Igaüks sünnib teatud eluteenumbriga, mis annab inimesele ühe osa tema elueesmärkidest. Numeroloogia on põnev, selle tõlgendamine veelgi põnevam. Aitan sul selle abil enda teekonda rohkem mõista. Selleks, et enda teekonnast täielikult aru saada, tuleb sul kokku viia kõik märgid, need omavahel siduda ja vastus ongi käes.

Selleks, et saada teada, kas sinu eluteenumber on 2 või midagi muud, liida kokku enda sünnikuupäev, kuni saad ühekohalise numbri. Näiteks 02. 07. 1991 = 2 + 7 + 1 + 9 + 9+ 1 = 29, liida see omakorda 2+9 = 11, ja veelkord 1+1 = 2.

Kui sinu elutee number on 2, siis eelistad sa draamavaba elu ja harmoonia on sinu jaoks eesmärk omaette!

Selle eluteenumbri esindaja loob teiste keskel harmooniat ja seda eelkõige suhetes. Sinu jaoks on oluline, et kallid inimesed saaksid omavahel läbi. Draama teeb sind haigeks, võtab sinu elujõu ja energia. Seetõttu näed sa kas teadlikult või alateadlikult väga palju vaeva selle nimel, et kõik saaksid omavahel harmooniliselt läbi.

Loomulikult mõjutavad siinjuures sinu rahumeelsust ka teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad. Kui ka teistes näitajates on rahumeelsust, siis on eluteenumber 2 mõjutused terve elu jooksul ekstra domineerivad, tekitades sinus vajaduse olla rahusõlmija.

Kuna oled emotsionaalne ja haavatav, siis soovid iga hinna eest, et armastus oleks selles elus esikohal. Kui suhetes on kõik korras, siis on ka sinu sees kõik korras.

See eluteenumber on loonud sulle Südametšakra, mis on ühekorraga nii haavatav kui intensiivne. See tähendab seda, et sa ei kannata kriitikat ja tihtipeale kannad maski, et keegi seda sinus ei märkaks. See kõik tuleneb avatud Südametšakrast.

Miks muudab eluteenumber 2 Südametšakra nii tundlikuks?

See juhtub, sest selle eluteenumbri esindaja eesmärgiks on olla teistele inimestele toeks. See on missiooninumber. Sulle sobib ükskõik, milline eriala, mis on seotud inimeste aitamise, toetamise, juhendamise, tervendamise, õpetamise, kaitsmise või konsulteerimisega, aga ka valik müügi- ning keskkonnavaldkonnas.

Selleks, et siin elus enda missiooni täita, on vaja teatud omadusi. Südametšakra avatus aitab sul teisi inimesi paremini mõista, nendega samastuda ning näha, kuidas teiste elus olukordi lahendada. See annab ka paremad suhtlemisoskused, kuna sa soovid inimestega läbi saada.

Kui sa oled aga üks neist, kes nii haavatava Südametšakra tõttu väga kannatab, siis soovitan sul seda Tšakrat kaitsta ja tasakaalustada. Selleks kanna Südametšakra kristalle, näiteks Smaragdi, Rubiin-Tsoisiiti või Fuksiiti. Need kõik on sinu emotsionaalsele poolele suurepärased kaitsekristallid.

Kui sa aga oskad olla tasakaalus ja suudad negatiivsust ületada, siis täida enda missiooni täielikult. Jaga end inimestele, sa oled sündinud siia teisi toetama.

Kui erialaliselt ei ole tehtud valikut, mis käib selle eluteenumbri missiooniga kokku, siis rakenda seda enda lähedaste puhul. Sa täidad oma rolli ka siis, kui oled nende jaoks alati 100% olemas.

Eluteenumber 2 kandja tugevuseks on tema terav intuitsioon

Selle eluteenumbriga sündides oled oma intuitsiooni juba eelmistes eludes suhteliselt tugevale tasemele arendanud. Selles elus on sul olemas hea platvorm, millelt edasi pürgida.

