Kõik erinevad sodiaagiesindajad kannavad endaga kaasas erinevaid iseloomujooni, milles on väga palju häid ja negatiivseid omadusi. Annan sulle selge pildi selle kohta, mis on Neitsi kõige paremad, vapustavalt head ja märkimisväärselt vajalikud iseloomujooned, mille üle teistel sodiaagiesindajatel võib vaid hea meel olla. Neitsi on viies sodiaak, selle sodiaagi all sünnitakse ajavahemikus 23. august - 22. september. Vahetult enne ja peale seda kuupäeva on ülemineku sodiaagid Lõvi-Neitsi ja Neitsi-Kaalud.

Räägin sulle Neitsi 6. parimast iseloomujoonest ja sellest, miks just tema võiks sinu elus olla...

"Neitsi on see, kes võib sulle kogu oma maailma kinkida!"

Neitsi võib olla kõige lahkem inimene, kes sinu eluteele siseneb, kui sa oled tema usalduse võitnud ja tema südamesse pugenud. Neitsi jagab kogu oma maailma sellele inimesele, kellega ta kontakti tunneb. Neitsi on see, kes võib oma abistava käega appi tulla täpselt siis, kui selleks vajadust on, ilma ise midagi vastu nõudmata. Sellepärast on hea, kui igaühe elus on vähemalt üks Neitsi, kellega ollakse heas ja lähedases suhtes. Neitsi on see, kes märkab sinu vajadusi ja teda ei peata miski, kui ta näeb, et sul on tema abistavat kätt vaja.

"Imeline nõustaja, lausa professionaalne psühholoog"

Neitsi on see, kes suudab teise inimese probleeme analüüsida, näha nende probleemide mitmeid erinevaid külgi, mõista seda, miks üks või teine asi on üldse elus juhtunud ja mis on see ravim selle probleemi lahendamiseks. Neitsi on suurepärane psühholoog ja nõustaja ning seda tihtipeale iseenesele teadmata. Neitsis peitub meeletu soov enda nõu jagada ja uurida-süveneda senikaua kuni on lahendus leitud. Kui olla Neitsiga heas suhtes, siis Neitsi on see, kes aitab teise poole probleeme lahendada.

"Neitsi naljalt tüli ei otsi"

Neitsi on see, kelle südamesooviks enda lähedastega on hästi läbi saada, vältida draamat ja vähendada seda, kui see eksisteerib. Selleks, et igasuguseid probleeme vältida peab Neitsi jaoks asjad selged olema, kui kuskil on miskit kahtlast, siis Neitsi hakkab uurima selle kohta, et probleemi ära lahendada. Kui sinul on lähedane Neitsi ja tema küsitleb sind nagu detektiiv, siis ära mine sellepärast endast välja, ta teeb ilmselgelt lihtsalt eeltööd selle kohta, mis teda painab, et see enda sees ära klaarida. Neitsid ei ole loomupäralt tülitsejad, vahel mõistetakse neid lihtsalt oma suure uudishimu pärast valesti. Neitsi kolmandaks parimaks iseloomujooneks ongi tema soov enda lähedastega hästi läbi saada.

"Ta alati hoolib sinust ja teab seda, mida sa tunned"

Neitsi on emotsioonide filtreerija ja magnet, kes haarab oma lähedaste emotsioone endasse, võtab neid isiklikult ning üritab pidevalt teha tööd selle nimel, et tervendada ära enda lähedase negatiivseid emotsioone. Neitsi on see, kes tajub, kui tema lähedasel on kurb meel, midagi on valesti või kuskil on stressi. Neitsi on see, kes võib tulla sinu juurde ja hakata sind ristküsitlema, nõustama, tervendama ning seda täiesti järjepidevalt kuni võiduka lõpuni. Neitsid on täiesti peatamatud, kui me räägime tema lähedaste negatiivsete emotsioonide tervendamisest.

"Kui sul on probleem, siis on see ka tema probleem"

Neitsi on oma lähedastele täielik probleemide vabastaja. Kui Neitsi lähedasel peaks olema ükskõik, mis sorti probleem, siis tema on see, kes võtab seda nii isiklikult, et ta hakkab seda probleemi ise lahendama. Neitsi haarab ohjad enda kätte, paneb oma pea tööle, see on missioon omaette ja tulemus ei saa muud olla kui võit. Neitsi võib lausa probleemi ise ära lahendada nii, et teine ei õpigi sellest midagi. Olgu, see viimane ei ole nüüd küll kõige parem variant, kuna meil kõigil on vaja elus õppida läbi raskuste ja Neitsist võib ju täielikult sõltuvusse sellepärast jääda.

"Kui soovid tõde teada, siis tema on see, kes selle sulle välja ütleb"

Üks tõeline Neitsi, kes on sündinud siia ilma Neitsit täies hiilguses esindama on väga otsekohene inimene. Neitsi otsekohesust ei tohiks kohe kindlasti tema negatiivse joonena võtta, see on väga hea omadus, kui sa soovid iseenda kohta teist arvamust kuulda. Kui sul on vaja näha seda, mida sa ise ei suuda näha, seades endale illusioone või valenägemust, siis Neitsi võib sulle kohe öelda, mida tema sellest asjast läbi enda vaatenurga arvab. Alati loomulikult ei saa olla ühe või teise inimese arvamus õige, kuid tema on see, kes avaldab oma arvamust nii, et ta ei karda oma sõnu selleks valida. Seega ütleme nii, et kui soovid enda kõrvale ausa vaatenurgaga ja otsekohese arvamusega inimest, siis Neitsi on täpselt see, mida sa otsid. Pigem näha ja mõista tõtt, kui luua endale millegi kohta illusiooni.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Serpentiin Jaad on kristall, mida on hea Neitsile sõpruse väljendamiseks kinkida. Serpentiin Jaad aitab Neitsil oma lähedastega hästi läbi saada, parandades ja muutes suhteid tugevamaks. Serpentiin Jaad aitab Neitsis välja tuua tema kõige paremad iseloomujooned. 

Neitsile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.