Erinevatel astroloogiateemadel on alati põnev kirjutada, kuna iga kord aitan ma kellelgi enda elu kohta suurt pilti paika saada. Iga artikkel on pusletükk suurest tervikust. Kui sa oled sündinud tähtkujult Jäärana, siis need minu mõtted on kingitus sulle, ja ka neile, kelle kallimaks on särtsakas Jäär!

Enamik Jääradest kogevad nii mõndagi ämbrisse astumist või saatusekaaslaste suhet enne, kui tema ellu tuleb see ainus ja õige hingesugulane. Seda kõike seetõttu, et Jäär on impulsiivne, ta tahab kohe parimat saada. Ta ei ole nõus seda õiget ootama, kui just teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad seda osa temas ei tasakaalusta ja ei muuda teda introvertsemaks ning flegmaatilisemaks. Üldpilt on Jäärade puhul aga selge - armastus tulgu nüüd ja kohe või muidu on Jäär õnnetu!

Kui Jäär on armunud, siis on ta justkui seitsmendas taevas ja ümberringi muutub kõik ilusamaks kui iial enne!

Jäär on tähemärgisüsteemi esimene tähtkuju, ta sümboliseerib lõbu, elu nautimist, armumist ning lapsemeelsust. Kõik need Jäära küljed tulevad tugevalt esile siis, kui ta on armunud.

Armunud Jäära jaoks ei ole ühelgi halval asjal maailmas kohta. Kõik on lilleline, ilus, särav ning fantastiline. Katsu sa armunud Jäära vastupidises veenda. Kui ta armub, siis on ta pilvedel, hoopis teistsuguses dimensioonis. Kui Jäär naudib armumisetunnet, siis võib kõik muu seiskuda.

Armumisefaasis on tal väga raske tunnetada seda, kas inimene, kellele ta on oma südame kinkinud, ka väärib seda. See on loterii, ta kas võitis või selgub hiljem, et ta ei saanudki parimat piletit.

Tema jaoks on erutav olla koos põneva kaaslasega 

Jäära jaoks on parim kaaslasevalik keegi, kes toob talle põnevust. Keegi, kes suudab nautida elu sama palju kui tema või olla inspiratsiooniks hetkedel, kui Jäära enda inspiratsioonikanal on lukku läinud. Jäär soovib, et ta poleks üksinda see, kes pidevalt plaane teeb ja elu suurejooneliseks muudab. Ta vajab enda kõrvale kedagi, kes soovib suhtes samamoodi aktiivne osapool olla.

Mõni Jäär on lausa sariarmuja, teine vajab aga suhtesse pidevat särtsu ja ergutust, et see saaks toimida

On neid Jäärasid, kes suudavad elu jooksul armuda rohkem kui on kokku armastusromaane. Jäär on elunautleja, ta soovib saada kogemusi, inimsidemed rikastavad teda. See omadus võib tuua mõne Jäära ellu armumise valdkonnas väga laia spektriga kogemusi.

Samas võib teine Jäär olla see, kes nõuab püsisuhtes pidevat suhte ergutamist. Ta vajab õrritusi, äratusi ja raputusi. Ta naudib seksuaalset tõmmet kaaslase vastu ja eeldab, et ta kaaslane näeb pidevalt vaeva selleks, et nendevaheline leek oleks igavene.

Kui sa oled Jääraga suhtes, siis ära eelda, et ta soovib sinuga elukaaslassuhet. Elukaaslashinge eesmärgiks on pakkuda teineteisele turvatunnet ja maist tuge, mitte kirge ja seksuaalset sidet. See ei ole selle suhte põhieesmärk. Jäär ootab seksuaalset tõmmet ja elavat kirge kuni lõpuni. Tema elus peab alati olema miski, mis paneb teda särama. Ja see võiks olla ikkagi tema partner, kõige ideaalsemal kujul!

Ole hea, ole temaga siiras!

