Ma olen teiega täiesti aus - suhted on number üks teema, millega minu poole pöördutakse. Ilmselt see jääbki nii, sest suhted, nende sisu ja kõik nende ümber toimuv võib olla väga keeruline ning põhjustada palju küsimärke.

Suhete puhul on vaja kasutada intuitsiooni, mitte loogikat, ja kuulata enda südame häält. See on võtmesõna, mis aitab sul õigete vastusteni jõuda, aga seda loomulikult siis, kui sa oled ühenduses enda sisemise häälega. Kui mitte, siis on vahel tõepoolest keeruline mõista, kus sa ühes või teises suhtes seisad, milline on sinu positsioon või roll. Kas sa kuulud tema südamesse? Oled sa üldse oluline või kasutatakse sind pigem ära? Või ei julgeta sulle otse öelda, et vabandust, meil ei tule tegelikult tõesti midagi välja? Tihtipeale ongi nii, et ei julgeta tunnistada, mida üksteise vastu tuntakse. See võib põhjustada ootamatut hülgamist, seletamatut käitumist ja "kord kuum, kord külm" suhtumist ehk kord ollakse hea, teinekord eemaletõrjuv või lausa ebameeldiv.

Kuidas siis aru saada, mida sa tegema peaksid? Kas peaksid lahkuma või teisele inimesele veel võimaluse andma? Loe märke, mis aitavad sul mõista, kas on õige aeg edasi liikuda ja temaga sillad põletada või tuleks anda teisele poolele ikkagi võimalus suhet ja sidet koos hoida.

Need märgid kehtivad nii sõpruse kui ka romantilise suhte kohta.

Ühel hetkel vajavad suhted lihtsalt edasi liikumist ja seda kahjuks eraldi. Põhjuseks võib olla õppetunni lõpetamine, kokkusobimatus (valedel eesmärkidel tekkinud suhe, mis ei ole saatuse poolt kokku seatud), see, et üks pool (või mõlemad) ei ole veel suhte jätkamiseks spirituaalselt küps, lahku kasvamine, see, et üks osapool kasvab teisest spirituaalselt üle, ühepoolne armastus või hoopis midagi muud.

Kui sa tunned, et sinu ja tema vahel (olgu see sõber, romantiline või seksuaalne partner) on midagi justkui valesti, midagi nagu ei toimiks, siis selleks, et vastuseni jõuda, tulebki endalt küsida: "Mis nüüd edasi? Kas ma peaksin ootama? Kas asi on selles, et me koos ikkagi ei toimi?" jne. Alati ei peagi ootama, vahel on tõesti õige enda eluga edasi liikuda, et sünniksid uued sidemed ja sillad.

Kellegagi sildade põletamine on päris kardinaalne otsus, aga vahel on vaja seda teha, kasvõi selleks, et säästa enda vaimset tervist. Kellegi elus ooterežiimil olla, teadmata, kas see on üldse seda väärt või mitte, on väga lämmatav. Selleks, et end mitte ohvri rolli seada, tee selgeks, kas see suhe, mis on sinu jaoks suure küsimärgi all, vajab lõpetamist või mitte. Siin on märgid selle kohta, et sul on aeg edasi liikuda.

1. TA EI NÄITA ISE SINU VASTU ENAM ÜLDSE HUVI ÜLES

See on kõige esimene ja ilmselgelt kõige selgem vihje selle kohta, et sul, kallike, on aeg edasi liikuda. Austa ennast, võta enda väärikus ja enesekindlus ning astu julgelt suhtest välja, kui ta ei näita sinu vastu absoluutselt huvi välja.

Suhe, mis on ühepoolne või ühepoolseks muutunud on ilmselge vihje, et ta ei ole väärt sinu aega, energiat ega armastust.

Sina näiteks helistad või kontakteerud ühel või teisel moel ja näitad huvi üles ning tema vastab sellele väga külma suhtumisega, kas ei reageeri üldse või reageerib väga külmalt. Tunned, et iga kord, kui teed sammu seisab teie vahel justkui suur sein ja sa ei saa talle kuidagi ligi.

