LÕVILE (23. juuli - 22. august) on 2023. aasta eelmise aasta jätk – nüüd on võimalik nautida seda, mida sai 2022. aastal loodud ja tehtud. Üha reaalsemaks hakkavad saama need unistused, mille seeme sai 2022 universumisse kasvama pandud. Sellele Lõvile, kes tegutses, õppis, arenes, võttis ette uusi projekte, eesmärke ja sihte, tuleb igatpidi produktiivne, viljakas ja põnev aasta. Seega võiks iga Lõvi endalt küsida: „Kui tegus ma 2022. aastal olin? Milliste ideede peale tulin? Kui palju ma nägin vaeva selleks, et need saaksid täituda? Kui palju ma unistasin? Kui motiveeritud, inspireeritud ja entusiastlik ma olin?”

Lõvi, kui Sa suutsid nendele küsimustele hoogsalt vastata, siis tuleb Sinu 2023. aasta tõeliselt tempokas, sisukas ja põnev. Mul on Sinu üle meeletult hea meel, sest see saab olema üks põnevamaid aastaid Sinu elus viimase üheksa aasta jooksul. Kosmiliste seisude põhjal on Sinu elu püsinud viimase üheksa aasta jooksul justkui paigal, palju energiat on jäänud rakendamata. Nüüd on õige aeg see Lõvi puurist välja lasta! Ja Sa teedki seda, Sa hakkad elama ja kõik teised saavad ka sellest osa. Miks? Olen esimeses raamatus „Tähtkujude salapära” ja koduleheküljel olevates artiklites rääkinud – Lõvi eesmärk on hoida teisi rõõmsana, külvata enda ümber palju huumorit ja helgust. See Lõvi, kes on enda eluga rahul, on parim kaaslane. Ta toob igaühe näole naeratuse, kasvõi lihtsalt sellega, et ta on olemas. Sa oled ikkagi Päikese poolt juhitud ja Päike on Sinu peamiseks väeallikaks.

Lõvi, ole nii hea ja naudi 2023. aastat täiel rinnal, et ka kõik teised tähtkujud, kaasa arvatud teised Lõvid, saaksid Sinu kõrval särada.

2023 on Lõvi jaoks äärmiselt võimalusterohke aasta ning nüüd on võimalik kogeda kõike, millest Sa 2022. aastal unistasid. Crazy Ahhaat on kristall, mis aitab Sulle tuua võimalusi, avada uksi ja aktiveerida unistusi. See kristall võiks olla Sinuga terve 2023. aasta. Crazy Ahhaat aktiveerib Sinu Päikesepõimiku, annab paraja laengu positiivsust ning hoiab Sinu rõõmu ja head õnne.

Kuna külluseenergiad on Sinu poolt, siis selleks, et need võimalused saaksid Sinuni jõuda, tuleks kindlasti hoida enda aura ja karma tervena. Tee endale kord kuus aurapuhastust Aaloeviiruki või Aaloe rituaali-aroomiõliga.

Armastuses, suhetes ja tunnetes on Sul veidi keerulisemad lood, kuna Saturni, Jupiteri, Veenuse ja Marsi energia suunab selle aasta põhirõhu Sinule endale. Midagi ei ole teha, Lõvi sätib iseennast esikohale ja tegelikult ongi selleks õige aeg. Seega jääb romantika ja intiimelu Su elus veidi tahaplaanile, aga üldse mitte halvas mõttes, sest Sa ei ole sel aastal tunnete ja suhete osas üldse ärev ja impulsiivne. Kas see pole mitte hea uudis! Kui Sinu karma on terve ja Sa tegelesid 2022. aastal enda sees tingimusteta armastuse suurendamisega, siis 2023. aasta toob Sinu ellu rohkelt tegevust, õnne ning seab prioriteediks enda ülesehitamise ja pühendumise töösse ning unistustesse.

