, kui sa hakkad pidevalt ühel eluperioodil nägema number 2, 22, 222 ja 2222. Panin kirja nende numbrite sõnumid sinu Inglitelt ja selle artikli leiad SIIT. Täna ma sooviksin jagada sinuga number 2 kombinatsioone ja anda vihjeid, mida Inglid sulle nendega üritavad öelda. Neid numbreid sa võid sa näha kella pealt, näiteks iga päev täpselt ühel ja samal ajal kella vaadates, näiteks 22.12 või 2.44 ajal jne. Paljud jälgijad on minu postkasti kirju saatnud justnimelt nende numbrite pärast ja siin on sinu Ingli sõnumid sulle.

Esiteks ma soovitan meelde jätta, et numbrid hakkavad tulema ja tulema senikaua, kuni sa mõistad, mida Ingel soovib sulle öelda. Kui sa ei suuda seda numbrite müsteeriumit lahendada, siis hakkad neid kõikjal nägema ja sinu Ingel võib end üsna lootusetult tunda. Inglid ei suuda enamike inimestega mõtete kaudu suhelda sellepärast nad kasutavad märke, sümboleid, numbreid ja juhuste kokkulangevust, et sulle kõik puust ja punaseks teha.


NUMBER 2 INGLISÕNUM KOOS TEISE NUMBRIGA:

1 ja 2, mis võivad moodustada näiteks 12:12, 21:21, 112 jne.

Sinu ühte südamesoovi on kuulatud, seda märgatakse ja asjad hakkavad tasapisi sinnapoole liikuma. Sa oled ka näinud märke, et sinu soov hakkab täide minema ja ainuke asi, mida Ingel soovib sulle teada anda, on see, et mida rohkem sa unistad ja tegutsed selle nimel, seda kiiremini see juhtub. Kui sa aga unustad unistamise, kaotad, mida oled kogu hingest oodanud.

21 - Annab sulle lisaks teada, et ära kaota Inglitesse usku või ära kaldu spirituaalselt teelt kõrvale.

212 - Annab sulle lisaks teada, et paremad lahendused võivad sinu ellu tulla läbi kodu energeetika muutmise. Seega on hea aeg teha ümberkujundamist, Feng Shui järgi energiaid paika panna või puhastusrituaale läbi viia. Järelikult on su kodus negatiivset energiat, mis hoiab sinu elu kinni.

221 - Annab sulle lisaks teada, et on õige aeg süüdata küünal sinu jaoks kõige tähtsamale hingele, tema peale mõelda või minna tema hauale. Järelikult on tema see, kes võib sinu ellu lahendusi tuua asjades, mis sulle muret tekitavad. Või on just tema see, kelle sees on vastus olemas ja tema peale mõeldes võid sa vastuseni jõuda.
 
See Inglisõnumi tõlgendus ei kehti kellaajale 11:22, sellel on oma eriline tähendus ja selle kohta saad lugeda SIIT.

Samuti ei kehti see ka kellaajale 21:12. Selle tähenduse kohta saad lugeda SIIT.
 
See inglisõnumi tõlgendus ei kehti ka kellaajale 22:11, sellel on oma eriline tähendus ja selle kohta saad edasi lugeda SIIT.

2 ja 4, mis võivad moodustada 02:24, 422, 224 jne.

Inglid annavad sulle märku, et sa töötad õiges suunas enda emotsionaalse poolega, sa muutud enesekindlamaks, elujõulisemaks ja iseseisvamaks. Nad annavad märku, et näevad sinu pingutusi ja ükskõik kui raske sul täna on, siis tea, et sa tuled kõigest sellest ilusti välja. Sul on ka selline eluperiood, kus intuitsioon on tugev ja kõik teadmised on sul käepärast, sa pead lihtsalt ise tark olem ja õppima ennast kuulama, kuna sisetunne ei valeta sulle hetkel.

2 ja 5, mis võivad moodustada 05:25, 552, 25, 252 jne.

Selle Inglisõnumi tähenduse kohta saad lugeda SIIT.

2 ja 6, mis võivad moodustada 06:22, 622, 62, 226 jne.

Konkreetselt 26 või 62 nägemine on äärmiselt positiivne sõnum sinu Inglitelt, kuna nad annavad sulle teada, et head materiaalsed võimalused ja positiivne tuntus on sinu teele saabumas. Sa pead olema valvas ja nägema võimalusi, mida sinu teele peagi saadetakse ning need vastu võtma, et sa ei magaks ainulaadset head õnne maha. Kui sa näed aga rohkem, kui kahte numbrit, nagu näiteks 622 või 262, siis see on Inglitepoolne soovitus tegeleda materiaalsete asjadega, nagu näiteks töö otsimise, koduloomise, töökoha vahetamisega jne. Materiaalsetel ettevõtmistel on hetkel sul edu.

2 ja 7, mis võivad moodustada 07:22, 27, 227, 7222 jne.

Number 7 sümboliseerib alati spirituaalsust, valgustamist ja intuitsiooni ning number 2 sümboliseerib tasakaalu. Kui sa näed numbreid 27 või 72, siis on see märk sellest, et sul on õige aeg tegeleda erinevate spirituaalsete ettevõtmistega. Hetkel on sul seda vaja, see rikastab sind ja sa oled avatud spirituaalseks kasvamiseks. Sinu õnne valem või vastus probleemidele tuleb läbi spirituaalsuse, meditatsiooni ja eneseleidmise. Kui sa näed suuremaid numbreid, nagu näiteks 227 või 7272, siis need annavad sulle vihje, et sa oled spirituaalselt teelt kõrvale kaldumas, unusta materiaalsus ja keskendu enda vaimsele tervisele.

2 ja 8, mis võivad moodustada 08:28, 82, 28, 228, 822 jne.

2 ja 8 kombinatsiooni tähendusest saad pikemalt lugeda SIIT.

2 ja 9, mis võivad moodustada 09:29, 922, 29, 9299 jne.

29 kombinatsioon annab sulle märku, et pane suuremat rõhku enda kodustele tegemistele ja perekonnale, kuna need on sul hetkel tahaplaanile jäänud. 92 kombinatsioon on Inglite poolt sõnum selle kohta, et on vägagi soodne aeg kodu luua, muuta kodus asju, mis on sul juba pikka aega plaanis olnud, ja sind on ees ootamas võimalik koduvahetus. Kui Inglid toovad sinuni suuremaid numbrite kombinatsioone, nagu näiteks 922 või 292, siis see on nendepoolne sõnum sinule, et sa peaksid heategevuse ja teiste abistamisega tegelema hakkama. On soodne aeg teha isetuid tegusid, olla tingimusteta abiks ja see on märk ka sellest, et paljud inimesed saaksid sinu headust, kuna sul on on olemas vajalikud teadmised ning empaatiavõime nende aitamiseks. Inglid garanteerivad nii sulle preemia tuleviku jaoks ja nad katsetavad sinu tolerantsust.

2 ja 0, mis võivad moodustada 22:00, 00:22, 200, 02, 20 jne.

20 -  "Inglid annavad sulle mõista, et armastus on sinu poole teel. Ole avatud ja lase endale head teha, lase inimestel enda ellu tulla ning anna võimalusi. Inglid annavad sulle teada, et kõik, mida sa soovid täna enda elus saavutada, saavutad sa läbi armastuse, hoolivuse ja heatahtlikkuse. Ei ole aeg olla pealetükkiv, liialt karm ega ka konkreetne. Kõike, mida ette võtad, tee seda armastusega ja sa näed, et asjad liiguvad sinu soovide järgi."

200 - "See on märk sellest, et üks konkreetne hing on sinuga täna kaasas ja ta soovib sinuga kontakti saada. Mõtle hästi järgi, kelle peale sa oled viimasel ajal palju mõelnud, kes on nüüd hingedemaailmas. Peale selle annavad Inglid sulle teada ka seda, et sind on ootamas ees väga rahulik emotsionaalne periood".

202 - "Inglitel on sulle väga hea sõnum, kuna 202 sümboliseerib tasakaalu emotsionaalse ja materiaalse maailma vahel. Nad annavad sulle teada, et tulemas on äärmiselt rahulik periood. 202 sümboliseerib ka seda, et sa ei tohiks perekonda hetkel tahaplaanile jätta."

2200 - "Inglid annavad sulle 2200 või 0022 kombinatsioonidega sõnumeid, kui nad hoiatavad sind liigse ärritumise eest. Praegu on aeg, kus sa pead olema äärmiselt ettevaatlik ja tähelepanelik asjade suhtes, mis sinu ellu tulevad või juba eksisteerivad. Inglid näevad, et sa ei süvene märkidesse, olukordadesse ja võid eemale lükata kohustusi või ülesandeid, mis sulle on toodud. Seega hakka tegutsema, analüüsi läbi olukorrad ja probleemid enda elus - ära peida ennast probleemide eest, kuna see toob sulle pikemas perspektiivis suuremaid pahandusi kaela".

Kombinatsiooni 20:02 ja kohta saad eraldi lugeda SIIT, kombinatsiooni 20:20 ja 2020 ja kohta saad eraldi lugeda SIIT.

Kui oled viimasel ajal näinud number kahe kombinatsioone igal pool, siis on see ehtne märk sellest, et oled ise spirituaalselt kasvamas. Et mõista paremini seda, mida 2 sinu elus sümboliseerib, siis alusta Ametüsti kristalli kandmist. See aitab inglisõnumeid paremini mõista ja kiirendab number 2-st tingitud positiivse väe ellu toomist kordades kiiremini.

Inglitega aitavad kontakti saada OpaliitTselestiit, Küaniit, Labradoriit, Tansaniit, Safiir, Larimar, Sinine Kvarts, Amasoniit, Skolessiit, Valge Opaal, Lasuriit, Sodaliit, Ioliit, Aqua Aura, Ingli Aura.

Jälgi enda ümbrust, kõik vastused tuuakse sinu ette, ole tark ja seleta need enda jaoks lahti!

Tene Laul