2. KUI TOOD TÄHELEPANU ISEENDALE, SIIS PÖÖRAB TA SELLE AUTOMAATSELT ENDA PEALE

Soovin sellega öelda seda, et kui sa hakkad endast rääkima või enda kogemusi jagama, siis tema suunab automaatselt kõik energia enda peale. Hakkad näiteks rääkima enda huvidest, aga tema ei näita mitte kuidagi, et sooviks sellest lähemalt kuulda, pigem võtab üles jutuotsa, mis on seotud tema endaga. Tegelikult ei soovigi ta sinust midagi teada ja tegemist võib olla ka nartsissistiga (sellisel juhul võid olla suhtes väga toksilise inimesega). Kui tegemist on tõepoolest nartsissistiga, siis kahjuks ei hooligi ta kellestki teisest peale iseenda. Asjad, mille vastu ta huvi näitab ja millest räägib, käivad kõigi teiste, aga mitte sinu kohta, see võib olla aga pigem ego-upitamine kui reaalsus. Ta ei pruugi ka nendest hoolida, ta lihtsalt hoopleb enda heatahtlikkuse ja suuremeelsusega, sinu suunas ei näita ta seda aga absoluutselt välja. Siirast heatahtlikkust ei pruugigi seal sellisel juhul olla.

3. TEMA JAOKS EI OLE TEIE SUHE ÜKS PRIORITEETIDEST

See on täiesti okei, et meil on kohustused, teised suhted (sõbrad, perekond jne) ja töö, kuhu me veel enda energiat suuname. Aga kui teine pool ei näita absoluutselt välja, et sina oled üks tema prioriteetidest, siis võib-olla on ikkagi mõistlik see sild teie vahel põletada.

Kuidas aru saada, et sa ei kuulu tema jaoks oluliste suhete hulka? Samal ajal, kui sina näed vaeva, et temaga kuidagigi kontaktis olla, ei panusta tema üldse teie suhtesse. Sa ei tule talle isegi meelde, kui sa just ise ennast meelde ei tuleta. Ta võib tundide viisi veeta aega enda teiste lähedastega, nendega vestelda, ise ühendust võtta, aga sinuga suhtleb ta pinnapealselt ja ainult siis, kui sa ise otsa lahti teed. Ta võib isegi kokku lepitud kohtumise ära unustada.

Kallikene, austa ennast, sina oled kuld ja kui ta seda ei märka, siis nägemist!

4. TA IMEB SIND ENERGIAST TÜHJAKS

Terves suhtes olles tunned end teise inimese seltsis või temaga vesteldes hästi ning armastatuna, lahkud positiivse emotsiooniga ja oled vestluses samuti tasakaalus. Mida teeb aga see inimene, kellega on õige aeg sildu põletada? Imeb sind energiast tühjaks.

Ta võib alustada vestlusi, kus ta näitab sinu poole näpuga, kritiseerib sind või hakkab rääkima millestki, mis võib sulle haiget teha või sind ebamugavasse positsiooni seada. Sina aga üritad seda kõike ilustada ja end ära petta, selgitades, et kõik on hästi, see on ainult üks tuju. Aga kui see juhtub kogu aeg, vahetpidamata, siis võid sa olla suhtes energiavampiiriga, kes sööb teadlikult või enese teadmata teiste inimeste energiat, võib-olla ka ainult sinu energiat. Seda tehakse kas kadeduse või hoolimatuse pärast. Mulle otseselt ei meeldi sõna energiavampiir, aga kahjuks ei ole võimalik nimetada teisiti inimest, kes toitub teise inimese alandamisest ja maha surumisest, positiivsuse hävitamisest ja teise üle domineerimisest.

5. IGA KORD, KUI SA END AVAD JA NÄITAD ENDA TÕELIST MINA, ON TEMA SEE, KES SIND MAHA SURUB

Sa oled andnud endast kõik, et näidata talle enda tõelist mina - oled avanud enda südame, enda eheda mina. Ja mida on tema selle peale teinud? Kohelnud sind väga külmalt, kriitiliselt ja lausa arvustavalt. Iga kord, kui muutud haavatavaks tema justkui sülitab selle peale. See on automaatne reaktsioon, ta hakkab sind tõrjuma ja teeb sinu kohta valusaid vihjeid. Kui teised inimesed sinu kõrval üritavad sind üles tõsta, aidata ja aktsepteerivad sind sellisena nagu sa oled, siis tema on see, kes näeb sinus vigu alati, kui sa ennast avad.