Kui sa oled Jäär, siis tead täpselt, mida ma selle all mõtlen. Kui mitte, siis las ma seletan sulle. Jäära jaoks on suhtes väga oluline see, et kõik kaardid oleksid laual. Talle ei meeldi üllatused, kui need ei ole just seotud tema poputamisega. Kõik teised üllatused võivad ära jääda. Jäär soovib ausaid võtteid, siirust ning ehedust. Ta ei soovi olla enda elus selgeltnägija, kes peab ära arvama, mida tema kaaslane arvab, tunneb, mõtleb ja soovib. Kui midagi on, siis tuleb see välja käia. Jäär ootab otsekohesust ja seetõttu pakub ta seda ka teistele. Mingisugune arvamismäng või valetamine ei tule kõne allagi.

Kui sa üldse suudad Jäära kuidagi solvata, siis on selleks ebaausad võtted, salatsemine ja varjamine üheskoos. Kui kasutad neid võtteid, siis lööb ta ukse sinu ees kinni.

Jäära naine ja mees on erinevad armastajad

Jäära naine on sündinud feminist. Ta peab saama olla selline nagu ta on ise valinud ehk ta ei oota kaaslaselt piiranguid, veel vähem soovib ta neid täita. Kui sulle meeldib iseseisev ja isemõtlev naine, siis sobib Jäära naine sulle ideaalselt.

Jäära mees on sündinud kindlusevalvur. Temas on instinkt hoida kontrolli all kõike, mis tema perekonnas või suhtes toimub. Ta on äärmiselt kaitsev, vahel isegi armukade, ning väga suureks toeks kallimale, kelle ta on enda kõrvale valinud.

Nii Jäära naine kui ka mees on mõlemad tugeva isiksusega, ta võib olla nii sinu suurim kaitsja kui ka suurim hellitaja.

Jäära jaoks on vaja võrdväärset partnerit, ta soovib kedagi endasarnast

Jäär on teiste tähtkujudega võrreldes oma soovide poolest veidi erinev. Kui enamik teistest otsivad kedagi, kes oleks nende nõrkuste tugevuseks ning tugevuste tasakaalustajad, siis Jäär soovib võrdset partnerit.

Ta on küllaltki tugev isiksus, iseteadlik, konkreetne, töökas, kohusetundlik ja põnevust ihkav. Neid samu iseloomujooni soovib ta kas teadlikult või alateadlikult näha ka enda partneris.

Liiga emotsionaalne, ülitundlik ja haavatav kaaslane võib olla Jäära jaoks keeruline pähkel. Samas muudab liiga kinnine kaaslane suhte igavaks ja üksluiseks. Ta vajab kedagi, kellega enda maailma jagada ja samal ajal tunda, et kaaslane jagab ka temaga kogu südant.

Varjuküljed ja kirglikud positiivsed jooned!

Jääral on paras iseloom, millega on väga põnev või hoopis keeruline sammu pidada. Tasakaalus tähtkuju esindaja toob endas välja parimad armastajale sobilikud iseloomujooned, näiteks seksuaalsuse, kire, põnevuse, mitmekülgsuse, koostöö ning palju muudki.

Samas võib tasakaalutu ehk stressis, enda eluga mitte rahul olev Jäär tuua suhtesse kõik ebamugava ja inetu, näiteks armukadeduse, domineerivuse, sapised sõnad, käsud ja kamandamise ning omandihimu.

Jäära armastuseõnnekristalliks on Punane Jaspis. Tegemist on kristalliga, mis aitab Jääras esile tuua tema kõige võimsamad, kirglikumad ja parimad omadused. See on armastusekristall, mis aitab suhtes kirge elavana hoida ning tundeid tugevdada. Vallalistele Jääradele toob Punane Jaspis hingesugulust ja suhteõnne üleüldiselt. Seda kristalli on kasulik kanda, kui soovitakse suhteõnne ligi kutsuda.

Lisaks Punasele Jaspisele toob Jäära ellu suhteõnne Ingli Aura kristall. Seda kristalli soovitan nendele Jääradele, kes on pikalt üksinda olnud või kellel ei ole hingesugulase leidmisega vedanud. Ingli Aura aitab aktiveerida Jäära saatuseraamatus armastusekanali, aidates Jääral ise tajuda, kes on see õige inimene ning alateadlikult tema poole suunduda. Ingli Aura suudab üleüldiselt imesid luua, sama suudab see ka Jäära armuelu puhul.

Kui sa soovid veelgi rohkem Jäärade kohta lugeda, siis leiad kõik minu kirjutatud artiklid SIIT.