Seekordne Täiskuu toimub Amburis, mis toob endaga kaasa suurejoonelisi muutusi sinu eluteel. Võttes arvesse, millised on planeetide seisud samaaegselt, siis on muudatused kindlasti tulemas. See tähendab seda, et midagi muutub sinu elus kardinaalselt ehk võtab uue suuna, mis on saatuse järgi sinu jaoks avatud. See muudatus võib olla suhtes, töös või mõnel teisel teemal. See, mis sinu elus täpsemalt muutub, sõltub sellest, mis on kirjas sinu saatuseraamatus. Loen ka erasessioonil saatuseraamatut - sealt on võimalik saada kogu vajalik informatsioon enda kohta. Selleks, et saatuseraamatut lugeda, peab olema selgeltnägija. Seda ise lugeda ei ole võimalik. Saad vaid näha, milline muutus sind tabab. Kui muutus soovib tulla, siis lase sellel enda ellu siseneda - on oluline, et sa sellele kõigele vastu ei hakkaks. See on äärmiselt oluline sinu tuleviku jaoks. Isegi, kui see alguses sulle mitte kuidagi ei sobi, siis lase sellest tundest vabaks ning usalda protsessi. Arvestades planeetide seisusid, siis muutus on sulle lõppude lõpuks äärmiselt kasulik ja vajalik. Kui see sulle koheselt sobib, siis on suurepärane, sellisel juhul olen sinuga koos õnnelik. Muutuste periood algab Täiskuu energeetikast, mis tähendab seda, et alates 22. maist (Täiskuu vägi algab juba päev varem ja seda alati, lihtsalt nõrgema energiaga kui Täiskuu õigel päeval) kuni 29. maini, kõige suurema väena siis 23. mail, mil toimub Täiskuu. Sellel perioodil võib sinu ellu midagi siseneda või lahkuda - lase sellel kõigel kindlasti toimuda, kuna see "miski" on tuleviku mõttes sulle vaid kasulik. Kui tunned vajadust minuga konsulteerida erinevatel teemadel, siis olen alati sinu jaoks olemas ning ootan sind enda juurde erasessioonile. Seni aga annan sulle teateid läbi Kosmoloogia ehk Astroloogiliste süvaanalüüside.

Miks ma tegin sulle ja teistele Kosmoloogia? 

Selleks, et anda veelgi põhjalikumalt välja teejuhti, mille järgi elada. Läbi süvaanalüüside, mida teen Astroloogilisel tasandil, saame ette näha seda, mis on meie kõigi jaoks tulemas. See annab rohkem selgitust ning mõistmist, mis maailmas toimub. Planeedid mõjutavad meid igal hetkel ning nendel on suur mõju meie üle. Kui me mõistame, mida planeedid teevad, siis mõistame kõiki palju paremini, kaasa arvatud iseennast - planeetide liikumised annavad meile tujud, tunded, loovad situatsioone ja palju muud. Nendest on võimalik ka väga palju kasu saada, kui õigel ajal õigeid asju teha, seetõttu avasingi sulle Kosmoloogia.

Seekordne Täiskuu toob energialaine, mis on suurepärane koostöö tegemiseks - see Täiskuu võib kaasa tuua uusi tööpakkumisi või lahendusi, mis aitavad sul edaspidi tegutseda veelgi paremas ning edukamas suunas. Soovitan sul olla eriti avatud meelega sellega seoses, mis sulle pakutakse sellel perioodil. Kui seda sulle siia kirjutasin, siis nägin kella pealt 11:11 ehk imeilusat uut algust ning see numeroloogia kinnitab seda, et see Täiskuu toob väga häid koostööpakkumisi. Juhul, kui sul tuleb ideid kuidas LA TENE´ga koostööd teha, siis ootame kindlasti koostööpakkumisi ka sinult. Eesmärk on levitada veel rohkem spiritualismi ja Astroloogiat, kuna see on kõigile kasulik - Sulle, mulle - meile.

Täiskuu ajal on väga kasulik teha enda Auraväljale puhastus, arvestades selle Täiskuu mõju sinu hingele, siis on see äärmiselt kasulik. Miks? Mida puhtam on sinu isiklik Auraväli, seda rohkem õnneenergiat suudad sa planeetidelt ja Kuult kätte saada.

Kuidas seda teha? Millega Aurat puhastada? Aurat puhastame alati taimesuitsuga - rituaalitõrvikute või viirukitega. Absoluutselt kõik taimed on võimelised Aurat puhastama, aga iga planeetide seisu korral on oluline kasutada spetsiaalselt neid taimi, mis käivad kokku selle energiaga, mis Kosmoses parasjagu ringi liigub. Kuna sellel Täiskuu ajal on tulemas suurejoonelised muutused, siis kasuta Patšuli, Kaneeli, Draakonivere või Nag Champa rituaaltaimi või viirukeid. Viimane on õnne sinu ellu eriti suurejoonelisemalt toomas, mida soovitan kindlasti kasutada ühe eelpool nimetatud viiruki või rituaalitõrvikuga. Patšuli ja Kaneel toovad tööalaselt õnne ja edukust ning Draakoniveri aitab vabastada absoluutselt kõik selle, mis on takistavaks energiaks õnne kinni püüdmisel.