Lõvi, kui Sa tunned, et Sa pead sellel aastal tegelema suhteprobleemidega ja armastus ning selle puudumine on Sinu peamine teema, siis on see märk selle kohta, et Sul jäid 2022. aasta õppetunnid õppimata. Sellisel juhul aitab Sind kindlasti Lepidoliidi kristall.

Lepidoliit on Lõvi 2023. aasta armastuseõnne ja suhete tervendaja, Südametšakra aktiveerija, tingimusteta armastuse tooja, Hingesugulase või Kaksikleegiga kontakteerumise kristall. Lepidoliit tagab kõikidele Lõvidele hea suhteõnne terveks 2023. aastaks, nii neile, kellel on kõik hästi, kui ka neile, kes soovivad heale tasandile jõuda. See kristall leevendab ka stressi ja toob hingerahu. Hoia seda kristalli sellel aastal endaga!

Lõvi, sellel aastal on oluline jälgida, kuidas Sa ennast väljendad. Kuna 2023 on sõnakasutuse osas äärmiselt tundlik, anna enda mõtteid edasi 5D-tasandil ehk kõige ilusamal viisil.

Parimaid tulemusi toovad Sulle rõõmu, armastuse ja headusega öeldud sõnad. Lase armastusest juhitud sõnadel tulla!

2023. aasta annab tööedu ja rahalist küllust neile, kes pühendusid 2022. aasta lõpukuudel täielikult töötegemisse. Sellest hoolimata tuleb Sul, Lõvi, kaitsta end impulsiivsete rahaliste väljaminekute eest. Arvestades Veenuse kohta Lõvi astroloogilises kaardis, siis ole rahakulutamisega pigem ettevaatlik. Kui Sinu peas on juba ammu mingi mõte või soov, siis kindlasti tasub see investeering ära teha, olgu see siis väike või suur, aga üldiselt on 2023. aasta põhieesmärgiks luua Sinu jaoks rahaliselt head pinnast, millelt tulevikus küllust suurendada.

Hoolimata maailmas tekkivast stressist ning lähiümbruses toimuvatest muutustest, mis ka Sind suurelt mõjutavad, pead sel aastal pühenduma enda teekonnale ning mitte laskma end segada teiste eraeluprobleemidest ning ülemaailmselt toimuvast. See kõik on Sulle justkui proovikiviks. Universum vaatab Sulle otsa ja küsib: „Nonii, kui väga Sa seda kõike soovid, mis mul Sulle pakkuda on?” Lõvi vaatab universumile otsa ning ütleb vastuseks: „Väga soovin, palun too see lagedale!” Universum vastab väga kavalalt: „Siis ära lase end segada, see on Sinu proovikivi. Kui Sa selle ületad, siis Sinu unistused täituvad!”

Sinus on tugev intuitsioon, mis ütleb, kuhu Sa kõigest hoolimata liikuda soovid ja sinna Sa ka lähed! Kallis Lõvi, Sa ei kahetse seda! Sa kahetsed 2023. aasta lõpus vaid seda, et Sa ei võtnud sellest aastast maksimumi. Usu mind, Sa ei soovi seda.

Seega, kõik Lõvid, hoidke selg sirge, meenutage oma soove ja unistusi, laske intuitsioonil end juhatada ja ärge loobuge enda plaanidest.

2023 on Sinu jaoks võimaluste aasta, aga universum paneb Sind pidevalt proovile. Ka karmaseadus ütleb, et mida suuremad on võimalused võita, seda suuremad on ka proovikivid, seega pead Sa kõik välja teenima ja olema kõige vääriline. Sinu ülesandeks jääb tõestada fakti, et Sa oled enda tähtkuju tõeline, enesekindel, julge, positiivne ja motiveeritud esindaja. Kas Sa oled seda? Sa saad sellele 2023. aasta lõpus ise vastata, vaadates aastale tagasi. Sa ei suuda praegu ette kujutadagi, mida kõike Sinu elus toimuma hakkab. Loe enda horoskoopi aasta jooksul uuesti ja Sa näed, mida ma Sulle ette kuulutasin.

Lõvi, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul