Aitan sul lihtsalt ja lühidalt lahti harutada selle, kuidas kuulata endas intuitsiooni häält. Intuitsioon on spirituaalsuse juures üks enim segadust tekitav teema. Minu käest küsitakse pidevalt, et kuidas enda intuitsiooni kuulata, kuidas teha vahet sellel, mis on intuitsiooni hääl ja mis on hirm, loogiline mõte või hoopis segav energia minu peas. Tegelikult on intuitsiooni häälel ja kõigel segaval väga lihtne vahet teha. Selleks tuleb sul lihtsalt natukene praktiseerida seda, mida ma sulle kohe õpetan.

Intuitsioon on väga malbe, leebe ja õrn, see on justkui naiselik energia sinu sees (ka meestel, sest meis kõigis on nii nais- kui ka meesenergiat). See on rahulik, vana rahu ise! Intuitsiooni hääl on justkui tark elu näinud tolerantne tegelane sinu sees. See ei sunni, ei pressi, ei domineeri ega edasta karjudes sinu mõistusesse mitte ühtegi teadmist. See on sujuv ning kaob kergelt kõikide teiste energiate/häälte sisse.

Kõikidel ülejäänud energiatel, näiteks hirmul, paanikal, loogikal ja muul müral on vali hääl. Need suudavad sinu mõistuses sõna otseses mõttes lärmata. Need panevad sind end rohkem kuulama ja nii ongi lihtne enda intuitsiooni hääl ära kaotada. Seega pole ime, et intuitsiooni kuulamine on nii raske. Katsu sa seda kuulda võtta, kui ülejäänud energiad sinus domineerivad.

Hoolimata sellest, et hirm oskab teha valju häält, teiste öeldud sõnad kajavad sinu peas ja uudistes nähtu seikleb sinu silme ees, on intuitsioon seal ikka olemas. Ta on justkui tagareas, istub ja vaatab kõike pealt. Aeg-ajalt sosistab ta vaikselt sulle midagi säärast: "Tegelikult ei ole asi nii hull!" või hoopis midagi sellist: "Ära kuula neid, usalda uskumatut!" Nii võivadki need erinevad hääled pidevalt seguneda ja lõpuks oledki sa olukorras, kus sa ei tea, mida teha. Tihtipeale järgitakse neid valjusid hääli. Eksitakse, kuid lõpuks jõutakse ikkagi punkti, kus tuleb meelde see vaikne hääl sinu sees, mis ütles sulle ette kogu tõe. Sa lihtsalt ei kuulanud, läksid vooluga kaasa.

Mida te kõik peaksite intuitsiooni kohta teadma, on see, et see on kõige rahulikum energia sinu sees. Ta ei karju sulle vastuseid, ta jutustab neid sulle nii, nagu loetakse enne magamaminekut lapsele unejuttu. See kõlab rahustavalt ja lõõgastavalt.

Ühel hetkel, kui sa võtad vaevaks selekteerida kõiki neid hääli enda peas, siis usu mind, sa suudad selle tasakaaluka intuitsiooni sealt üles leida. Selleks, et seda teha, tuleb sul osata sellest lärmist mööda vaadata. See on omaette kunst, kuid see ei ole sugugi võimatu. Sa pead seda lihtsalt praktiseerima hakkama. Võta aega, segases olukorras läheb sul intuitsiooni väga vaja. Mida segasem on sinu elu, seda rohkem tulevad esile kõik need erinevad energiad - ma nimetan seda mõistuse peoks, kus kaine energia on alati tasakaalukas. Jäta see endale meelde! Paanika ei vaja alati tähelepanu.

Kui sa tunned, et sinu peas valitseb täielik kaos ja sa soovid seal veidigi lärmi vähendada, siis alusta Aura puhastamisega. Kasuta selleks Sinise Salvei rituaalitõrvikut, see on intensiivsema toimega kui lihtsalt Salvei. Põleta seda ja lase selle suitsul end tervendada. See eemaldab sinu Aurast segava energia ja peale seda saab intuitsiooni hääl rohkem esile tulla. Kanna Kurgutšakra lähedal (kas talismanina või kõrvarõngastena) ka seda tšakrat aktiveerivat kristalli. Kurgutšakra aktiveerimine aitab intuitsiooni häälel aktiivsem olla ning see parandab ka sinu oskust seda häält kuulata. Kurgutšakrat aktiveerivad kristallid on näiteks Sinine Kvarts ja Akvamariini. Mõlemad sobivad intuitsiooni tugevdamise ja kuulda võtmise jaoks.

Seega, jäta meelde - intuitsioon on rahulik osa sinu sisemistest häältest. See ei karju, ei lärma, see suunab ja tuletab lihtsalt meelde tõelist tõde!