Hingetootemid on kõikidel inimestel ja need aitavad sul iseennast paremini mõista, kui need enda jaoks lahti seletad. Et sa saaksid enda hingetootemitest aru, selleks olen sul mina - aitan selgitada, mida hingetootemid tähendavad. Kui sa oled näiteks terve elu tundnud sidet suitsupääsukesega, siis on see märk selle kohta, et sa oled ühes enda elus olnud suitsupääsuke. Kui sa oled viimasel ajal tundnud sidet suitsupääsukesega, siis on see märk sinu alateadvuse kohta ja seda märki tuleb kuulata. Seetõttu kirjutan sulle suitsupääsukese hingetootemist, et sa mõistaksid täpselt, mida see sinu elus tähendab.


Suitsupääsuke sümboliseerib nii vabadust kui ka tarkust. Kõik linnud sümboliseerivad vabadust ja kui suitsupääsuke on sinu hingetootem, siis see viitab sellele, et sinu jaoks on äärmiselt oluline see, et mitte keegi sind ei piiraks. Sulle sobib piirangutevaba elu ja mitte keegi ei tohigi sinu vabadust sinult ära võtta. Kui see peaks aga juhtuma, siis toob see halba Karmat temale, kes sinu vabadust piirab. Jäta see endale meelde, et sina ei pea selleks mitte midagi tegema, et Karma nende inimeste puhul rakenduks, kes sinu vabadust sinult röövivad. Selleks on Universumis olemas omad reeglid, kõrgema tasandi energiad, mis organiseerivad esimesel võimalusel õigluse majja. Mina näiteks tunnen isiklikult väga tugevat sidet suitsupääsukestega.

Suitsupääsukese hingetootem viitab ka sellele, et sul on kiire mõtlemine ning ajutegevus on sinu tugevaim aspekt. Kui sa soovid teada saada, millisel missioonil sa siin elus oled või mis on sinu tugevus, siis suitsupääsuksese hingetootem vihjab sellele, et sulle sobib töökoht, kus sa saad enda aju rakendada rohkem kui oma füüsilist keha nagu näiteks IT-valdkond, mis oleks selleks ideaalne. Kui sa juba tegutsed selles valdkonnas, siis on see suurepärane, sest see näitab seda, et oled õigel teel. Kui sa  töötad psühholoogia valdkonnas, siis sobib see samuti suitsupääsukesega ideaalselt kokku, kuna suitsupääsuksese elus sa õppisid kõike detailselt tähele panema ja lisaks sellele on ka nendel suurepärane mälu, mis tähendab seda, et ka selles elus võiks olla sinu mälu heal tasemel.

Kui sa ei ole suitsupääsukese hingetootemi ülesannet enda eelmises elus ära teinud nii nagu sa oleksid pidanud tegema, siis sul on tõsised probleemid keskendumisega. Kui mitte, siis oled hingetootemi ideaalselt ära teinud ja Karma on vabaduse mõttes sinu poolt. Mida rohkem sa oled erinevate lindude elusid läbi teinud, seda parem sinu Karmale. Lindude hingetootemid vabastavad sind Karmast, kui keegi soovib sind piirata. Minu soovitus sulle - ära lase kellelgi end piirata, sina oled see, kes juhib enda elu! Kui keegi soovib seda teha, siis usalda Karmat - see on alati sellistes olukordades, kus sind proovitakse piirata, sinu kasuks.

Kui sa oled viimasel ajal saavutanud kontakti suitsupääsukesega, siis on see märk ehk ajutine sõnum sinu hingele. Sellisel juhul annab suitsupääsuke sulle teada, et võitle end "millestki" või "kellestki" vabaks, et saaksid enda saatuseteel käia kõige kõrgemat rada
. Kuni 2025. juuli keskpaigani 5D rada ja peale seda 7D rada.

Mida ma mõtlen 5D all? Elamist tingimusteta armastuse energias ja hingelise vabaduse väes. Kui sa oled enda energeetikas saavutanud 5D-energia, siis Karma on juba suuresti sinu poolt, kui keegi peaks soovima võtta sinult sinu hinge vabadust. Vabadus on mõeldud kõigile ja selle äravõtmine ei ole inimeste otsustada -  see on jumaliku energia ehk Universumi energia otsus. Need kaks on täiesti erinevad energiad. Inimene ei saa teise inimese vabaduse üle otsustada. Kui su hingetootem on suitsupääsuke ja sa otsustad teise inimese vabaduse üle, siis loob see sinu Aurasse Universumi ehk jumaliku energia takistuse. Mida suurem on piirang, seda suurem on ka Wu Wei tagasilangemine ja sellest põhjustatud Karma. Seega, kui suitsupääsuke on sinu hingetootem - ole rahulik. Tagataustal teeb Universum kõik selleks, et sinu energiat säilitada ja vabastada. Sina ei pea selleks midagi tegema, Universum ise korraldab kõik ära.

Kui suitsupääsuke on sinu hingetootem, siis soovitan sul kanda Suitskvartsi kristalli. Tegemist on kristalliga, millel on suurejooneline oskus eemaldada sinu Auraväljast energiaahelaid, mis ei sobi sinu Aurasse ehk mis takistavad sul olla see, kes sa oled. Kui soovid Suitskvartsi enda Aurasse tuua, siis see on imeline. Miks? See eemaldab sinu Aurast stressi ja saadab selle algallikasse tagasi - sinna, kus kohast see sinu Aurasse on saadetud. Kui see on "keegi", kes on sind soovinud piirata või ära kasutada ehk ei ole austanud sinu vabadust, sellele saadab Suitskvarts tagasi halva energia, mis on tema enda Karma.

Soovin sulle kõike kõige paremat ja seda alati! Kui soovid teiste hinge tootemite kohta lugeda, mille olen sulle aastatega kirja pannud, siis leiad need SIIT.

Armastusega alati sinuga
Tene Laul