Oktoobri alguses kirjutasin sulle sellest, kuidas energiad muutuvad eriti intensiivseks just töö, külluse ja rahavoolu tasandil. 1.- 17. oktoobri horoskoop oligi sulle selleks, et valmistada sind võimalikult varakult ette kõigeks, mis 2023. aasta meile toob. Sul on praegu võimalik selleks ettevalmistusi teha ja selles aitab sind see artikkel siin, kui sa vähegi hoolid iseenda saatuse külluslikuks kujundamisest ja ei soovi enda järgmise aasta majanduslikku seisu juhuse hooleks jätta. Arvestades veel seda, et Saturn ja Veenus on loonud meie Maale kosmiliselt keerulisi perioode paljude jaoks juba mõnda aega, ja enne seda ka teiste planeetide seisud. Seega küsi enda käest, kas sa soovid olukorda parandada? Ja seda just rahaenergia osas? Kui jah, siis see artikkel on sulle. Usu mind, mind kuulates käivitad sa energiad 2023. aastaks enda kasuks tööle.


Ma annan sulle siin nõu just järgnevateks kuudeks, et saaksid võimalikult palju energeetilist ettevalmistust 2023. aastaks ära teha. Aasta lõpus ilmuvas 2023. AASTA HOROSKOOBIS saad täpselt teada kõigest, mida 2023. aasta meile toob ning seal on juba minu uued visioonid, mille kinni püüan ja sulle edastan ning minu uued nõuanded sulle! Liites kokku planeedid, tähed, kogu universumi, Karmaseaduse mõistmise ja minu visioonid, saame kokku väga palju kasulikku infot. Ja ma jagan seda kõike sulle ülimalt hea meelega, et sa saaksid enda elus teha ainult tarku valikuid.


2022. aastal on olnud tohutult palju planeetide seisusid, mis on on oma põhienergia suunanud suhetesse, tunnetesse, emotsionaalsesse kehasse ning jätnud täiesti tahaplaanile kaitseenergia ning rahalised ja tööalased teemad. Aga vaadates nüüd otsa planeetide seisudele ja minu selgeltnägemisvisioonidele, annavad need selge vastuse, et nüüd on õige aeg ja vajadus seadistada enda jaoks tööalast Karmat.

Selleks on sul vaja enda sees tööalastesse teemadesse sukelduda ning teha seal korrektuure. Ikka selleks, et Karma töötaks sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Saturni aktiivsus ja energia, mis nii-öelda kuulas sind alates 4. juunist kuni oktoobri lõpuni pealt, kinnitas sinu Karmaenergia. Ja nüüd on täpselt see koht, kus on vaja aru saada, kas su suhtumine, mõtted, ideed olid madalas energias või kõrges energias? Kas need olid sul 3D-energias või 5D-energias?

Kuidas sa leiaksid vastused sellele, kas sinu tööalane ja rahavoolu Karmaenergia töötab 2023. aastal sinu kahjuks või kasuks?


Selleks mediteeri ja leia oma küsimustele vastused. Sa pead endaga aus olema, sa kindlasti ei tohi tõde ilustada, sest mul ei ole võimalik sind aidata, kui sa ei suuda iseenda vastugi aus olla. Seega palun vasta nendele küsimustele enda sees täieliku aususega. Isegi kui sa tead, et sinu suhtumine ei ole olnud kõige etem, siis tunnista seda. Ainult nii on võimalik sul 5D-energiasse liikuda ja see annab sulle võimaluse enda Karmat tervendada. Sul on selleks aega vaid 31. detsembrini. Jah, täpselt nii! 2023. aastal kell kukub ja Karma läheb dimensioonide tasandil lukku. Sa saad universumi poolt nii-öelda pitsati.

Universum justkui vaatab sulle otsa ja küsib sinu käest: "Kas sa tegelesid sellega, millega ma soovisin sul tegeleda?". Sina küsid üllatunult ja aukartlikult Universumilt vastu: "Millega ma pidin tegelema?" Ja Universum ütleb sulle midagi väga olulist ja vaid ühe korra: "Ma tean seda, kuidas sa suhtusid töötegemisse ja rahasse. Sealt tuleb ka järeldus, mis saab sinuga 2023. aastal. Aga 2022. aasta ei ole veel möödas, seega on sul veel aega enda suhtumist muuta, kui sul on selleks vajadust. Seda tead sa ise, kas selleks on vajadust või mitte. Annan sulle lihtsalt võimaluse kogeda 2023. aastal ühte või teist tööalast Karmat!". Nüüd ja praegu annan ma sulle kõik vihjed selleks, kuidas sa saad enda halba Karmat ümber pöörata või suurendada olemasolevat head Karmat. Kuna ma tean, mida korraldavad planeedid ja loob kosmos ning mis ootab meid kõiki ees nii isiklikul kui ka ülemaailmsel tasandil.

