See on maagia, millega on sul võimalik enda elus aktiveerida rahalise õnne külgetõmbeenergia. Maagia, mis aitab sulle väga palju head energiat ligi kutsuda, millest on sul võimalik majanduslikult kasu saada. Selles maagias on vajaminevad rahaõnnekristallid, mis aitavad sul seda energiat enda elus avada. Rahalise õnne külgetõmbemaagiat võib teha igaüks, kes soovib enda ellu materiaalset rikkust ja küllust rohkem tuua. 

Selle maagia eesmärk on avada sinu elus küllusekanal, mis on seotud konkreetselt raha ellu toomisega. Kui oled varasemalt analoogsel eesmärgil rituaale/maagiaid teinud, siis see maagia vaid täiustab neid teisi. 

Maagiat tehakse kodus Kagu- või Idailmakaares. Kui sul on olemas seal juba eelnevalt küllusekristalle või erinevaid esemeid, mis toovad küllust, siis seda parem. Maagia hiljem ka jäetakse sinna ilmakaarde (selles ilmakaares asub küllusekanal igas majapidamises).

Maagia tegemiseks ei ole vaja jälgida teatud Kuu faasi, kuid alati on parem, kui see teele saadetakse siis, kui kosmilised väed on seotud külluse ja rikkusega. 

Selle maagia teelesaatmine ja aktiivseks muutmine on lihtne, kuna selles maagias olevad esemed juba sümboliseerivad rikkust, küllust, raha ja jõukust. Elemendid on paigas, vaja läheb vaid selle teostamist! 

MAAGIA RETSEPT: 

1. Draakoni Verekivi

2. Sammalahhaat

3. Roheline Kvarts

4. Kuldset värvi alust, taldrikut, karpi või klaas

5. Vähemalt üks võimalikult suur paberraha

6. Männi rituaali- & maagiaküünal

7. Tikud 

# Maagiat ei tohi muuta, selle teelesaatmisel tuleb juhiseid järgida ja ei tohi vahetada ise maagia komponente. Maagias olevad kristallid peavad olema uued ja poleeritud kujul. 

# Kolm kristalli selles maagias aitavad rahalist õnne sinu ellu kutsuda ja raha selles maagias annab kristallidele väga konkreetse käsu ehk raha tuua. Kuldset värvi alus sümboliseerib jõukust ja aitab kaasa maagia toimele. Männiküünal sümboliseerib jõukust ja see omakorda aitab maagiasõnumil kinnituda kristallidesse ning rahasse. 

Saada maagia teele ja aktiveeri see... 

* Leia sobiv koht, kus sa soovid maagiat teha, arvestades seda, et see maagia jääb sinna mitmeks nädalaks ühe koha peale ja hiljem sinna ilmakaarde, kus sa seda maagiat teed. Kui oled maagia tegemiseks koha leidnud, siis aseta see alus sinna, mille maagia tegemiseks välja valisid. 

* Võta Männi küünal ja aseta see kuumakindla (küünlaaluse) eseme peale täiesti eraldiseisvalt. 

* Võta välja valitud kuldne alus maagia jaoks ja aseta see küünla lähedale. 

* Nüüd võta paberraha ja voldi see kokku nii, kuidas pildil näidisena on. Raha peale aseta kolm kristalli, mis maagias on. Kristallide paberrahale asetamine on väga oluline, seda tuleb teha õiges järjekorras. Kõigepealt võtad Draakoni Verekivi, siis Sammalahhaadi ja viimasena Rohelise Kvartsi. 

* Kui kristallid on rahatähe ja kuldse aluse peal, siis nüüd aseta oma käed nende kristallide kohale (mitte vastu), sule silmad ja lausu oma mõtetes või valjult maagialause: "Raha saabugu minu ellu!". 

* Kui maagialause on lausutud, siis võta tikud ja süüta Männiküünal põlema, samal ajal lausudes kolm korda maagialauset: "Raha saabugu minu ellu!". 

* Nüüd on maagia kõik valmis seatud, aktiveeritud ja see hakkab vaikselt enda energiat õigesse suunda teelesaatma. 

* Maagiaküünlal lase esimesel päeval põleda täpselt nii kaua, kui kaua sa saad lasta sellel põleda. Igal järgmisel päeval tuleb edasi põletada seda küünalt täpselt nii kaua, kui on võimalik. Iga kord, kui küünla süütad lausu uuesti kolm korda maagialause: "Raha saabugu minu ellu!". Põleta küünalt nii mitu päeva, kuni küünla vahast on järgi jäänud vaid mõni cm jääk. 

* Kui küünal on ära põlenud, siis tuleb see ära viia maagia kõrvalt ja siis on maagia täielikult valmis sind teenima. Peale seda hakkab maagia sinu elus korrektuure tegema ja sinu ellu rahalist õnne ligi kutsuma. 

* Maagiakristallid võid nüüd lisada rahakarpi, kui sul on see olemas. Kui mitte, siis peavad need jääma kokku. Raha ei soovita ma sellest maagiast välja võtta, lase sellel võimalikult kaua seal olla. Kui vaja raha ära võtta, siis asenda see võimalikult kiiresti, et rahaenergia eksisteeriks nende kristallide kõrval. Sellisel juhul teavad täpselt kristallid seda, mida nad sinu juurde peavad tooma ehk millises võtmes küllus peaks sinuni jõudma. 

Maagia on spirituaalne protsess, mis aitab sul saavutada seda, milleks maagia on mõeldud. Täitub see vastavalt inimese enda püüdlusele ja oskusel maagiat läbi viia. Kui aga Karma või Saatus ei luba maagial toimida, siis see ei saa toimida. Seda aga ei ole võimalik sul ise teada ja kui maagia läbi viid, siis hiljem näed tulemust, kui sellel kõigel on võimalik sinu elus eksisteerida. 

Kõik minu maagiad ja rituaalid leiad SIIT. Kui tunned, et vajad teatud õnne saamiseks abi, siis soovitan sul maagiaid teele saata. 

Imelist maagia teelesaatmist!