Pendel on ennustamise, vastuste saamise ja energiate mõistmise väeese. Pendel oma olemuselt liigub edasi-tagasi või teeb koha peal ringe. Kui sa pendlit unes näed, siis sa võid näha seda ka liikumas, kuid see ei pea sinu unenäos liikuma. Pendel, nii nagu ka teised väeesemed, ei ilmu sinu unenägudesse asjatult. Nendel on sulle midagi olulist vaja välja öelda.

 

Kui sa näed unes pendlit, siis see toob vaid õnnetust ja kahju. See toob halbu otsuseid ja väga halbu valikuid. Kui unenäo üldine emotsioon oli positiivne, siis see toob head. See tähendab ka seda, et sa oled muutustele vastuvõtlik ja suudad olukorraga kohaneda.

 

Ükskõik, millises kontekstis sa näed enda unenäos pendlit, siis sellele kehtib üks ja see sama soovitus: Kõike, mida sa teed, tee läbimõeldult, analüüsimisega, taktitundeliselt, teadlikult ja rahulikult.

 

Pendli edasi-tagasi või ringikujuline liikumine sümboliseerib seda, et sul on vaja peagi langetada üks otsus. See on märguanne selle kohta, et sinu poolt oodatakse arvamust ja otsustamist. Keegi ootab, et sa langetaksid oma otsuse, et saatus saaks edasi liikuda. See, millise otsusega on sinu unenäos tegemist, seda saad välja selgitada teiste sümbolite ja tegevuste kaudu, mis sinu unenäost läbi käisid.

 

Kuid sa pead pendli liikumise juures arvesse võtma, et sul iseendal on hirm selle otsuse vastu võtmisel. See, millele sa pead vastust anda, see muudab sind ärevaks. Võib-olla sa ei mõista seda, milline sinu otsus oleks sulle kasu toov või milline kahju toov. Igatahes viidatakse pendliga ka sinu alateadvuses olevale hirmule. Kuid pendel sümboliseerib ka seda, et otsustamisega sa ei saa väga pikalt venitada, vaid sa pead kiirendama seda protsessi. Vastasel juhul otsustatakse sinu eest see ära.

 

Otsus, mille peagi langetad ,toob sinu ellu kas tasakaalu või võtab selle tasakaalu sinult ära.

 

Pendel, mis ei liigu sümboliseerib ootamatuid asjaolude muudatusi. See tähendus kehtib siis, kui sa enda unenäos näed lihtsalt pendlit. Pendel, mida ei liigutata ja pendel, mis parasjagu ei ennusta. Selline seisev pendel annab vihjeks sulle selle, et sa ei tohi muudatuste pärast paanikasse minna. Võta muudatused vastu ja kui sa nii teed, siis tuleb sellest kõigest midagi head sinu jaoks välja. Saatus soovib teha korrektuure ja seisva pendli unes nägemine just seda tähendabki.

 

Läbi une pendli leidmine sümboliseerib võimalust, mis sulle saatuse poolt pakutakse. See on nägemus, kus sulle antakse teada, et sinu teele on kas saabunud või kohe saabub üks konkreetne võimalus. Nüüd jääb vaid sinu teha see, kas sa suudad selle ära tuvastada ja enda kasuks pöörata.

 

Kui keegi teine palub sul näidata, kuidas pendel töötab, siis sellisel juhul sinu unenäos viidatakse sellele, et sa aitad peagi kellelgi teisel otsuseid vastu võtta. Sa annad nõu ja toetad millegi edasi viimisel.

 

Kõik pendlid ja nende tähendused leiad SIIT. See, kuidas pendlit kasutada ja enda kasuks tööle suunata, selle leiad SIIT.