Et mõista seda, millises Karmaatilises seisus sa oled tööalaselt ja rahaliselt, selleks esitan sulle järgnevad küsimused ja ma palun sul nendele vastata ülimalt ausalt, jättes maha enda ebatervisliku ego, sest see on siiski 3D-efekt ja seda sa ometigi ei soovi.

1. Kas sa oled olnud enda tööga rahul alates 4. juunist kuni selle hetkeni siin?

2. Kas sa oled teinud tööd õnnelikuna, rahulolevana, positiivsena, motiveerituna, inspireerituna ning rõõmsameelsena?

3. Kas sa oled raha pärast muretsenud? Oled tundnud seda, et sa ei saa seda piisavalt? Oled tundnud, et sind alahinnatakse ja et sa oled kordades enamat väärt?

4. Kas sa oled tundnud, et sind koheldakse halvasti, et sind ei väärtustata tööalaselt?

5. Kas sa oled tundud, et kellelgi teisel läheb paremini kui sinul ja see on sind häirinud?

6. Kas sa oled tundnud enda tööandja või töö osas rahulolematust?


Kui sa vastasid kahele esimesele küsimustele jaatavalt ja tunned endas rahu, siis, palju õnne, see viitab heale Karmale. Kui sa vastasid neljast viimasest küsimusest vähemalt ühele jaatavalt, siis on Saturn automaatselt aktiveerinud Universumis su Auravälja negatiivset Karmaenergiat. Ma ei ütle seda sinu hirmutamiseks, ma toon selle välja selleks, et sind aidata. Mõtle korra ise - mul on need teadmised ja ma ei ole kohustatud neid jagama, ma teen seda vabast tahtest ning olen seda teinud terve enda elu. Kui sul läheb hästi, siis kes sellest võidab? Ikka sina! Seega usalda mind ja lase mul aidata su Karma enne 31. detsembri saabumist ära tervendada. Nii avad enda 2023. aastasse positiivse tööenergia ja rahavoolu liikumise.


Mida rohkem on nendele küsimustele negatiivseid vastuseid, seda negatiivsem on ka tööalane ja rahavoolu Karma, mille Saturn on su järgmisesse aastasse kodeerinud. Seega tuleb kiirelt tegutseda, kui oled kogemata või olude sunnil enda Karmaga negatiivselt mänginud.


Kuidas sul on võimalik enda Karmat tervendada?

Esiteks muuda koheselt enda suhtumist ja kindlasti ei tohiks sa seda teeselda, sest energiaid ei ole võimalik võltsida. Kui sa väliselt näitad, et oled õnnelik, aga sisemiselt mitte, siis see ei toimi ja see teeb sulle veelgi rohkem haiget. Seega leia ilu ja võlu sellest, mis sul on. Kui on midagi, mis sind häirib, siis tuleks sul enda käest küsida: "Ega ma ise ei hoia negatiivset suhtumist üleval?", "Võib-olla on asi minus endas?", "Kas on midagi, mida ma saaksin muuta ja parandada?" Küsi ka teisi selliseid küsimusi, mis suunaksid sind ennast muutuma ning parandama eelkõige enda suhtumist töösse ja rahasse. Isegi kui välisjõud on olukorra sinu jaoks stressirohkeks muutnud, on sul alati võimalik enda suhtumist parandada. Ole tänulik, et sul on töö. Ole tänulik selle eest, et sa suudad arved ära maksta. Naerata enda töökaaslastele. Alusta tööpäeva alati hea ning õnneliku suhtumisega. Naudi enda tööd, ole tänulik enda tööpositsioonile. Ära nõua rohkemat, ole rahul. Igasugune tänulikkus, rahutunne ja positiivne suhtumine rahasse ja töösse aitab Karmat tervendada. Hoia seda tunnet üleval 31. detsembrini. Palun, kallike, see kõik on sinu enda heaolu nimel!


