Inglinumbrid on sinu isiklikuks teejuhiks, eriti siis, kui sa oled ühel hetkel saavutanud kontakti enda Kaitseingli või üleüldse Inglite maailmaga. Siis sa märkad korduvaid Inglinumbreid ja need kõnetavad sind. Kui sa vaatad näiteks kella ja sellel seisavad topeltnumbrid 08:08 või sa näed viimasel ajal hoopis igal pool numbrit 80, on sulle Inglitelt saadetud sõnum, mille ma aitan lahti seletada.

8 ja 0 kombinatsiooni nägemine toob sulle sõnumi, millega soovitakse sulle teada anda, et sa oleksid tänulik selle eest, millises olukorras sa täna oled. Kõik juhtub siin maailmas põhjusega, mitte midagi ei juhtu lihtsalt niisama. Kõigel on mõjutus, mis tegelikult kujundab sinu elu suuremalt.

Kui sa näed 8 ja 0 kombinatsiooni, siis tuletatakse sulle meelde, et kõik on tegelikult suurepärane ning ei tasu pisidetailidesse kinni jääda.

Seega, kui sa nägid seda numbrit, siis küsi iseenda käest: "Kus sa ei suuda näha end ümbritsevat tänulikkusega? Kas on midagi, mille üle saaksid veelgi õnnelikum olla?" Need küsimused aitavad sul tegelikult väga hästi enda sees tänulikkuse üles leida. See on ilus tunne, tunne seda tunnet.


Kui 8 ja 0 satuvad sinu teele ühel või teisel kujul, siis sellel on sulle ka lisasõnum. Tegemist on tasakaalunumbritega, mille eesmärgiks on sulle anda teada, et tänulikkust praktiseerides on sinu ellu saabumas midagi, mis rikastab sinu elu maisel ja vaimsel tasandil.

See tuleb ja jõuab sinu juurde väikese viivitusega. Inglinumbrid annavad sulle teada, et oota veidi veel, aga samas ela, ole õnnelik, unista, naudi, ole positiivne!

Kui sa unistasid millestki samal ajal, kui nägid numbreid 8 ja 0, siis on see Inglitelt saadetud kinnitus sulle, et su unistus on täitumas.

Kui soovid Inglitega veelgi tugevamalt kontaktis olla, näha Inglinumbreid ja neid mõista, siis kindlasti soovitan sul kanda Ioliidi kristalli. Tegemist on Kolmanda Silma aktiveerijaga, millel on võime avada sind Inglitele ja nende kaitsvale ning toetavale energiale.

Kaitsku sind sinu isiklik Kaitseingel!

Tene Laul