Kui sa jääd sellesse suhtesse, siis võid selle tulemusel tunda, et pead selleks, et tema ellu sobituda, mingisugust tobedat maski ees kandma. Sa hakkad alateadlikult mängima kedagi teist selleks, et ta sind ei kritiseeriks ja sulle haiget ei teeks. Tead, kallike, lõpeta see lihtsalt ära! Sa võid kellegi teise jaoks puhas kuld olla. Kui ta käitub sinuga niivõrd halvasti, siis kogu end ja astu julgelt minema. Põleta need sillad ära! Sa oled väärt palju enamat, usalda mind, ma olen sulle toeks!

6. TA ON SULLE VALETANUD VÕI JÄTNUD OLULISED ASJAD RÄÄKIMATA

Õiged suhted baseeruvad aususel. Kui ta ei ole sinuga aus olnud, on sulle valetanud või varjanud sinu eest väga olulist informatsiooni, mis oleks teie suhtes pidanud avalik olema, siis on see suur-suur punane tuli.

Võib-olla oled sa seda kõike ignoreerinud ja kuidagi siluda üritanud, aga ikkagi tuleb üks varjamine teise järgi. Sa tunned, et ei ole tema jaoks piisavalt usaldusväärne. Kui aus olla, siis ei pruugi asi sinus olla. Võib-olla on tema puhul tegemist toksilise, endaga mitte rahul oleva, nartsissistliku või ükskõik, millises madalas energias elava inimesega. Asi ei pea olema sinus, asi võib vabalt olla temas. Kui sa tunned, et sind ei usaldata, siis miks mitte edasi liikuda? Leia üles enda seltskond, kes võtavad sind sellisena, nagu sa oled ja kes julgevad sind usaldada. Usaldus on suhte võtmesõna ja avameelsed vestlused osa sellest. Ühepoolne usaldus ei toimi kuidagi, lahku, kullake, kaitse enda energiat! Ma olen sulle toeks. Usalda elu, see loob uusi sidemeid. Taotle enda ellu siiraid ja ehedaid inimesi.

7. TA TEKITAB SINUS VÄÄRTUSETU TUNDE

Sinu ja tema suhtes/suhtlemises võib olla üles-alla hetki. Ühel hetkel võib kõik olla hea ja see annab sulle lootust ja usku. Teisel hetkel oled silmitsi draama, negatiivsuse ja ülikriitilisusega, mis on sinu poole suunatud nagu tulised nooled. Nendel hetkedel, kui oled seal negatiivses laines, tekitab ta sinus väärtusetu tunde. Sa oleks justkui ümmargune null, mitte midagi väärt, nagu sul ei oleks ühtegi head iseloomujoont ja sa ei oleks nagu kunagi midagi õigesti teinud. Sa oleks justkui mõttetu, kasutu, oskamatu, talenditu null-objekt. Ta jätab sind vestluses ripakile ja peale seda pead ennast kokku võtma ja enda haavu ravima. Ja teisel hetkel käitub ta nii, nagu poleks midagi juhtunud. Võib-olla mainib ta isegi seda, et sa oled lapsik ja võiksid kriitika vastu võtmise osas vähe tugevam olla, võib-olla isegi vihjab sellele, et sa oled üks suur ego, kes ei kannata tõde. Aga kui sa vaatad situatsioonile selgelt otsa ja tunned, et see draama oli alusetu või et selles osales peaesinejana tegelikult ainult tema ja sina olid justkui publik, kes kogu mürgi enda kaela sai, siis kullake, mine edasi! Ta ei vääri sind ja võib-olla on ta enda elus sellises kohas, kus ta ei vääri ka ühegi teise inimese armastust, sest ta ise on toksiline.

Millal ei tohiks sildu põletada? Millal peaksid ootama ja suhtele aega andma?

Alati ei ole sildade põletamine õige otsus ja seetõttu on vaja veidi sissepoole vaadata ning enda käest küsida: "Ega ei ole minus endas probleeme, hirme ja vanu traumasid, mis ei lase mul temaga avameelne ja ehe olla?" Või on need probleemid, mis ei lase tal sinuga 100% ehe olla, hoopis temas endas?

Suhte lõpetamine ei ole õige, kui sa ei julge suhtes olla, sest kardad intiimsust, sa ei usalda (mitte ainult teda, vaid üleüldse inimesi) või oled millegi pärast vihastanud. Viimane on eriti toksiline versioon, millel ei tohi lasta suhet purustada.

