Seekordne Noorkuu toob endaga kaasa suurejoonelise suhtlemisvajaduse ning seda kõikide inimeste puhul. Mis teeb suhete paranemisele hea teene, aidates kaasa ka nende suhete paranemisele, kus suhtlus on millegi pärast seisma jäänud. Kui soovid kellegagi taas ühenduda, siis selleks on see Noorkuu suurepärane. Soovitan konkreetselt Noorkuu energias võtta temaga ühendust, et teie suhtluses algaks uus etapp. Eriti oluline on see Noorkuu Kaksikleekidele ja Hingesugulastele. Kaksikleeke võib oodata ees taasühendumine või telepaatia suurenemine ning seejärel kokku saamine - eriti, kui sellest selle Noorkuu ajal unistatakse ning enda palved teele saadetakse. Eriti oluliseks Noorkuuks saab see sulle siis, kui 18. mail (loe lähemalt SIIT) oled enda armastusesoovid teele saatnud, mil oli teistelt planeetidelt suurejooneline armastuselaeng Maale tulemas.

Juhul kui oled enda Kaksikleegiga ühenduse kaotanud, siis nüüd on sul võimalik ise seda ühendust aktiivseks muuta. Kas sa soovid seda? Kui jah, siis soovitan sul läbi viia rituaal, mis aitab sellele kaasa.

KAKSIKLEEGIGA ÜHENDUSE AKTIVEERIMISE RITUAAL

Sul läheb selleks vaja:

Kaneeli küünalt,

Kaneeli viirukit,

Kaneeli eeterlikku õli,

- kui soovid rituaali veelgi võimsamaks muuta, siis kasuta rituaalis ka Väävelkvartsi või Strontianiiti.

- viirukialus

- õlilamp

1. Rituaali jaoks sea põlema küünal ning kui selle põlema sead, siis soovi, et te kaks kohtuksite.

2. Seejärel sea viirukialusele suitsema Kaneeli viiruk selle sama sooviga. Kui see on tehtud, siis tilguta veega täidetud õlilampi 12 tilka eeterlikku õli ning soovi kolmandat korda enda soov ning jäta need kõik enda tööd tegema.

3. Kui soovid anda rituaalile lisajõudu, siis võta kätte kristall ning soovi täpselt 12 korda enda soov kristalli ning aseta see kristall rituaali juurde.

Juhul, kui sa valisid ehtekristalli, siis alusta selle kandmist koheselt ning kanna seda kuni olete kohtunud. Kui sa valisid poleeritud kristalli, siis tuleb see loodusesse loovutada ning enne kui seda teed, siis palveta selle kristalli poole 12 korda ning soovi, et te kohtuksite. Seda rituaali võid teha ka siis, kui sa ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud aga sooviksid seda väga. Kui küünal on lõpetanud põlemise (seda tuleb järgmiste päevade jooksul võimalikult kaua põletada) ongi rituaal tehtud. Viirukeid ja eeterlikke õlisid ei pea järgmistel päevadel kasutama aga võid, kui soovid rituaali võimendada.

Kui oled enda hingesugulasega koos, siis sellel Noorkuul on võimalik sul temaga veelgi parem ühendus saavutada. Kui sa ei ole veel temaga koos aga sooviksid enda saatusesse võimaluse anda temaga kohtumiseks, siis soovitan teha järgmist rituaali.

HINGESUGULASEGA ÜHENDUSE RITUAAL

Rituaali jaoks läheb sul vaja:

- 1 Jasmiiniviirukit

- 1 Nag Champa viirukit

- 1 Piibelehe küünalt

viirukialus

1. Aseta küünal enda kodu Lõuna-ilmakaarde ning sea kaks viirukit küünla kõrvale, üks ühele poole ja teine teisele poole ning alusta rituaali tegemist. Mõtle tema peale või palveta, et ta saabuks sinu ellu.

2. Seejärel süüta küünal ning lausu rituaalilause: "Ma armastan sind ja sina mind!".

3. Süüta Jasmiiniviiruk ning seejärel Nag Champa viiruk. Kui sa viirukeid süütad, siis korda mõlemal korral rituaalilauset ning palveta, et te kohtuksite või kujuta enda Hingesugulast ette.

See rituaal ühendab teie energiad, telepaatia ning Südametšakrad. Nagu ka Kaksikleegi rituaaliga - see aitab teid totaalselt ühendada. Kui oled rituaali aktiveerinud, siis jäta küünal võimalikult kauaks põlema ning põleta lähipäevil see kiiresti lõpuni. Viirukeid võid uuesti kasutada, kui soovid rituaali võimendada. Igal korral, kui küünla põlema süütad, siis soovi uuesti rituaalilausega Hingesugulasega tugeva sideme saavutamist. Rituaal on lõpuni viidud, kui küünal on lõpetanud põlemise.

Naudi armastuseõnne, mis nendest rituaalidest sinu ellu tuleb!

Arvestades seda, millise väega on seekordne Noorkuu, siis need rituaalid lähevad väga kiirelt ja kergelt tööle. Peagi oled temaga väga heas ühenduses või ta ilmub sinu ellu. Sa teed nende rituaalidega saatuses avatuks teie omavaheline kontakti. Kui sa oled vallaline, siis võib teha ka mõlemat rituaali ja anda saatusele võimalus mõlemale kohtumisele. Kes esimesena jõuab, see sinu ellu jääb.

Lisaks kõigele sellele, et see on suurepärane Kaksikleekide ja Hingesugulaste ühenduse aeg on see ka suurepärane sõprussidemete võimendamise hetk. Võid tunda kellegi järgi igatsust ja kui nii on, siis ole hea ja võta temaga ühendust ning anna talle teada, kui kallis ta sulle on. Sellel päeval on väga kasulik enda tundeid väljendada ja armastust jagada. See võetakse kergelt vastu ning suhete soojendamiseks on see suurepärane hetk. Noorkuu kõige võimsam päev on 6. juuni aga päev varem ja hiljem on energiad samuti aktiivsed.

Ettevaatlik võiksid olla liikluses
, kuna seekordne Noorkuu võib tekitada palju liiklusõnnetusi ehk soovitan puhastada ära kõik autokaitsekristallid, milleks on näiteks Must Turmaliin, Ahhaat, Kullisilm, Pietersiit ja Draviit ning teised kristallid, mida autos hoitakse selleks, et oleks turvaline liikuda. Kui tunned end autoroolis närvilisena, siis palun hoia autos kindlasti Valget Hauliiti.

Soovin sulle imeilusat armastust täis Noorkuud ning kogu südamest soovin, et sinu palveid võetakse kuulda ning teil on enda kaaslasega või tulevase kaaslasega ees ootamas suurepärased ajad!

Tene Laul