Kaksikleegid on võimsad armastajad siin maailmas, mis tähendab seda, et nende vahel oleval armastusel ei ole otsa ega äärt. See on pidevas kasvamises ja selle vägi ainult suureneb. Seetõttu on ka Kaksikleekide side kõige keerulisem hingedevaheline liit siin maailmas, mida oled võimeline kogema. Olen sulle sellel teekonnal toeks, et sul oleks võimalik keerulistel hetkedel tuge leida. Loomulikult ka teil mõlemal koos, kui te saavutate lõpuks liidu, millest te ei soovi enam põgeneda. Kui ma räägin põgenemisest, siis mõlema, mitte ainult ühe Kaksikleegi. Esmalt tuleb saavutada armastus sellisel tasandil, kus selle eest enam ei põgeneta ehk läbi tuleb käia leppimise faas - tunnete kinnitamine. Kui see liit on saavutatud, siis liiguvad Kaksikleegid kõrgema taseme missiooni poole. 


See, kuidas sinna jõutakse, on iga Kaksikleegi enda teekond ja kogemus, mida tuleb kahjuks teha üksinda. Sinu kõrval ei saa olla mitte kedagi, kes aitab sul seda teekonda läbida. Kui kuulata neid, kes on põgenemises või selles olnud, siis see teeb selle olukorra ainult keerulisemaks ja keerulisemaks.

Kaksikleekide side on niivõrd intiimne, et sellesse kellelgi teisel sekkuda on peaaegu et lubamatu. Seda saan teha näiteks mina, kuna mul on oskus kanaldada Kaksikleekide energiat, neid läbi näha. Mis tähendab, et ma saan aidata mõista perioodi, milles Kaksikleegid elavad ja seda selgitada, et saabuks rahu ja liit saaks kiiremini kokku liidetud. Leida vastuseid endast või minust väljastpoolt, pean täna kahjuks ütlema, on üsna võimatu, seega pigem lõpeta abi otsimine ja saa tuge minu artiklitest ja valgustatusest Kaksikleekide teemal. Teen seda sinu ja kõikide Kaksikleekide jaoks, kuna ma näen seda valu ja soovin kõiki sellest valust vabastada.

Kes ei ole Kaksikleegi sidemes, võib enda käest küsida: "Milleks siis selline side, kui see on nii valus ja keeruline?" Ja mina ütlen selle peale, et mõistan sind ja sinu küsimust, aga teades seda, kui võimas, vägev, inspireeriv, motiveeriv, kirglik, armastust täis ja eluenergiat kanaldav suhe saab Kaksikleekide vahel olla, siis see kõik on seda väärt. See on lõputu teekond, kus Kaksikleegid saavad elule juurde väga palju kvaliteeti ja seda igas mõttes! Ja kui Kaksikleegid on lõpuks enda teekonnad liitnud, siis nende missioon, mida maailma kanaldada, on võimas. Kaksikleekidel on võimalus kujundada meie maailm imeliseks paigaks! Igal Kaksikleegi paaril on oma eriline missioon, mis ei ole sarnane ühegi teise Kaksikleegiga, see on unikaalne vägi, mida saab aktiveerida. Mina olen missioonil kokku liitmas hingesid, kes saavad olla koos kõige ideaalsemal tasandil. Olles justkui nagu Egiptuse Anubis, kes saadab hingesid sinna, kuhu nad on enda valikute ja teekonnal tehtud ülesannete põhjal määratud liikuma. Ausalt, alati kõige paremat soovides! Nähes Karmaenergia sisse on mul lihtne aidata teil tõusta kõrgustesse ka kõige suuremas raskuses, mõistmata ühtegi inimest hukka, ikka alati mõistes. Aga 3D-energiat, mida kanaldatakse - seda ma mõistan, aga ma ei aktsepteeri seda ning need on kaks erinevat asja. Seega on õiglus kõige olulisem selle maailma spirituaalsel tasandil, alati spirituaalsel. Füüsilisest maailmast ei ole vaja õiglust otsida, see on inimese loodud. Spirituaalsus on meie baasenergia, meie iidne sünnienergia - see on kingitus Universumist, seda me ei saa kujundada, selle järgi peame elama. Seega on ideaali võimalik leida ja saavutada vaid hingelisel tasandil ja kui see on saavutatud, siis muutub mateeria ideaalseks, kuna sinu valikud ja väärtused on kõrgest energiast. See on põhjus, miks ma juhatan teid iga väljaöelduga samm-sammult kõrguste poole. Mida rohkem on meie seas avatud spirituaalseid inimesi, seda ilusam on maailm meie kõigi jaoks.


