Noorkuu on Kuufaasidest kõige esimene faas, mil Kuud ei ole peaaegu taevas nähagi. Noorkuu sümboliseerib uut Kuuväe ringi ja see omakorda sümboliseerib aega, mil on võimalik kõike uut enda ellu tuua ja soovida. Igal Kuufaasil on olemas oma unikaalne jõud hoolimata sellest, millised on samal ajal ülejäänud kosmilised näitajad. Alati on olemas teatud võimalused ja soositud energiad taevas, mida üks või teine Kuufaas sulle annab. Loomulikult tasub jälgida minu kirjutatud iganädalasi kosmilisi ennustusi, kus ma seletan lahti täpsemalt seda, mis käesoleva nädala Kuufaase mõjutab ja milleks on eriliselt soodne või ebasoodne aeg. Küll aga on olemas tõepoolest teatud tegevused, mida sa saad ja võiksidki teha siis, kui Noorkuu on taevas ning selle kaudu enda elu muuta. Noorkuu omab väge, mis aitab sul enda ellu midagi luua ja tuua. See on aeg, mida tasub enda elu, teekonna ja saatuse muutmiseks ära kasutada. Selleks, et Noore Kuu kaudu avada enda elus täpselt selline teekond, mida sa soovid, selleks on sul võimalus Noore Kuu ajal selle sama soovi täitumiseks endaga teha läbi soovide meditatsioon. Meditatsioon, mis aitab sul luua iseenda elus uus algus.

Soovide meditatsiooni jaoks on sul vaja teada seda, millal on täpselt õige Noorkuu päev ja selle saad sa teada selle aastasest Kuu faaside kalendrist, ava see kalender SIIT. Kui oled leidnud üles Noorkuu päeva, siis pane enda märkmikusse kirja, millal see end loob või jäta meelde, et sa seda päeva maha ei magaks.

Noorkuu saabudes leia enda jaoks mugav koht, kus sa saad umbes veerand tundi mediteerida või täpselt nii kaua, kui kaua sa soovid seda teha. Selleks kohaks võib olla mets, rand, sinu terrassil olev mugav istumisase, kui soovid mediteeri enda kodus põrandal või kus iganes sa soovib seda meditatsiooni läbi viia. Soovide meditatsioon on imelihtne ja see vajab lihtsalt sinu vaimset kohalolekut ning mõnda meditatsioonile jõudu kaasa andvat eset.

Kui sa oled enda jaoks sobiva koha üles leidnud, siis sea enda kõrvale Lavendli- või Jasmiiniviiruk põlema. Mõlemal viirukil on oskus sinu meelt rahustada ja kui sa oled oma loomult väga tegus, aktiivne või lausa kohati närviline, siis seda enam ma soovitan sul üht neist viirukit Noorkuu soovide meditatsiooni ajal kasutada.

Lisaks viirukile on sul soovide meditatsiooni ajal vaja kasutusele võtta soove täide viiv kristall ehk meditatsioonikristall või kristallid. Mina eelistan mediteerida kahe ühesuguse kristalliga, hoides meditatsiooni ajal ühte meditatsioonikristalli ühes käes ja teist teises käes. Kätes on olemas jõud, mis saadab kristalliväe meie Aurakehasse ja sealt edasi aitab see soovidel jõuda meie saatusesse. Kristallid muudavad meie mõtted ja soovid aktiivseks ning elavaks, see on põhjus miks meditatsiooni ajal on alati väga kasulik kristalle sellesse kaasata. Kahes käes on kasulik meditatsiooni ajal kristalle hoida sellepärast, et soov saaks kindlasti teele minna. Vasak käsi sümboliseerib vaimset maailma ja parem füüsilist maailma, kui sa hoiad kristalle mõlemas käes, siis suudab sinu soov nii vaimses kui ka füüsilises maailmas realiseeruda.

Kaasa enda Noorkuu soovide meditatsiooni need kaks meditatsioonikristalli, mis aitavad sinu soovil täituda. Selleks, et mõista seda, milline kristallivalik on õige, loe kristallide tähendusi ja nende meditatsiooni läbiviimise võimaluste kohta.

Kõik meditatsioonikristallid leiad SIIT.

Kui lähed edasi konkreetse meditatsioonikristalli peale, siis avaneb sul võimalus lugeda selle kristalli erilise väe ja konkreetsete omaduste kohta. Lisaks sellele olen ma kirja pannud ka erinevad meditatsioonivõimalused, mis ühe või teise meditatsioonikristalliga on võimalik teha. Noorkuu ajal on kasulik sul enda meditatsioonikristallid välja võtta ja nendega imesid korda saata.

Näiteks, kui sinu soov on seotud üleüldise uue teekonna loomisega, sa soovid paljudel erinevatel tasanditel uut algust, siis selleks õigeks meditatsioonikristalliks on kindlapeale Mookaite. Kui aga soovid armastust ligi kutsuda, suhtesse õnne rohkem juurde tuua või üleüldse suhtevaldkonnas uut algust luua, siis kindlasti kasuta mediteerimiseks Roosat Kvartsi.

Leia üles see soov, mida sa soovid Noore Kuu ajal teele saata, kui see on materiaalne soov, siis leia endale meditatsiooni jaoks küllust pakkuv kristall, kristall vali vastavalt sellele, mida sa enda ellu soovid ligi kutsuda.

Noorkuu soovide meditatsioon alaku...

Kui sul on olemas sulle sobiv meditatsioonipaik, viiruk ja kristallid, siis soovide meditatsioon alaku! Jäta meelde - see on väga lihtne meditatsioon, kuna kristallid ja Noorkuu teevad sinu eest suure töö ära, sina pead lihtsalt olema kohal ja kogu südamest soovima.

Meditatsiooni jaoks aseta kristallid teine teise kätte, sule silmad, tunne meeldivat viirukisuitsu ja lase kehal lõõgastuda. Hinga sügavalt sisse ja välja senikaua kuni tunned, et oled lõõgastunud. Kui sa tunned end väga mugavalt ja hästi, siis hakka unistama sellest, mida oma ellu soovid läbi Noorkuu väe ning kristallide tuua. Keskendu, unista ja kujuta endale ette, et see kõik juba eksisteerib sinu elus. Muuda end meditatsioonikäigus väga positiivseks, suurenda endas lootusrikast energiat ja unista suurelt. Keskendu vaid sellele, mida soovid enda ellu tuua ja millele teed luua. Kui sinu mõtted lähevad soovilt eemale või negatiivseks, siis juhi enda mõttetegevust ning taasta unistav meel. Tee seda senikaua, kuni sa tunned end mugavalt ja kuni selleni, kus sa tunned, et oled oma soovi saanud edastada kõrgematele vägedele.

Soovimeditatsiooni lõpeta ära tänutundega, täna Kuud või lausa enda kaitseinglit. Hoia meditatsioonikristalle hetkeks viiruki suitsu sees, et need puhastuksid ja vii end pärast seda kokku erinevate positiivsete tegevustega.

Noorkuus peitub salapärane, nähtamatu, kuid väga tugev ja mõjuvõimas jõud inimeste ning Maa üleüldise elu üle. Noorkuu toob õnne selle ellu, kes küsib Noorkuu ajal õnne loomisele head õnne, ära jäta seda võimalust kasutamata.

Noorkuu on taevas umbes iga 29.5 päeva tagant, seega on sul võimalik iga kuu midagi enda elus muuta, juurde soovida, enda teekonda kusagile poole avada - kasuta neid minu antud teadmisi ära, jälgi Kuufaaside liikumisi ja ole spirituaalselt aktiivne!