Sa võid unes võid näha absoluutselt ükskõik mida, ka sellist taime nagu kadakas. Iga kord, kui sa enda unenägu mäletad, võiksid enda käest küsida: “Mida mulle sooviti selle kõigega öelda?” Miks seda küsida? Kuna unenäod on sinu isiklikud teejuhid. Sinu alateadvus annab sulle kogu informatsiooni, mida sul on vaja teada. Mida rohkem sa enda unenägusid tõlgendad, seda rohkem sa neid näed. Ja ma olen sulle sellega toeks, et kirjutan sulle unenägude seletajaid juba aastaid, et sind õigele teele juhatada. Et sa saaksid teada, mida need tähendavad ja võtaksid neid kuulda. Unenägude tõlgendamise juures on väga oluline, et sa neile reageeriksid.

Kadaka unes nägemine toob head õnne. Sa võid rõõmust hõisata, kuna said unenäos hea vihje, ja mina hõiskan koos sinuga. Sul on algamas täiesti uus periood, mis on täis head õnne, küllust ja head tervist. Üldiselt nähakse kadakat unes vahetult enne raske ja keerulise eluperioodi lõppu. Eriti siis, kui sa oled pidanud viimasel ajal palju läbi elama, oled olnud stressis või oled pidanud milleski või kelleski pettuma. Seega küsi iseenda käest: “Milline on olnud minu elu viimasel ajal?” Kui sa saad tõdeda, et see ei ole olnud kõige lihtsam, siis braavo, sul hakkab nüüd suurepäraselt minema. Hoia mind mõtetes, kui see aeg tuleb. Olen sinu hea õnne ettekuulutaja ja rõõmustan telepaatiliselt koos sinuga sinu uuel teekonnal!


Kadaka unes nägemine toob ka head tervist, kuna kadakas sümboliseerib tervenemist. Seega, kui sa oled viimasel ajal ennast kehvasti tundnud, siis usalda mind, sul hakkab ka tervise osas suurepäraselt minema. Sa tunned peagi, kuidas oled elujõulisem ja energilisem. Ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks mitte rõõmus olla, kui näed unes kadakat.

Kui su unenägu oli mingisugusel põhjusel negatiivse alatooniga, siis tuleb unenäo tähendust tõlgendada täpselt vastupidiselt sellele, mis olen siia kirjutanud. Muul juhul on unenäo tähendus ääretult positiivne.

Kui sa nägid istutatud kadakaid või istutasid ise kadaka, siis on see märk selle kohta, et sa teed kõik selleks, et paremini hakkama saada. Sa muudad enda elu kvaliteetsemaks, tervislikumaks ja õnnelikumaks.

Kui sa nägid kadakat mõnel teisel kujul
, siis on hea õnn ja saatuse parim tee sinu kasuks pöördunud. Võib öelda isegi seda, et sa oled teinud õigeid samme ning seetõttu tulebki õnn sinu ellu tagasi või endiselt suuremana.

Kadakas on imeilusa taim ja ei ole ime, miks mulle see nii väga meeldib, olen siiski saarlane ja kadakate vahel üles kasvanud. Ükskõik kuhu sa Saaremaa rannikul vaatad, seal paistavad kadakad. Eriti hea on nende lõhn ja loomulikult eeterlik õli, mis on tõeliselt mõnusa aroomiga ning imelise toimega. Kui sa nägid kadakat unes, siis kindlasti võta kasutusele Kadaka eeterlik õli, see aitab tuua sinu ellu selgust, värskust ja kaitset. Minu LA TENE brändil on puhas ja kvaliteetne Kadaka eeterlik õli, soovitan seda kasutada. Kadaka ilmumine sinu unenägudesse võis olla ka märk sinu alateadvuse poolt, et sul läheb seda eeterlikku õli vaja.

Kõik minukirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.

Alati teile armastusega kirjutades

Tene Laul