Veenuse konjunktsioon Uraaniga toimub 18. mail ja siis alles 4. juulil 2025, 23. aprillil 2026, 13. juunil 2027, 12. aprillil 2028, 3. juunil 2028, 17. juulil 2028, 19. mail 2029, 9. juulil 2030. Ülejäänud kuupäevad tulevad alles tulevikus, kui hakkame ajas nii kaugele jõudma, et on vaja uusi kuupäevi sinu jaoks siia lisada.

Veenuse konjunktsioon Uraaniga toob endaga kaasa sotsiaalselt väga aktiivse ja samas veidi äreva perioodi. Sa tunned seda, kuidas soovid välja minna, näha enda tuttavaid ja kohata ka neid, keda sa ei ole väga ammu näinud. Sinus kasvab sotsiaalne energia ja vajadus suhelda tavapärasest rohkem ning suure tõenäosusega leiad selleks kõigeks aega ning võimalust. See päev on kusjuures suhtlemiseks äärmiselt soodne ning tasubki kokku leppida erinevaid kokkusaamisi, kuna planeetide seis soodustab head läbisaamist ning koos veedetud ajale on kordades õnne juurde antud.

Lisaks sellele on Veenuse konjunktsioon Uraaniga ülisoodne suhete parandaja ehk kui sul on kellegagi suhted kehvas seisus, siis 18. mai on ideaalne päev, et suhteid parandada ning edendada. Soovitan sellel päeval vabandust paluda inimeste käest, kellega soovid taas suhteid parandada ning omavahelist heaolu suurendada.

Sellel päeval on ülimalt kasulik teha erinevaid armastuserituaale, kuna Veenuse konjunktsioon Uraaniga toob esile palju armastuseõnne. Mis tähendab seda, et sellel päeval teele saadetud rituaalid lähevad suure tõenäosusega kõik täide. Ainukene põhjus, miks rituaal täide ei lähe on siis, kui saatus mingil põhjusel keelab selle täitumise (saatuseraamatus on sellised teemad kirjas, loen neid erasessioonidel). Seega, kuna niivõrd suur tõenäosus on rituaali täitumiseks, siis soovitan kindlasti sul kogu hingest ja südamest rituaale teha.

UNIVERSAALNE ARMASTUSEÕNNE RITUAAL

Rituaaliks läheb sul vaja:

- poleeritud Petaliiti

- poleeritud Smaragdkvartsi

Romantika- või Roosiviirukit

- viirukihoidjat

- tikke

- soovi korral valget kotti (kui tahad rituaali kaasas kanda)

Soovitan seda rituaali, sest see on universaalne armastuseõnne täideviija. Petaliit on õrn armastusekristall, mis aitab täita neid unistusi, mis kergelt ei ole täitunud ehk midagi, mida oled juba pikka aega oodanud. Näiteks, kui sa oled juba pikemat aega olnud vallaline, siis see rituaal aitab sul jõuda enda armastatud inimeseni, kes on saatuse järgi sulle ette määratud, kuid te ei ole veel kohtunud. Petaliit vabastab selle energiatõrke, mis võis olla selle takistuseks. Lisaks Petaliidile soovitan sul kindlasti rituaalis kasutada Smaragdkvartsi, millel on külluslikud ja õnnetoovad omadused. Smaragdkvartsi ja Petaliidi ühendamine toob sinu unistuse sinule lähemale ning eemaldab ebaõnne-energeetika sinu saatuseteekonnast, kui see on võimalik.

Veenuse konjunktsioon Uraaniga on nii imeline planeetide seis, mis annab sulle võimsa väe otse Kosmosest, mis väestab sinu Südametšakrat. Mõtle ise - sellel planeetide seisul on võimekus omavahel kokku liita armastajaid. Kas pole mitte imeline?

Rituaal iseenesest on lihtne ja kui soovid, siis saad seda rituaali endaga kaasas kanda (selleks läheb sul vaja valget värvi kotti) või kui sa ei soovi seda endaga kanda, siis jäta rituaal enda koju Lõuna-ilmakaarde, kus Feng Shui järgi asub sinu kodu kire-energeetika nurk. Jäta kristallid sinna, kuniks sinu armastusesoov on täitunud või kanna neid kristalle nii kaua kaasas, kuni sinu soov on täitunud.

Alusta rituaali tegemist:

1. Rituaali tegemine on lihtne - võta palun viiruk ning puhasta sellega enda Auraväli. Kuidas seda teha? Sea viiruk suitsema ning liigu viirukiga mööda enda jalgu üles poole ning kui jõuad käteni, siis kordamööda lase viirukisuitsul enda käte ümber toimida ning järgmisena liigu rindkerest peani välja. Seejärel naudi seda, kuidas viiruk sind puhastab ning tee viirukiga selliseid liigutusi, mida soovid ja tunned. Tunne ennast vabalt, naudi viiruki poolset väestamist. Naudi selle imelist aroomi ning kaunist toimet. Kui tunned vajadust, siis võid enda Südametšakra topelt ära puhastada. See aitab kaasa rituaali toimimisele. Ära unusta ka sisse-välja hingamist ning seda korrapäraselt. Kui oled viirukiga lõpetanud, siis sinu Auraväli on puhastatud ja oled ekstra aktiivne vastu võtma armastust Veenuselt ja Uraanilt. Nüüd aseta kristallid enda peopessa, sule silmad ning soovi enda armastusesoov. Keskendu nii palju, kui tunned selleks vajadust. Kui oled lõpetanud, siis aseta need kristallid kotti, et kaasas neid kanda või aseta need enda koju. Oledki armastuserituaali ära teinud ning soovin kogu südamest seda, et sinu soov täituks.

18. mail ei tohiks sa kindlasti olla kriitiline mitte millegi ega kellegi osas, et Südametšakra saaks aktiivne olla puhtas ja kerges energias. Sellisel juhul, kui olla avatud täielikult tingimusteta armastuseenergias, siis täituvad ka kiiremini armastusesoovid. Kui soovid lisaks rituaalile veel midagi teha, millel oleks tulemust järgmise 8 kuu jooksul, siis keskendu kõigele heale ja armastavale. Mõtle selle peale, mida ilusat ja head soovid sa enda armastatud inimestele. Keskendu sellele, mida soovid enda lastele, kaaslasele, sõpradele ja teistele pereliikmetele. Unista, et ka nende armastusesoovid täituksid.

Juhul, kui sul on keeruline 18. mail negatiivsele energiale vastu hakata, siis soovitan sul kindlasti kanda kaitsekristalle nagu näiteks Tiigrisilma või Kullisilma. Need kristallid tulevad kasuks, kui sul on keeruline päev. Kindlasti tekib küsimus, et mis siis saab, kui oled sellel päeval tujust ära või puutud kokku pessimismiga? Vastus on väga lihtne - armastusesoovid ei pruugi täituda, kuna Südametšakra ei ole avatud armastuseõnne vastu võtma. Seetõttu ma kirjutangi sulle ette ära, mida see planeetide seis endaga kaasa toob, et sa saaksid ennast ette valmistada.

Kui soovid kedagi romantilisele kohtingule kutsuda, siis 18. mai on üks ideaalsemaid päevi selle jaoks. Suure tõenäosusega saab teil olema imeline uus algus, mis võib kesta järgmised 8 kuud. Soovitan sul enda isiklikku kalendrisse kirja panna 18. maist järgmised 8 kuud ja koge ise, mida tähendab planeetide mõju. Planeedid mõjutavad meid suurejooneliselt ning loovad erilise väe, kui me oleme nendega nii-öelda ühel leheküljel.

Täiesti tavaline on Veenuse konjunktsiooni ajal Uraaniga armuda esimesest silmapilgust. Võid kogeda seda, kuidas keegi heas mõttes röövib sinu südame ja hinge. Suure tõenäosusega on see armastus, mis sellel ajal tekib, pikaajaline või eluaegne armastus. Paljud Hingesugulased ja Kaksikleegid kohtuvad just sellel ajal või nendel tekib taaskohtumine. Seega, kui sa oled Kaksikleegi suhtes, siis teie jaoks on see päev suurejoonelise tähendusega.

Soovitan enda tunnetest rääkida avatud südamega ja mitte kuidagi end sellel päeval tagasi hoida. Näiteks ka mina ise saadan sellel päeval välja armastusesoove ning avan end inimestele veelgi rohkem, kellest ma väga hoolin. Soovitan ka sul sama teha, et sellest päevast saada maksimum enda saatusesse.

Veenuse konjunktsioon Uraaniga sünnikaardis

Kui see planeetide seis on sinu sünnikaardis, siis see toob endaga kaasa erilise vajaduse olla tähelepanu keskpunktis ja eriti just vastassoo poolt. Kui sa tähelepanu ei saa, siis see muudab sind kurvaks. Kui sulle pööratakse tähelepanu, siis see toob endaga kaasa suurepärase enesetunde ning rahulolu. Ma ei soovi sellega öelda, et seda tähelepanu peaksid ja võiksid otsima minna, selgitan lihtsalt sinu iseloomu - muud midagi. Soovitan tähelepanu energiat hajutada Granaadi kristalliga, mis on sinu sünnikaardi üks kristallidest, mis aitab sul kirglikult end tunda ka ilma kellegi teise tähelepanuta. Granaat aitab suurendada head enesetunnet ilma teiste inimeste poolse tähelepanuta.

Nende planeetide seis mõjub positiivselt ka sinu sünnikaardis, tuues palju võimalusi partneri leidmiseks. Võibolla oled isegi see, kellel on valikut ääretult palju ning õige valiku tegemisega on pigem raskusi. Juhul, kui nii on, siis saame erasessioonil vaadata sinu saatuseraamatu üle ning saan osutada sulle pildi-lugemist ehk vaadata, kes mis eesmärgil sinu ellu tegelikult tuldud on.

Kuna Veenuse konjunktsioon Uraaniga on salapärane materiaalses maailmas, siis või kogeda elu jooksul äkilisi rahalisi õnneenergiaid ning seejärel selle kadumist ning seejärel uuesti äkilist materiaalset õnne. Vahelduva eduga liiguvad sinu sünnikaardis materiaalset üles-alla käigud, kuid alati peale allakäiku on ka ülesmäge käik, mis on tore ja hea tegelikult. Juhul, kui soovid stabiliseerida seda energiat, et oleks pidev õnnetunne (mida on võimalik saavutada), siis soovitan sul enda elus hoida Smaragdkvartsi kristalli, mis on sinu sünnikaardi järgi number üks külluse ja heaolu kristall. Smaragdkvarts aitab ka rahalist õnne suurendada.

Oma olemuselt oled sa seksuaalselt väga avatud ja veidi isegi "veider" ehk sulle võivad meeldida erinevad seksuaalsed mängud ja väljakutsed. Sulle sobib selline partner kõige rohkem, kes on avatud sinu sellelaadseid unistusi täide viima või kes läheb hea meelega selle kõigega kaasa.

18. mail ole eriti avatud Südametšakraga, et armastuseõnn sinu ellu saabuks ning sellega tagad endale suurepärased 8 kuud. Armastuseõnn, mille rituaaliga avad - see kestab kauem ja võib sulle kaasa tuua eluaegse partneri.

Tene Laul