Lisaks sellele, et sul tuleb end treenida suhtuma positiivselt töösse ja rahasse, tuleb sul lasta vabaks ka enda asetamine ohvri positsioonile. Ainukene ohver oled sa ise sinu enda mõistuses, kui sa lukustad end keerulisel ajal stressi. Ja kui ongi keeruline aeg, siis mis kasu on ohvri rollist ja asjade üle kurtmisest. Tuleb tegutseda, anda maksimumpanus, et asjaolud saaksid sinu kasuks muutuda. Karma töötab nii ja Saturn veel eriti. Saturn ei kannata absoluutselt pessimismi ja süü teisele veeretamist, vaid see soovib hetkel sinu käest täielikku motivatsiooni.

Kristallidest võta endale kindlasti appi motivatsiooni, inspiratsiooni, hea tuju, tööalase õnne ning rikkuse kristall Karneool. Selle kristalli kandmine on parim, mida sa teha saad. Kindlasti peab Karneool olema uus, seega ei saa sa kasutada juba endal olemasolevaid Karneoole. Miks? Sa soovid enda Karmat tervendada ja selleks peab kristall olema kodeeringuta ja vana energiata. Mida uuem on Karneool, seda kiiremini see töötab ja annab sulle väe, mida sul on 31. detsembrini vaja.

Karneool on tööedu ja motivatsiooni kristall. See paneb sind õiges suunas tööle, tegema enda kasuks õigeid samme ning toidab samal ajal sinu külluslikku energiat. Karneool on ühenduses Sakraaltšakraga, mis tähendab seda, et see aitab sul tööalaselt kõik joonde ja korda saada. Eelkõige seada korda sinu suhtumise. Karneooli kõrval võid kasutada ka Hüpersteeni, kui soovid kaitsta end negatiivse suhtumise ja pessimismi eest. See aitab lahti saada sellisest mõttemustrist, kus sa ise teed enda Karmale tööalaselt ja rahaliselt liiga. Hüpersteeni ja Karneooli kooslus on imeline, nende kahe kristalli energiaid kokku liites saad sa täpselt selle, mis aitab sul vabaneda su Karmavälja kogemata või teadlikult salvestatud informatsioonist, neid ümber kujundades.

Karneooli ja Hüpersteeni tuleb sul kodeerida enda Karmat tervendama enne, kui asud neid kandma või tood enda koduseinte vahele, asetad kontorisse või töökeskkonda. Kindlasti seadista need sinu 2023. aasta tööedu ja rahavoolu jaoks tööle.

Selleks läheb sul vaja Nag Champa ja Basiiliku viirukit või Basiiliku eeterlikku õli. Pane viiruk viirukihoidjale suitsema või tilguta eeterlikku õli õlilampi või difuuserisse. Seda tehes keskendu sellele, et 4. juunist teelesaadetud kogemata või teadlik negatiivne Karma saaks tervendatud ja positiivseks pööratud. Kui oled enda sees selle taotluse teinud ning rituaalitaimed hakkavad Karmat puhastama, aseta Karneool ja Hüpersteen nende lähedale. Nii, et need oleksid viirukisuitsu või õliauru energias. Aseta Karneool ja Hüpersteen paika ja samal ajal taotle uuesti seda, et alates 4. juunist terveneks sinu Karma tagantjärele ning saaks 31. detsembriks uue positiivsema versiooni. Et sa jõuaksid 2023. aastasse külluslikult mitte defitsiidis. Järgmise aasta defitsiitset energiat on väga raske ümber kujundada, seetõttu aita ennast täna, mitte ära jää sellega hiljaks!


Soovin sulle imelist Karma tervendamist! Olgu sinu Karmapagas nii suur kui tahes, alati on võimalik seda kaalukaussi enda kasuks hoida, kui suhtumine on hea ning tegutsed õiges suunas! Seega, imelist Karmapuhastust sulle raskel või kergel tasandil, sellega annad sa endale võimaluse pääseda vabaks 3D-energiast ning kinnitada 5D-energia 31. detsembri südaööl, mil toimub numeroloogiline aastavahetus. Numeroloogia muudab kõike!

Imelist teekonda sulle iseenda külluse aktiveerimiseks! Hoia enda Karma tervena, ole kõige üle rohkem kui tänulik!

Tene Laul