Tihtipeale näen, et suhetes kasutatakse loogikat. Suhte sisu analüüsitakse materiaalsel tasandil ja inimest ennast tundma ei õpita, luuakse eelarvamusi. Keegi ei saa sinus pidevalt 100% eufooriat tekitada, olla alati lõbus jne, iga päev on erinev ja ka emotsioonid on inimestel erinevad. Loogika ütleb, et näe, tal ei ole minuga kogu aeg lõbus või ta ei paku mulle kogu aeg tähelepanu, siis järelikult pole ma tema jaoks õige. Päevad on tõepoolest erinevad ja inimestele tuleb aega anda. Aga kui kõik üleval välja toodud märgid viitavad sellele, et on aeg suhted lõpetada, siis tee seda. Kui tunned sealt ära vaid mõned üksikud asjad, siis vaata asja sügavamalt. Võib-olla on asi selles, et sa ise oled ühel või teisel moel katki või on tema katki või on hoopis töö see, mis on kogu aja enda alla neelanud. Võib-olla ei olegi asi üldse nii hull. Kui üldse loogikat kasutada, siis produktiivselt, mitte kritiseerimiseks.

Loo uus side kellegi teisega, saada universumisse taotlus kogeda ehedat ja vastastikust suhet!

Selleks lase esmalt teine pool vabaks, põleta sillad. Alguses on raske, mõtled tema peale ja võib-olla tekivad ka kahtlused, et sa jätsid inimese enneaegselt maha. Aga kallike, kui kõik need seitse märki või enamik neist on sinu ja tema suhtes aktuaalsed, siis ei saanud sa valet otsust langetada. Loe märke!

Tee vabastamiseks rituaal, mis aitab sinu Südametšakra tema energiast lahti ühendada. Selleks sea enda kõrvale viirukialusele põlema Jasmiiniviiruk ja hoia mõlemas käes Almadiin Matrixi kristalle, üht ühes ja teist teises käes (kasuta poleeritud kristalle). Almadiin Matrix on tugev energiapuhastaja, mis on seotud toksiliste sidemete vabastamise, lahti ühendamise ja seeläbi uutele suhetele tee loomisega.

Sule silmad, hoia kristalle peos ning keskendu sellele, et see inimene sinu südamest lahkuks. Keskendu sellele, et sa ei soovi enam talle kohta hoida ja sellele, et selle koha saaks endale keegi teine, kes sind rohkem väärtustab ja armastab. Mediteeri nii kaua, kuni tunned, et oled sõnumi edastanud ja tunned endas rahu.

Peale seda hoia Almadiin Matrixeid enda kodus, kuni sa oled temast vaimselt vabaks lasknud. Kui ta proovib uuesti sinu mõistusesse siseneda, siis tõrju ta eemale. Kui ta otsib kontakti, siis loo distants, et Südametšakra saaks terveneda. Kui sa tunned, et oled suutnud ta vabaks lasta, siis vii Almadiin Matrixid tänulikkusega tagasi loodusesse. Kingi need tagasi sinna, kust need pärit on.

Peale vabastamisrituaali, kas siis samal päeval või mõnel teisel ajal, tee uus meditatsioon selleks, et saata universumisse taotlus kogeda ehedat ja vastastikust suhet.

Selleks sea suitsema Jasmiiniviiruk, aseta enda kaela Granaadi kristall või hoia Granaate kummaski käes. See kristall sümboliseerib vastastikust armastust, tundeid ja sõprust. Mediteerides sule silmad ning saada taotlused välja. Soovi vastastikust suhet, siirast ja ehedat. Soovitan Granaati kanda ehtena, kui suhe, mida taotled, on romantiline ja kirglik. Hoia mediteerides Granaate käes siis, kui soovid üleüldiselt enda suhteid parandada.

Jäta meelde, sa oled väärtuslik! Kui ühe inimese jaoks oled sa mitte keegi, siis teise jaoks võid sa olla terve maailm. Jaga enda energiat, aega ja armastust neile, kes sind ära ei kasuta ega kuritarvita sinu headust. Austa end, hoolitse enda eest, lase enda ellu saabuda vaid armastuseenergial!