Samal ajal toimub Jupiteri sekstiil Neptuuniga ja see toob endaga kaasa head õnne, harmooniat, kergendust kõigele ja kõigile

Mis on loomulikult hea, kui suudad ennast tunda paremini ja kergemini. See suurepärane planeetide seis vähendab sinu stressienergiat ja pinget. Kandes samal ajal Oranži Kaltsiiti, siis kinnitad sellest planeetide seisust kiirgava energia enda Auravälja pikemaks ajaks. Kui sul on see imeilus kristall olemas, siis lase sellel end väestada ka edaspidi. Kui kannad seda kristalli Täiskuu päeval, siis see kanaldub kergemini sinu energeetikasse. Absoluutselt kõik kristallid aktiveeruvad läbi planeetide seisude ning annavad sulle võimaluse tunda suurejoonelisemalt head energiat, mis nendesse laetakse vastavalt planeetide omavahelise väe loomisel.

Jupiteri sekstiil Neptuuniga annab igasugusele unistamisele jõudu juurde - eriti just tööalastele või ärilistele soovidele. Mis tähendab seda, et mida rohkem sa unistad, seda suurema tõenäosusega sinu unistused kõik ka täituvad. Juhul, kui sul on ärilisi plaane ja ideid, siis soovitan kuni 29. maini kanda Rohelist Aventuriini või Piltjaspist, kuna need kristallid aitavad kaasa materiaalsele õitsengule sinu isiklikus elus.

Veenuse sekstiil Neptuuniga toob meie Maale armastuse laine!

Seekordset Täiskuud juhib Neptuun ning koos Veenusega tulevad esile armastusevõnked, mis jõuavad Maale lainetena alates juba 22. mai õhtust kuni 29. maini. See tähendab seda, et sul õnnestub enda isiklikus elus suhteid taastada, parandada, korrigeerida ja kasvatada enda hinges tingimusteta armastust. Tingimusteta armastusest kirjutasin sulle mõni hetk tagasi ka oma Instagrami ja LA TENE Fb kontol. Soovitan sul seda lugeda, et mõistaksid kuidas seda endas kasvatada. Kusjuures Veenuse sekstiil Neptuuniga kasvatab seda samuti, seega on kasulik teha spetsiaalset armastuse meditatsiooni enda Südametšakra kasvatamise jaoks.

Veenuse sektsiil Neptuuniga toob endaga kaasa Südametšakra tervenduse ehk see aitab eemaldada neid valupunkte sinu hinges, mis on kasvanud sinna 2003.-2005. aastatel. Kui soovid minevikku tagasi rännata, siis vaata, mis on nendest aastatest sulle kaasa võetud, mis ei ole väga meeldiv. Nüüd tea seda, et need hakkavad tervenema iseenesest tänu sellele planeetide seisule. Kui soovid kaasa aidata enda isikliku valu vähendamisele, siis kanna palun enda Südametšakra kohal Rodoniidi kristalli. Tegemist on ühe edukama kristalliga, mis suudab vabastada hingelist valu ning asendada see armastuse energiaga. Rodoniit tõmbab sinu seest valu välja ja seejärel tuleks kindlasti teha puhastus mõne armastuseviirukiga nagu näiteks Jasmiini, Kaneeli- või Romantikaviirukiga.

Sellel ajal, kui Veenus koos Neptuuniga saadavad Maale armastuse laineid tunned sa ennast armastatuna - tajud reaalselt seda, kuidas armastuse energia sinus kasvab. Sa hakkad mõtlema nende inimeste peale, kes on sinu jaoks olulised ja kallid. Kõik inimesed, kes sulle sellel ajal meelde tulevad - soovitan nendega ühendust võtta ning neile teada anda, et hoolid nendest. Armastuse jagamine sellel perioodil, kui Veenuse ja Neptuuni vägi on aktiivsed (22.-29.05), muudab teie suhted suurejoonelisemateks, tähendusrikkamateks ning külluslikumaks. Seetõttu on väga oluline jagada enda tundeid ja mõtteid nendega, kelle suunas sul tunded on. Olgu need pereliikmed, sõbrad, kallis kaaslane või värsked tunded kellegi erilise osas - jaga ning tee seda kogu südamega.

Miks ma soovitan seda teha? Kui avada oma ehtne süda järgmise 3 kuu jooksul, siis teie tunded ja suhteseisud muutuvad veelgi tugevamaks ning tähendusrikkamaks.

Südametšakra tervenduseks ja aktiveerimiseks soovitan sul kasutada Basiiliku, Tüümiani või Oregano eeterlikke õlisid. Kanna neid baasõlidega otse Südametšakrale ning seejärel Veenuse sektsiil Neptuuniga eemaldab sealt valu energeetikat, mis on tekkinud pettumuste või raskete üleelamistega. Sellisel juhul tervendad sa ennast sellistest haavadest, mis ei ole senimaani terveks saanud. Tulemuseks on kerge ja helge tunne, mis toob endaga kergema tingimusteta armastuse kasvamise.

Soovin sulle suurepärast Täiskuud ning head tööalase ja armastuseõnne aktiveerumist! Et sul alati suurepäraselt läheks ning oleksid õnnelik inimene! Olen sinuga! Kohtumiseni!

Tene Laul