Kui sa oled väsinud draamadest, arusaamatutest, pidevatest probleemidest, õnnetustest ja negatiivsetest sekkumistest sinu elus, siis sa oled täiesti õiges kohas. Ma aitan sul sellele lõpu teha. Võtame sinu võimu uuesti sinu kätte ja kingime selle sulle tagasi. Sa saad päevapealt alustada karma tervendamisega ja päästa end vabaks sellistest madalatest energiatest, nagu on tülid ja kõik ülejäänud negatiivne.

Karmat saad sa tervendada täiesti iseseisvalt, kasutades selleks enda vaba tahet. Kui sa otsustad seda nüüd teha, siis püsi kursil ja ära kaota oma sihti ega pendelda endisesse tagasi. Pendlit kasuta ikka spirituaalseks nõuandeks, saabuva ette nägemiseks ja toetavaks energiaks, mitte ära ole ise pendel, kes liigub ühest energiast teise. Sina vali alati ikka kõrgem energia!

Näiteks kahjustab karmat pidev teiste poole näpuga näitamine ja nende süüdistamine. Jah, isegi siis, kui sinuga on tõepoolest halvasti käitutud, suheldud, sind kritiseeritud jms. Tõsi, selle inimese käitumine, kes sinuga nii tegi, ei ole olnud tervislik ning sellist madalat käitumist ei pea aktsepteerima. Aga sa saad alati enda suhtumist muuta. Kui sa astud süüdistaja rolli, siis sa sätid end temaga täpselt samale positsioonile. Jah, sa oled küll kannataja, aga sa saad halba karmat, kui sa langed sama madalale kui see inimene.

Näpuga näitamise asemel tee enda minevikuga lõpparve, vabasta end süüdistaja rollist ja liigu eluga edasi. Ma tean, et sa võid selle peale reageerida, et lihtne öelda, aga raske teha. Aga ka selline suhtumine loob halba karmat. Niimoodi blokeerid sa tervenemise, mis ongi sinu isiklik halb karma. Kui sa soovid negatiivsest karmamustrist väljuda, siis tuleb sul hakata elu jaatama, mitte eitama. Sa pead suunama pilgu lootusrikkalt tulevikku, mitte vaatama ängistusega tagasi minevikku.

Toon selle näite siia välja, kuna see on üks tüüpilisemaid vigu, mida karma tervendamisel tehakse - vaadatakse minevikku ja taaselustatakse pidevalt valusaid hetki, momente, sõnu, läbielamisi. Selle asemel tuleks minevikule öelda head aega ja keskenduda olevikule, mis on kõige väärtuslikum, kuna sinu olevik loob sinu tuleviku.

Seega, esimene samm karma tervendamiseks on vabastada end süüdistaja ja kannataja rollist ning vaadata sellesse hetke, kus sa praegu elad. Kui sa hakkad seda praktiseerima, siis hakkab sinu vaimne kergus muudkui tulema ja tulema. Ja see ongi sinu vastutasu karma tervendamise eest - sa tunned end energeetiliselt palju kergemana.


Täna, aastal 2022. mil ma selle artikli siia kirjutan, oleme täpselt hetkes, kus toimub liikumine 3D-maailmast 5D-maailma. Karma tervendamine aitab seda protsessi sinu jaoks kiirendada, niiviisi saad sa end tegelikult aidata ühest dimensioonist teise liikuma. Loe kindlasti läbi minu 3D- ja 5D-maailma artikkel, et mind paremini mõista, leiad selle SIIT.

Näiteks on 3D-efekt see, kui sa oled enda minevikus kinni ja lased minevikuvalul enda olevikuenergia üle võtta. Kui sa liigud 5D-sse, siis jõuab sulle üha enam kohale see, et kõige olulisem on hetk, milles sa elad. Ja sa hakkad keskenduma sellele hetkele ning tuleviku loomisele, mitte ei lase end defineerida minevikus juhtunul.

Negatiivne karma aga takistab sinu arengut ja seetõttu ongi oluline karmat pidevalt tervendada, lausa hoida end terves olekus. Kuidas seda veel teha?

Näiteks andestamisega. Selgitan sulle, mis vahe on 3D-andestamisel ja 5D-andestamisel. Kui sa oled alles 3D-s kinni, siis sul hakkab valus, kui sa mõtled selle peale, et sa peaksid andestama inimesele, kes rikkus mingil hetkel sinu elu ära. Niiviisi nägid sa siis seda momenti (kuidas tema oli kõiges süüdi) ja sinus tekib tülgastus talle andestamise mõttest. Nii hoiad sa end halvas karmas kinni, olles minevikus lõksus, ja sa ei arene inimesena edasi.