Kaksikleegid on need, kes loovad siia maailma ideaalsust nii isiklikul kui ka maailma tasandil. Mis minu jaoks on imeline, kui ma saan teid selle liidu osas valgustada. Teadmine, et olen saanud hoida raskel ajal armastajaid koos, kingib minu südamesse suurt jõudu! Teades, et olete õnnelikud! Olete sinnapoole liikumas! Et teil on potentsiaal olla õnnelikud, väga-väga õnnelikud!

Põgenemise perioodist on Kaksikleekidel võimalik välja saada siis, kui nad aktsepteerivad keerulist armastust, usaldavad enda intuitsiooni ja ei lase loogikal sellest suhtest vabaneda. Kaksikleekide suhet ei saa loogiliselt vaadata, tuleb vaadata hinge sisse.

Et saada aru, kas põgenemine on mõistlik ja käib kokku ohu-intuitsiooniga, mis viitab sellele, et see ei ole õige suhe, sest tegemist ei ole Kaksikleegiga vaid Kaksikleegi eelkäijaga, soovitan kanda Rodokrosiiti koos Granaadiga. Rodokrosiit on ülim naisenergia kristall ja Granaat meesenergia kristall. Need energiad aitavad Südametšakras intuitsiooni tugevdada. Mis tähendab seda, et kui neid kristalle kanda, siis jõuab sulle endale põgenemisperioodil kohale, kas tegemist on sinu Kaksikleegiga, keda sa tõesti armastad ja soovid temaga enda tervet elu jagada, või on see keegi, kes meenutab sulle Kaksikleeki ning kes seda tegelikult ei ole. Neid kristalle soovitan kindlasti kasutada seni, kuni oled selle vastuse üles leidnud. Seega ole hea, kanna neid igapäevaselt, ja kui oled vastused saanud, siis täna enda kristalle ning lase need loodusesse vabaks. Kõige võimsam on see, kui sa viiksid need kuusemetsa või, kui see ei ole sul võimalik, siis tilguta kristallide peale enne loodusesse viimist Kuuse eeterlikku õli.

Kuusk sümboliseerib küllust ja tasakaalu, mis tähendab seda, et vastuse puhul aitab see kas Kaksikleekidel ühenduda või pääseda vabaks sidemest, mis ei ole Kaksikleekide oma. Soovitan kasutada Kuuse eeterlikku õli ja Kuuseküünalt just põgenemisperioodi ajal, et seda kiirendada ja leida vastus enda seest üles. Kui meil õnnestub sinuga isiklikult sellel teemal vestelda, kus saan sulle teada anda, milline hingedevaheline liit teil on ja millises faasis te olete, kui olete Kaksikleegid, siis on see imeline. Senimaani saad enda aidata Kuuse eeterliku õli ja Kuuseküünlaga ning kristallidega, need sisaldavad täpselt selliseid energiad, mis sind sellel perioodil aitavad. Põgenemisfaasist on vajalik kiiremas korras välja tulla, kuna sa tead väga hästi, kui keeruline see periood on, kui sa oled selles hetkel või oled varem olnud.

Olen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju artikleid, leiad kõik SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni, milles on väeesemeid nii naistele kui meestele, ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Kui on armastus, siis olgu armastus!

Tene Laul