Taimed on sama imelised, kui on kristallid, need mõlemad elemendid on väga vajalikud meile inimeste jaoks, kui me soovime tervislikus keskkonnas elada. Tervislikus keskkonnas selle füüsilises ja vaimses mõttes mõlemas. Taimedel ja kristallidel mõlemal on oskus meie Aurasse viia tervendavat ja spirituaalset energiat, mis aiatavad meie tegelikul loomusel säilida.

Kui me elame keskkonnas ehk kodus, kus on palju taimi, mis on Feng Shuile kasulikud, siis me ka ise oleme tervemad. Sellepärast ma soovitan alati kõigile täita enda kodu tervislike taimedega, et te ise tervemad oleksite.

Õiged taimed aitavad ka kristallide energial kiiremini sinu ja sinu kodu Auraga tööd teha. Kui kodus ei ole tervendavaid taimi, siis kahjuks ka kõik teised väärtuslikud elemendid, sealjuures kristallid, ei suuda sellist tööd teha, kui neil võimalik oleks. Et enda kodu energiat täiuslikuks muuta, siis võiks selleks kasutada ka taimede väge.

Olen eelnevalt kirja pannud artiklid Havisaba, Aaloe, Sulgvõhki ja Sõnajala spirituaalsete omaduste kohta. Nüüd on järg käes imelisel Tõlvlehikul, et kõikide minu armsate toetajate kodud oleksid lõpuks täidetud nende tervendavate taimedega. Jah, sinu kodu! Ja loomulikult kellel juba Tõlvlehik kodus olemas on, siis teile on ehk hea meenutada selle võluväega taime tähtsust.

Tõlvlehik on Euroopasse tulnud 1824. aastal, siis kui Gustav Wallis selle Kolumbia džunglist avastas. See on lihtne taim kasvatamiseks ja peale selle ka ülimalt kaunis kodusisustaja.

VÄRSKEM ÕHK JA IDEAALNE TAIM ASTMAATIKUTE VÕI TOLMUALLERGIKUTE KOJU

Tõlvlehik ehk Spathiphyllum on juba sellepärast Feng Shui taim, kuna sellel on oskus sinu kodu õhku värskena hoida. See on taim, mis toodab hapnikku, et sa saaksid enda kodus värsket õhku hingata. Samas, peale hapniku tootmise, aitab see puhastada sinu kodus olevat õhku. Kõige enam aitab see neid, kellel on probleeme astmaga või kellel on tolmuallergia.

Olen aastate jooksul seda taime väga palju ise kinkinud ja väga paljudele soovitanud seda taime oma koju tuua. Olen saanud väga head tagasisidet nende käest, kes vaevlevad astma ja tolmuallergia küüsis - öeldakse, et hommikuti on kergem üles ärgata, sest öösel on kergem hingata olnud ja ninaummistust on esinenud vähem. Samuti olen kuulnud, et paljud tolmuallergikud ei tunne enam silmade sügelust, mida tekitab kodusõhus olev liigne tolm. Loomulikult saab sellist tulemust loota vaid siis, kui neid taimi on sul kodus mitmeid. Seega, kui sa soovid enda kodus tervislikumat keskkonda luua või sa ise või sinu pereliige vaevleb tolmuallergia küüsis, siis ole hea ja viia igasse tuppa üks Tõlvlehik.

Kui sa ei ole eriline taimeinimene, siis mul on kurb seda kuulda, aga lohutuseks võin sulle öelda, et kõige kasulikumaid taimi on alati kõige lihtsam kasvatada. Tõlvlehik vajab lihtsalt valgust ja vett. Kui sa seda oma taimele lubad ja armastad teda vastutasuks tema heategudele, mis ta sinu tervisele annab, siis see taim ei lakka sinu juures kasvamast.

Ma soovitan Tõlvlehiku mullale panna Krüsokolla, Smaragdi, Vanadiniit Bariidi, Mäekristalli selleks, et aktiveerida Tõlvlehikut tervendama astmahaiget ja tolmuallergikut. Need kolm kristalli tuleb kokku viia, äärmisel juhul võib Vanadiniit Bariiti asendada mitmete Krüsokolladega, et nende kristallide ühisenergiad aitaksid seda terviseprobleemi tervendada. Tõlvlehik pane voodi kõrvale.

PEAVALUD JA TÕLVLEHIK

Ma tean seda, et väga paljud inimesed kannatavad peavalude küüsis. Minu jaoks on seda kohutav teada, et selle probleemiga ei võidelda alternatiivsetel viisidel ja kasutatakse vaid medikamente, et seda leevendada. Tegelikult on väga lihtsaid viise, kuidas kroonilistest peavaludest vabaks saada. Üheks võimaluseks on see, et täidad enda kodu Tõlvlehiku taimega.