5D-maailmas eksisteerides mõtleb inimene nii, et universum õpetas mind selle situatsiooniga. Kui sa keskendud õppetunnile, lahutad ära selles olevad isiksused ehk võtad ära ego positsiooni, nime jne ning jätad alles vaid situatsiooni neutraalsel tasandil, liigud sa edasi. Sa saadki andestada minevikule nii, kui sa ei anna kogu võimu sellele inimesele, kes korraldas sinu elus draama või tekitas sulle trauma. 3D-efekt on see, kui sa annad enda isikliku võimu kellelegi, 5D-efekt on see, et sa võtad võimu enda kätte ja teadvustad, et ülejäänu sinu ümber on energia ning sind toetavad või õpetavad inimesed.

5D-maailmas eksisteerimine ei tähenda seda, et sa aktsepteerid väärtegu, ei, sa lihtsalt ei allu enam sellisele madalale energiale. Sa oled sellest energiast üle ja keskendud enda kasvamisele, mitte destruktiivsele energiale.

Mida rohkem võimu sa endale tagasi haarad, seda vabamaks saad sa minevikus kinni jäänud karmast, seda kergem oled sa energeetiliselt, seda lihtsam on sul hingata ja enda elus heal rajal edasi liikuda. Seega on valik alati sinu - sa kas eksisteerid 3D-maailmas, kus kõik on sinu vastu, kaasa arvatud universum ja saatus või sa viid enda mõttemaailma 5D peale, kus maailm on sinu poolt ja sul on alati vaba valik otsustada, mis käib sinuga kaasas ning mis mitte. 3D-maailmas näed sa piiranguid, 5D-maailmas aga võimalusi. 4D on nende kahe maailma vahepealne variant, see on koht, kus sa saad aru, mida sa pead tegema, aga sa veel ei suuda. Kui sa juba oled 4D, siis on see suurepärane ja ma olen sinu üle ülimalt õnnelik. See on hea faas, sest see näitab potentsiaali, et sa saad kiiresti edasi liikuda, kuna sa juba oled vanu mustreid lahti murdmas. 5D-maailma jõudmine toimub kõigil lihtsalt erineval ajal.

Kui sa soovid enda protsessi ja energiate liikumist 5D-maailma kiirendada, siis soovitan sul teha energiapuhastust nii enda kodus kui ka enda ümber. Vabasta madalad energiad viirukitega, Palo Santo, Salvei, Yerba Santa, Kadaka ja paljude teiste taimede suitsuga. Sa ei saa kunagi viirukeid või rituaalitõrvikuid valides teha valet valikut, sest need kõik on tervendavad, kuna taimesuits on alati puhastava väega. Soovitan sul endale sobilikud energiatervendajad intuitiivselt välja valida ja neid kasutada. Muuda oma valikut aeg-ajalt, näiteks kui sa tunned mõne taimega sidet, siis võta see kindlasti kasutusse. Kõige parem ongi see, kui kuulad enda intuitsiooni ja lähtud sellest. Kui sa oled taime välja valinud, siis loe selle mõjuomaduste kohta - sa saad kindlasti suurepärase üllatuse osaliseks, kuna näed, et oled välja valinud just täpselt endaga resoneeruvad taimed. Näiteks kui sind tõmbab Nag Champa poole, siis on sinu ellu vaja juurde positiivset suhtumist, kui valid Tsitronella, siis kergust, helgust, harmooniat ja tasakaalu. Sa oled ise väga tark, ära alahinda enda intuitsiooni, sul on olemas see vägi, mis juhatab sind õigete energiatervendajateni!

Karma tervendamisel praktiseeri seda, et sa ise oled alati kõrgemas energias, hoolimata olukorrast. Mõtlen siin seda, et sa valid ise enda suhtumise ning see suhtumine toetab sind, mitte ei tiri sind alla. Näiteks, kui keegi ütleb sulle midagi ebameeldivat, siis selle asemel, et sinna madalasse energiasse langeda, ütled sa endale: "Aitäh, ma ei soovi seda energiat, ma loobun sellest ja hoian enda meeleolu positiivsena". Sul on alati õigus mitte reageerida teise inimese sõnadele, mis tulevad tema seest väga madalast kohast. Sa ei pea seda aktsepteerima, sinul on õigus ja vabadus enda suhtumist ise valida. See puhastab sinu karmat automaatselt, kuna sa hoiad end kõrgemas energias. Mida rohkem sa seda teed, seda rohkem lagundad sa vanu karmaatilisi energiaid, mis hoiavad sinu õnne kinni. Seega - enda mõistuse ümberprogrammeerimisest - sellest on väga palju kasu. Loomulikul ei tule tulemus kohe, kui sa ei ole seda varem praktiseerinud, aga iga sammuga jõuad sa soovitud tulemuseni, seega ära alahinda väikeseid samme tervenduse poole.

Saadan sulle palju armastust, headust, ja ole nii armas, hoia end kõrgel energiatasandil!