Unes võid näha absoluutselt igasuguseid asju, ka jäätist ja selle söömist. Igal unenäol on olemas tähendus ja mitte ühtegi unenägu ei tasuks võtta iseenesest mõistetavalt. Absoluutselt kõiki unenägusid, mida sa mäletad, tuleb enda jaoks ära tõlgendada. Miks? Kuna nii areneb sinu intuitsioon. Ja sa saad nende kaudu enda jaoks kasulikku informatsiooni, kuna unenäod aitavad kanaldada sulle vajalikku teavet saabuva või praeguse eluperioodi kohta. Need on sõnumid sinu alateadvuselt.

Olen kirjutanud unenägude tähendusi just selleks, et sul oleks võimalik enda unenägusid tõlkida. Leiad kõik minu kirjutatud unenägude seletajad SIIT.

Mida aga tähendab see, kui sa näed unes jäätist?

Jäätis sümboliseerib heaolu, rahulolu ja head õnne.
Eriti siis, kui see unenägu on olnud positiivne ja hea. Kui unes nähtud jäätis oli magus, maitsev ja värske, siis seda parem on unenäo tähendus. Kui unes olnud jäätis ei näinud mitte kuidagi välja hea ega värske, siis on selle unenäo tähendus täpselt vastupidine sellele, mille olen sulle siia kirjutanud.

Võisid unes näha erinevat sorti jäätiseid, nagu näiteks šokolaadi, maasika, banaani või ükskõik, millise maitsega jäätist. Kui sa mäletad, millise maitsega oli jäätis, siis soovitan sul ära tõlkida ka selle taime tähenduse, mis jäätisele maitset andis. Näiteks banaanijäätise puhul loed üle ka banaani unenägude seletaja jne. Sellisel juhul saad veelgi täpsema unenägude seletuse.

Kui sa hakkad unenägusid seletama, siis ilmselgelt võidki neid lõputult tõlkida, kuna iga detaili lahti seletamine annab sulle veelgi suurema aimduse, mis sinuga saama hakkab.

Näiteks kiire ülevaade selle kohta, mida tähendab maasikajäätise unes nägemine - see viitab heale õnnele, mis saabub sinu armastusse, suhtesse ehk armuellu. Mulle see viimane sõna eriti ei meeldi, aga eesti keel ei ole kahjuks väga paindlik selliste teemade väljendamiseks, mis annab mulle alati mõtte, et võib-olla peaks eesti keelde sõnu juurde looma. Kas oled ka ise selle peale mõelnud? Kui jah, siis oleme ühel nõul.

Šokolaadijäätise unes nägemine viitab tööalastele, ärilistele ja külluslikele teemadele, mis on üldiselt seotud ikkagi töötegemisega ja selle kaudu raha teenimisega. Seega võib sinna saabuda hea õnn.

Banaanijäätis sümboliseerib positiivsust, rõõmsameelsust, eluga üleüldiselt rahul olemist. Seega, kui nägid imemaitsvat banaanijäätist, siis ootab sind ees suurepärane eluperiood.

Jäätis sümboliseerib ka uut armastust, kui unenäos oli ka erinevaid armastusele viitavaid detaile. Või kui sa oled vallaline ja näed unes jäätist, siis see on ekstra hea endega.

Jäätisemasina unes nägemine toob aga veelgi suuremat õnne. Seega, mida suurem oli jäätisekogus sinu unenäos, seda suurem õnn sind tabab.

Kui unenäos nähtud emotsioonid olid samuti positiivsed ja head, siis sellisel juhul võid hõisata - kuna emotsioonid, mida unes tundsid, viitavad juba suuresti sellele, mida kogema hakkad.

Kui sa näed jäätist unes, siis soovitan esimesel võimalusel aktiveerida enda kodus õnneenergia, kuna jäätis toob sulle eelkõige sõnumi, milleks on õnneliku perioodi saabumine. Näiteks auruta õlilambis Ylang Ylangi eeterlikku õli või põleta Ylang Ylangi sisaldavat viirukit. Ylang Ylang on suurepärane õnneenergia kanaldaja ja aktiveerija, mida võid kasutada regulaarselt enda heaolu parandamiseks.

Armastusega

Tene Laul