KAALUDELE (23. september - 22. oktoober) on 2023. aasta märkimisväärne aasta. 2022 on olnud talle üks suur küsimärk, kuna selles oli palju segadust ja keerukust, muutusi nii eraelus kui ka töös. 2023. aastal hakkab tema jaoks kõik mõistetavamaks muutuma, selgemaks saavad ka eelmisel aastal langetatud väga suurte otsuste või tegevuste põhjused, eriti siis, kui ta tegi need intuitiivselt.

Mida aasta lõpu poole, seda rohkem saad Sa, Kaalud, panna enda jaoks suurt pilti kokku. 2022 oli Sinu jaoks eelmiste elude karma puhastamine ja mida rohkem situatsioone Sa suutsid lahendada armastusega, seda parem on ka Sinu 2023. aasta.

Sa peaksid kindlasti teadma, et 2023. aastal on Sul vaja keskenduda sellele, et Su ellusuhtumine oleks enesekindel ja et Sa viiksid enda unistusi ellu – aga keegi ei tohiks sealjuures kannatada saada. Tegutse tingimusteta armastuses ja Sa näed, et kõik laheneb Sinu kasuks. Ükskõik mis olukorra puhul küsi enda käest: „Kas see on see, mida ma tegelikult elult soovin ja tahan? Või on see miski, mida ma pigem vajan?”

Vajaduspõhised valikud ei ole Sulle kasulikud, pigem tunneta enda südamehäält ja lase sellel end õigele teele juhtida.

Sind aitab sellel aastal Kuldobsidiaan kristall. Kuldobsidiaan on Kaalude 2023. aasta isiklik teejuht. Mida rohkem on see 2023. aastal Sinuga kaasas, seda lihtsam on Sul iseseisvalt valikuid teha, sest see on intuitsiooni suurendamise ja kaitseenergia tugevdamise kristall. See hoiab Kaalusid eemal valede valikute tegemise eest ja aitab lahendada 2022. aasta teemasid ning õppida ära nende õppetunnid. Hoia Kuldobsidiaani kristalli endaga terve aasta.

Planeetide seisude ja minu visioonide põhjal saabuvad Kaalude elus suuremad ümberkorraldused esimesel poolaastal. Kuula enda intuitsiooni ja kui see kutsub Sind mingit sammu tegema, siis tee see ära, praegu on selleks soodne võimalus. Eriti kui see on juba pikemat aega Sinu mõtetes – enda eluga edasi liikuda. Kui see mõte pole Sinu peast läbi käinud, siis pole midagi, sest Sind tabab ideede laviin – muuta näiteks tööalaselt midagi kardinaalselt. Kuula ennast ja astu see suur samm. Ma näen, et Sa ei pea seda kahetsema. Pigem kahetsed Sa aasta lõpus seda, mida Sa ei teinud, kui seda, mida Sa tegid. Seega motiveerin Sind tegema suuri muutusi ja samme, isegi siis, kui Sa oled kahevahel või Sul on mitu valikut. Ma aitan Sul aru saada, kas tehtud otsus on õige või mitte. Kui Sinu sisetunne tõmbab Sind millegi poole, aga Sinu ratsionaalne pool ei toeta seda, aga Sinu sisetunne ei soovi vaikida, siis kuula seda. Intuitsioon ei ole alati seotud ratsionaalsuse ja loogikaga. Kaalud, Sinule on ju omane kõike loogiliselt ja süstemaatiliselt läbi mõelda ning selle ajendil tegutseda.

Mida aasta lõpu poole, seda suuremaks muutub Sinu igatsus seoses perekonna, suhete ja lähedusega. 2022. aasta sümboliseeris tingimusteta armastust ja Kaalude Südametšakra hakkas avanema nagu lootoselill. Sellega tuli ka palju uusi võimalusi, segaseid tundeid ning muutlikku meelt. Aga ära muretse, nüüd hakkab kõik paika loksuma. Kaaludel saabub alates juulikuust suhete jaoks hea ja soodne periood. Mida aasta lõpu poole, seda rohkem Sa tunned, kuidas Sinu süda hakkab tervenema, hing muutub lootusrikkaks ning suhted muutuvad sügavamaks. Vallalistel Kaaludel tasub lootust kõrgel hoida, sest planeetide ja tähtede seisud on Sinu poolt ning annavad võimaluse leida armastust. Kaalud, sellel aastal on Sinu armastuseõnne kristalliks Punane Jaspis.

