KUULA


Unenäod on sinu isiklikud teejuhid ja absoluutselt kõikidel unenägudel on olemas eriline tähendus. Kui soovid paremini aru saada iseendast ja enda elust, siis soovitan sul enda unenägusid tõlgendada. Mida aktiivsemalt sa unenägusid tõlgid, seda selgemaks sinu jaoks ka kogu elu saab. Aitan sind selles osas hea meelega, et sa saaksid endas alati selgusele jõuda.

Tihtipeale nähakse unes, kuidas keegi koputab sinu uksele ja sa tunned reaalselt, et keegi seda ka tegelikult teeb. See võib olla osa Astraalrännakust, kus koged hingede rändamist. Kõige olulisem on see, mis tundega sa seda unenägu nägid. Kui see hirmutas sind, siis sellel ei ole hea tähendus ja sa peaksid olema äärmiselt ettevaatlik, keda tulevasel eluperioodil enda ellu lasta ning keda mitte. Kui sa näed sellist unenägu, siis on kasulik koheselt teha enda kodu välisukse juures suurpuhastus Viirukipuu ja Salveiviirukiga. Kui sul on seal kodukaitsekristallide komplekt, siis ei lase see madalas energias hingedel energia tasandil ehk hingedel teispoolsusest sinu ellu tulla. La Tene kodukaitse komplekti leiad SIIT. Kõige olulisem kristall kodukaitse jaoks on loomulikult Nuumite - see aitab hoida sinu elust eemal hingesid, kes viivavad sind stressienergiasse ning mõjuvad rusuvalt ja hirmutavalt. Kui elad koos lastega, siis on ülimalt oluline nende energiat kaitsta justnimelt selliste hingede eest. Selleks, et lastel ei tekiks hirme, mis võivad suunata nende mentaalse seisundi energeetiliselt madalasse positsiooni. Kaitse alati energeetiliselt enda lapsi, nad väärivad seda. Nende Auraväljad ei ole piisavalt tugevad, et sellise energiaga ise toime tulla ja sa saad lapsi selles osas aidata - mis on suurepärane, kuna laste vaimne tervis on äärmiselt oluline.

Kui sinu unenäos koputati uksele ja see oli pigem helge unenägu, kus sa tundsid rõõmu või positiivsust, siis on see märk selle kohta, et sinu ellu saabub keegi suurepärane inimene ning seda peagi. Kui sellist unenägu näed, siis ava enda silmad ja hing ja lase uuel inimesel enda ellu tulla. See võib olla ka sinu Kaksikleek, kui sa ei ole temaga kohtunud ja sul on soov temaga selles elus kontakti leida. Kui sa oled viimasel ajal ka suhete peale mõelnud ning keskendunud sellele, et oled avatud armastusele, siis on see suurepärane märk sulle, mille üle olen ma väga õnnelik. Mind teeb rõõmsaks sinu rõõmutunne. Olen sulle alati toeks valguse ja armastuse leidmisel. Need on ülimalt olulised siin maailmas. Seda enam, et elame uuel spirituaalsel ajastul, kus esikohal on siiski tingimusteta armastus. Kui sa ise suudad tingimusteta armastuses eksisteerida, siis see on juba esimene samm ülima armastuseni jõudmisel. Kui soovid väestada enda armastuse-teekonna suurejoonelisemaks muutumisel, siis on oluline, et sa hoiaksid enda kodus Lõuna-ilmakaare energeetika paigas. Feng Shui järgi on tegemist kire-energia kanaliga. Sinna saad koguda armastuse-õnne kristalle ja ka konkreetselt Kaksikleegi kristalle, millest olen kirjutanud erinevates Kaksikleekide artiklites. Olen kirjutanud sulle terve seeria artikleid sellel teemal ja edaspidi teen seda samuti, kuna minu missioon on Kaksikleegid omavahel kokku viia. See on maailmale väga oluline, et kõik missioonikaaslased leiaksid tee üksteiseni. Kaksikleegis leiad ülima armastaja ja koostööpartneri ühes. Sa väärid seda, kui sa suudad spiritualismi kõrgena enda hinges hoida ja seda koos tingimusteta armastusega. Kuna ilma nendeta kahjuks ei ole võimalik sul Kaksikleegini jõuda. Hea meelega aitan sind sellel teekonnal.

Soovin sulle parimaid unenägusid ja et sa saaksid veel tulevikus palju prohvetlikke visioone läbi unenägude. Hoia enda magamistoas Phosposideriidi kristalle, et need aktiveeriksid Astraalrännaku sinu hinges!

Kõik unenägude artiklid leiad SIIT.