Miks Tõlvlehik ja kuidas see oskab peavalu leevendada? Esiteks aitab Tõlvlehik eemaldada sinu kodusest õhust tehislikku mustust, kemikaalide jääke, mis omakorda tekitavad paljudele peavalusid. Aga sa lihtsalt ei näe seda, sa hingad seda sisse ning ei pruugi arugi saada, miks pea valutab. Alati ei pruugi see olla emotsionaalne pinge. Teine asi on see, et peavalud tekivad hapniku puudumise tõttu veres. Loomulikult võid sa vett juua, et seda vajadust enda kehas tasakaalu viia, aga ka õhk, mida sa hingad, peab olema kvaliteetne.

Kui sa ise või sinu pereliige vaevleb pidevate peavalude küüsis või kellelgi teist käivad migreenihood, siis soovitan ühe Tõlvlehiku taime viia voodile võimalikult lähedale, sellele poolele, kus see inimene täpselt magab. Ja sinna Tõlvlehiku poti sisse või mulla peale soovitan ma panna Ametüsti kristalli, väikese Ametüsti geoodi ja Ševroon Ametüsti. Seda selleks, et nende kristallide energiad koos Tõlvlehikuga aitaksid sellest terviseprobleemist lahti saada. Peale selle aitavad need kristallid ka paremini uinuda ning samal ajal võitlevad unehäirete vastu.

SPIRITUAALNE RAHUARMASTAJA

Igal taimel on omad füüsilised väed ja spirituaalsed oskused. Tõlvlehik on tõelise rahu tooja. Tõlvlehik on väga kõrgelt hinnatud Feng Shui taim, mis oskab rahustada sinu kodu energiat. See on rahustavate omadustega, ükskõik millises ruumis see taim sul on, see aitab luua uinutavat atmosfääri.

Tõlvlehik aitab aja seisma panna selle heas mõttes, aitab sul ennast paremini kuulata, olla tasakaalukam. Peale rahutoovate omaduste oskab Tõlvlehik suurendada armastuseenergiaid. See taim on neile, kes soovivad oma armastatuga või pereliikmetega hästi läbi saada.

Kui sa kingid kellelegi Tõlvlehiku, siis sa kingid sellele inimesele rahu.

Tõlvlehik oskab tõepoolest perekonda ja suhetesse rahu tuua. Kui soovid, võid kasutada suhteenergiat suurendavaid kristalle just Tõlvlehiku mullal või potis. Taimed aktiveerivad kristalle ja Tõlvlehiku peale sobivad just need kristallid, mis aitavad tugevdada armastavaid ja perekonnasiseseid suhteid: Roosa Kvarts, Fuksiit, Rodoniit, Petaliit jne.

Tõlvlehik aitab ka sinu endal saavutada sisemist tasakaalu, see on taim, mis aitab iseendaga läbi saada, aidates sisemistest konfliktidest vabaneda, paremini enda jaoks asju läbi mõelda, keskenduda positiivsematele mõtetele ja negatiivsusest vabaks lasta. Et selle taime käest seda energiat saada, tuleb seda taime armastada. See on kõikide taimedega nii, et sa pead nendesse asutusega suhtuma, et need sooviksid sind teenida. Täpselt sama kehtib kristallidega - sina armastad, nemad tervendavad.

See on taim, mis võiks sinu kodus olla üks esimesi taimi, kui sa näiteks kolid uude kohta või kui sul veel üldse ei olegi taimi kodus. Seda sellepärast, et Tõlvlehikul on oskus harmoniseerida sinu kodu Aurat, aidates liikuma hakata nendel energiatel, mis sinu kodus eksisteerivad. See taim aitab ka teistel sinu isiklikus keskkonnas olevatel elementidel kiirelt tööle hakata. See on nagu Mäekristall kristallide riigis, kes viib kõik teised kristallid harmooniasse. Tõlvlehik teeb seda samamoodi. Tükike Mäekristalli muudab Tõlvlehiku koduaura puhastajaks. Ja kui sa ei oska leida head kohta enda koduaurat puhastavatele geoodidele, eriti Mäekristalli geoodile, siis selle kohaks võiks olla Tõlvlehiku pott või selle lähedus.

Kui kõige parem elektromagnetvõngete endasse neelaja on Sõnajalg, siis sedasama oskab vähesel määral teha ka Tõlvlehik. Seega võid sa Tõlvlehiku asetada teleri või arvuti kõrvale, et eemaldada sealt tulevat halba energiat. Kui sa veel ei tea, miks elektromagnetvõnked on sinu või sinu pereliikme jaoks kahjulikud, siis võin selle korra üle korrata. Mõnda asja peab lihtsalt meelde tuletama, et nähtamatud kahjutegurid ikka meelest ei läheks. Elektromagnetvõnked tekitavad närvilisust, depressiooni, stressi, ärevust, ärevushäireid, hüperaktiivsust ja muudavad inimest isegi vägivaldseks ning viib sõltuvusse kahjulikest asjadest. Seega tuleb elektromagnetvõnkeid kodu Aurast vähendada. Loe selle kohta rohkem SIIT.

Tõlvlehik on suurepärane taim ja kui sa tood selle enda juurde, siis hoolitse tema eest. Tema hoolitseb sinu eest ja taimedele peab olema inimene alati tänulik. Igaüks peab enda tervise välja teenima ja seda hoidma!