Intuitsiooni tuleb kuulda võtta, eriti just seda vaistu, mis on seotud inimestega. Sa tunned rohkem, kui suudad endale teadvustada. Usalda enda sisetunnet, kui miski sinu sees ütleb, et teatud inimest ei saa usaldada või hoopis vastupidi, teda saab usaldada. Usalda eelkõige enda vaistu ja arenda seda selles elus veelgi rohkem.

Lisaks intuitiivsusele oled sa ka suur fantaseerija, unistaja ja lootuse looja. Inspireeri nende omadustega ka teisi, motiveeri neid elu usaldama.

Kui soovid, suudad sa teisi inimesi mõjutada - kasuta seda targalt!

Eluteenumber 2 kandja on diplomaat, inimeste ühendaja ja juhendaja. Sinus on olemas veenmisoskus, kasuta seda ära! Aita õigel inimesel õigel ajal minna rajale, mis on tema jaoks kasulik. Tööalaselt loo kompromisse, ühenda teisi inimesi koostööd tegema. Sa suudad seda, sul on selleks vaistu, kasuta seda ära.

Tihti võid tunda, kuidas paljud tulevad enda probleeme ja elu just sinuga jagama. Nad teevad seda alateadlikult, tajudes, et just sinus on see miski, mis aitab neil lahenduseni jõuda või elus edasi liikuda. Kui sinu sõbrad, tuttavad ja pereliikmed pöörduvad sinu poole selleks, et arutada enda isiklikke teemasid, siis võta nad avasüli vastu.

Kõik ei ole nii roosiline, eluteenumber 2 suudab ka tasakaalust välja minna...

Igal numeroloogilisel ja astroloogilisel näitajal on ka enda tumedamad küljed, need tulevad esile siis, kui inimene on stressis. Selle eluteenumbri varjukülg on see, et üliemotsionaalsus võib lained üle pea lüüa, inimene kaotab enesevalitsuse või teadmise, kuidas edasi liikuda. Stressis eluteenumbri esindaja võib olla impulsiivne, kärsitu ja üliemotsionaalne. See teeb kõige rohkem liiga sulle endale. Samas võib esile tulla ka reetlikkust ja klatši, sellest tuleb hoiduda. Kui oled sündinud eluteenumber 2 all ja tunned, et mingil hetkel muutud selliseks, siis puhka, mediteeri, tee joogat ja lase stressil minna. Sinus on nii palju väärtuslikku, mida teistega jagada. Need energiad tulevad sinus esile siis, kui oled stressivaba.

KONDOR AHHAAT on selle eluteenumbri õnnekristall, mis aitab tasakaalustada selle numbri energiaid ja tuua esile kõige paremad omadused. Kondor Ahhaat aitab eluteenumber 2 kandja ellu tuua ärilist ja tööalast õnne, head läbisaamist pereliikmetega ja romantilist armastust ning õnne selles. Tema jaoks on äärmiselt oluline, et suhted toimiksid ja erialaline õnn oleks garanteeritud. Kanna Kondor Ahhaati, kui soovid enda isiklikku õnne suurendada.

Kõik, mida eluteenumber 2 kandja teeb ja otsustab, on seotud tema harmooniaga. Kõik peab olema tasakaalus, see on eesmärk. See on sarnane Kaalude tähtkuju mõtlemise ja otsuste langetamisega. Kui ollakse sündinud eluteenumbriga 2 ja päikesemärgilt Kaaludena, siis on see jõud, mis on seotud parimate valikute tegemisega, ekstra tugev.

Selle eluteenumbri kandja jaoks on oluline, et teda armastatakse ja et isiklikud suhted oleksid korras. Kondor Ahhaat toob suhteõnne terveks eluks. Eluteenumber 2 muudab inimese taktitundeliseks, loomult empaadiks, intuitiivseks, toetavaks, mõjutavaks, tundlikuks, emotsionaalseks ja koostööaltiks.

Kui sa aga soovid lugeda mõne teise eluteenumbri kohta, siis leiad kõik minu kirjutatud selle teemalised artiklid SIIT.