Punane Jaspis vabastab Sind erinevatest karmaatilistest probleemidest, puhastades Su hinge esmalt 2022. aastal tekkinud südamevalust, kui seda seal veel on. Seejärel aktiveeruvad Sinu Juurtšakra ja Südametšakra koostööle, mis annab Sulle võimaluse kogeda selles elus tingimusteta armastust, kas siis enda kaaslasega, pereliikmetega või tuues Sinu ellu täiesti uue armastuse. Kandes Punast Jaspist koos Kuldobsidiaaniga, aitavad need kristallid teha suhetes õige valiku, suunates Sind Hingesugulase või Kaksikleegi poole, avada talle enda südame ning saata universumisse telepaatiline sõnum: „Ma olen armastuseks valmis!” Seega hoia neid kristalle kindlasti enda kõrval.

Kaalud, tervise eest tuleb Sul sellel aastal kindlasti rohkem hoolitseda kui eelmisel aastal. Lisaks liikumisele tuleb Sul ka tervislikumalt toituda. Soovitan Sul sellele korralikult keskenduda ning süüa eriti just Juurtšakra toitusid, nagu näiteks granaatõuna, tomateid ja musti läätsesid. Sinu tervist aitavad tugevana hoida Roosipuu eeterlik õli või Sandlipuu eeterlik õli, kasuta neid õlilambis või difuuseris ja naudi nende imelisi aroome. Lisaks tervendavad need ka armastuseenergiat, mis on Kaalude selle aasta eesmärk.

Sellel aastal väldi kindlasti suuremaid tülisid inimestega, kellega soovid enda elu jagada ka järgnevatel aastatel. Kuna 16. mail 2022 avanes hingedevaheline portaal, millest kirjutasin ka enda kodulehel, soovitan Sul võtta hetk ja mõelda nende inimeste peale, kellega Sa täna elu jagad. Küsi enda käest: „Kelle ma võtaksin tulevikku kaasa?” See on oluline küsimus, seega ole hea ja keskendu sellele. Pühenda end nendele, kes oskavad Sind väärtustada. Küsi enda käest otse: „Kellega ma soovin enda elu jagada?” ja ole vastates täiesti aus – nendele inimestele anna endast maksimum, et teie suhted oleksid head ja tugevad.

Tuletan Sulle meelde, et Sa siiski lood hingedevahelisi liite ja seda tuleb tõsiselt võtta, kuna kõik inimesed, kellele Sa annad loa oma ellu siseneda, jätavad sinna suure jälje. Eriti veel siis, kui Sa avad enda südame.

Kaalud, pane tähele, Sinu ellu saabub 2023. aasta lõpus pakkumine, millest kindlasti ei tohi keelduda. Seetõttu soovitan Sul seda horoskoopi, mille olen siia Sinu jaoks kirjutanud, aasta jooksul uuesti lugeda – et Sa ei jääks sellest võimalusest ilma. Sa ei tohi seda maha magada, sest see on seotud manifestatsiooniga, mille sa saatsid teele 2022. aasta suvel. Seega võid juba praegu kirja panna, millest Sa tol hetkel unistasid ja mida enda ellu soovisid. Selle portaali uks hakkab avanema, eriti kui Sa oled minevikuga lõpparve teinud või tegeled sellega aasta alguses. Kaalud, mida väiksem on Sinu isiklik karmapagas ehk mida vähem on Su energiaväljas lahti harutamata energiaid, seda suurema tõenäosusega Sinu soov täitub, seega näe palju vaeva, et hoida end terve ja positiivsena ning tegutseda tingimusteta armastuses. Nii suurenevad Sinu külluslikud energiad ja aasta lõpus saabub Sul võimalus võtta universumist välja kingitus, mille oled välja teeninud!

Kaalud, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul