Jupiteri sekstiil Neptuuniga on küllaltki haruldane. sest see esineb iga 4 kuni 9 aasta tagant. Seega on nende kuupäevade teadmine oluline. Aitan sul seda planeetide seisu mõista ja räägin, mis see endaga kaasa toob.

Planeedid, tähed ja kõik, mis puutub astroloogiasse, on üheks minu kireks. Nende seisude mõistmine aitab sul paremini aru saada, mis maailmas, sinu elus või hinges toimub. Oleme planeetide liikumisest ja tähtede seisudest mõjutatud rohkem, kui me esmapilgul seda arvatagi võime. Tegelikkus on aga see, et planeetide seisud muudavad meie tuju ja olemust, annavad ühes suunas õnne või võtavad seda teises suunas ära.

Millal toimub Jupiteri sekstiil Neptuuniga?

Selline planeetide seis toimub ühel aastal 3 korda järjest ehk erinevatel kuudel erinevatel kuupäevadel. Seejärel ei ole sellist planeetide seisu jälle aastaid ning seejärel tuleb see uuesti kolmese tsüklina.

2024. aastal on Jupiteri sekstiil Neptuuniga 7. maist 4. juunini.

Jupiteri sekstiil Neptuuniga on üks põnevamaid, parimaid ja õnnetoovamaid hetki planeetide seisudes. Kui sa otsid midagi eriliselt head, siis just need kuupäevad on paljutõotavad ning võivad sulle anda suurepärase tõuke.

Jupiteri sekstiil Neptuuniga ei ole midagi, mida sa peaksid kartma. Hoopis vastupidi - see on miski, mida sa peaksid väga ootama!

Selline planeetide seis toob endaga kaasa struktuuri muutuse ja seetõttu on aasta erinevates valdkondades kui pea peale keeratud. 

Isiklikul tasandil annab see planeetide seis sulle võimaluse teha enda elus suuremat sorti korrektuuri. Ennekõike on need kaks planeeti seotud inimsuhetega. Kui vaja, siis ühendab saatus sind kellegi erilisega, ja kui vaja, siis lahutab hea eesmärgi nimel.

Tegemist on planeetide seisuga, mis ennekõike loob harmooniat, toob head õnne ja uue energia kasvu. Kui soovid midagi enda elus toimima seada, siis alusta sellega just sellel päeval. Pane algus ettevõttele, alusta suhet, avalda armastust, ava salongi uksed või tee mida iganes, millele sa soovid head õnne kaasa anda. See on suurepärane päev ja seda juhtub haruharva. Pane need kuupäevad endale kirja ja kasuta seda kosmilist õnne ära.

Sellel päeval on sul kasulik teha kolme erinevat rituaali. Võid teha neid kõiki või ühte-kahte neist. Kui toimub Jupiteri sekstiil Neptuuniga, siis võid neid rituaale teha kõigil kolmel järjestikul kuupäeval aastas.

Ühenda end inimesega, kellega oled selles elus armastava sideme kokku leppinud

Võta enda jaoks nendel päevadel hetk aega ja saada oma südamesoovid teele. Saada teele palve, et sina ja sinu hingesugulane leiaksite tee üksteise juurde. See on selleks suurepärane päev. Jupiteri sekstiil Neptuuniga võib sind ühendada sinu eluarmastusega.

Põleta sellel päeval roosi või sandlipuu armastuseküünalt. Sea küünal või küünlad põlema palvega, et sinu ellu saabuks armastus. Põleta samal ajal ka nendest taimedest valmistatud viirukeid või eeterlikku õli. Need aktiveerivad armastusepalvete teele saatmiseks õiged energiad. Hoia sellel päeval padja all Kuukivi kristalli ja mine selle sama sooviga magama. Kuukivi ühendab sind inimesega, kellega oled selles elus kokku leppinud armastava sideme.

Paranda sidet kallimaga

Jupiteri sekstiil Neptuuniga annab sulle võimaluse parandada enda ja kallima suhet ning viia see veelgi paremale tasandile. Veeda temaga just sellel päeval koos aega, avalda armastust ja jaga romantilist hetke. Igasugune armastuse avaldamine ja hea läbisaamine sellel päeval aitab saatuserajale kinnitada sinu ning tema soovi veel pikalt ja õnnelikult koos eksisteerida.

Suurpuhastus isikliku õnne aktiveerimiseks

See on suurepärane rituaal, mida sellel päeval teha saad, et oma isiklikku õnne aktiveerida. Kasuta Jupiteri sekstiili Neptuuniga ära, et seada liikuma enda isiklik rahavooluenergia.

Selleks läheb sul vaja Salvei ja Lõhnheina rituaalitõrvikut ja Malahhiidi kristalli.

Sea rituaalitõrvik küünlaleegist suitsema (küünal võib olla ka roheline, et anda külluseenergia liikumisele lisajõudu). Jälgi kogu rituaali vältel, et rituaalitõrvik suitseks. Kui see vahepeal ära kustub, siis sea tõrvik uuesti suitsema, andes sellele korra veel leeki.

Puhasta selle rituaalitõrvikusuitsuga ära kogu enda Auraväli. Tegemist on kahe taimega, mis teevad suurepärast koostööd Auraväljast maise ebaõnne likvideerimiseks ja selle energia asendamiseks õnneenergiaga.

Käi suitseva tõrvikuga ümber enda, keskendu sellele, et igasugune maine ebaõnn sinu Auraväljast vabaneks. Kui oled oma keha ära puhastanud, siis soovitan selle rituaalitõrvikuga puhastada ära ka kogu majapidamise, käies suitseva tõrvikuga kõik toad läbi. Hoia suitsevat tõrvikut eriti kaua küllusekristallide lähedal, kui sul peaks neid koduseinte vahel olema.

Seejärel, kui puhastus on tehtud, võta kasutusele Malahhiit. Tegemist on ühe tugevaima küllust ligi tõmbava kristalliga. Kui soovid rikkust ja rahavoolu aktiveerida, siis Malahhiit on üks parimaid valikuid. Hakka seda kristalli kandma ja kanna seda endaga kaasas vähemalt kaks nädalat. Seejärel võid kristalli teiste küllusekristallide sekka asetada. Nii kinnitad sa sellesse kristalli konkreetse sõnumi, et see tooks sinu ellu isiklikul tasandil rahavoolu ja õnne.

Võid kanda ka Malahhiidist ehet, kui sul selleks soov on. Iga Jupiteri ja Neptuuni sektsiili ajal võta kasutusele uus poleeritud Malahhiit, mille saad küllusekristallide sekka asetada.

Universaalne soov ja palve, et see tulevikus saaks täituda

Kui soovid teele saata soovi, mis ei ole seotud armastuse või rahavoolu üleüldise aktiveerimisega, siis saad teha selle jaoks ühte teist rituaali.

Selleks läheb sul vaja paberit, pliiatsit, Piparmündi ja Salvei rituaalitõrvikut või Salvei ja Lõhnheina rituaalitõrvikut ning ühte Rutiilnõeltega Kvartsi kristalli või ehet (juhul kui sul on see kristall olemas ehtena, siis saad seda kasutada).

Puhasta enda Auraväli ära nii, nagu eelnevalt rahavoolu aktiveerimise rituaalis välja tõin. Puhasta kogu oma keha Piparmündi ja Salvei rituaalitõrvikuga või Salvei ja Lõhnheina tõrvikuga ära. Seejärel võta paber ja pliiats ning aseta need koos kristalliga enda ette. Kirjuta paberile konkreetne soov. Kirjuta see välja nii täpselt, kui soovid. Seejärel voldi paber kokku ja aseta see koos kristalliga ööseks enda voodi kõrvale või alla.

Järgmisel päeval tee endale rituaalitõrvikuga uuesti puhatust, keskendu oma soovile ja vii seejärel rituaal lõpuni. Põleta paber tulekindlas anumas või kaminas ära. Seejärel võta kristall ja vii see jõevette. Viska kristall jõkke, keskendudes samal ajal sellele, mida sa soovid ja ihkad.

Seejärel on rituaal läbi viidud ja nüüd oled sa universumile jätnud maha märgi sellest, mida enda ellu ootad.

Tegemist on suurepärase päevaga, mil sul on võimalik enda elus kosmilist õnne ära kasutada. Saada teele oma kõige suuremad soovid, et universum saaks neile vastata!