Menüü
Ostukorv

LINNUSILM poleeritud

LINNUSILM poleeritud KRISTALLID
LINNUSILM poleeritud KRISTALLID
LINNUSILM poleeritud KRISTALLID
LINNUSILM poleeritud KRISTALLID
LINNUSILM poleeritud
3.50€
Maksudeta: 2.87€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LINNUSILM poleeritud

Võimalikud valikud

LINNUSILM on üks Rüoliidi liikidest, mis omakorda on üks Jaspise vormidest. Linnusilmale on omane punakas-pruun kuni beež toon. Linnusilm on väga kirju väljanägemisega kristall, mille tunneb ära selle tekstuuris olevate ringide järgi, mida küll aga alati igas ehtekristallis ei esine ja seda väga lihtsal põhjusel, kuna ehtekristallid on väikesed. Linnusilm on peamiselt pärit Mehhikost.

Linnusilm on väga erilise väega kristall, mis kannab üheskoos julgustavat, motiveerivat, inspireerivat ja edasi tõukavat väge. See on energialaenguga kristall, mis aitab igaüht ja on kasulik kõikides erinevates eluetappides. Kõige enam soovitan ma Linnusilma neile, kes soovivad enda ellu muutusi ja kes soovivad end tugevamaks muuta. Linnusilm aitab sul enda potentsiaali näha, aidates sul mõista, mida sa suudad, milleks sa võimeline oled ja kui palju on sinu võimuses enda elu muuta.

Linnusilm on suurepärane energiatervendaja, mida saab kasutada nii keskkonna kui ka inimese enda Auravälja tervendamisel. See tõmbab endasse negatiivset energiat, mis levib keskkonnas või on inimese Auraväljas.

Poleeritud kristalli hoia enda koduseinte vahel või aseta maja ehitamise korral igasse maja välisnurka üks Linnusilm. Eriti hea oleks, kui see saaks peidetud maja vundamendi sisse. Sellega on võimalik luua maja ümber tugev kaitsekilp, mis ei lase halval energial koju kinni jääda.

Sinu isiklik spirituaalne teejuht

Linnusilm on kristall, mis aitab sulle inspiratsiooni ja motivatsiooni tuua selleks, et sa suudaksid enda eluga edasi liikuda. Kanna Linnusilma, kui sa soovid edasitõukavat jõudu kristalli käest saada. Linnusilm aitab sul enda elus olevaid võimalusi näha, aidates neid ka ära kasutada. Linnusilm toob hinge uut energiat, mis on täis teotahet ja motivatsiooni.


Linnusilma kristall aitab alateadvusest esile kutsuda probleeme, mis on jäänud lahendamata. Kui sa hakkad seda kristalli kandma, siis sa võid ise märgata vaikselt enda tervenemise protsessi. See aitab sul vägagi intuitiivselt jõuda ise enda probleemide lahendamiseni ja nendest tervenemiseni. Selle sama omaduse tõttu on kasulik Linnusilma igaühel kanda. Igal inimesel on alateadvuses lahendamata probleeme, mis igapäevast elu segavad. Kanna Linnusilma vähemalt kord enda elus, et anda endale võimalus hingeliselt terveks saada.

See kristall sobib sulle, kui sa vahel tunned, et sa loed teiste inimeste jutust,  eriti lähedaste omast, alati midagi negatiivset välja. See aitab enesekriitilist meelt tervendada ja lõpetab teiste inimeste sõnadest kriitika otsimise ära. Eriti kasulik on Linnusilm sulle, kui sa tunned, et sa pidevalt näed kurjust seal, kus seda ei ole.

Linnusilm aitab sul tõde välja selgitada. See on kristall, mis suurendab teadlikkust ja mis ei lase sul teisi inimesi valesti mõista, aidates näha inimest läbi ja tema motiive tundma õppida. Linnusilma on väga kasulik kanda enda intuitiivse meele ergutamiseks.

Unenäod

Aurat puhastava toimega Linnusilm suudab sinu Aurast eemaldada energiad, mis takistavad sul unenägude nägemist ja nende nägemuste mõistmist. Kui sa ei mõista, mida sinu unenäod tähendada võivad, siis Linnusilm aitab sellele probleemile lahenduse tuua. Linnusilm esmalt puhastab ära sinu Aura ja seejärel hakkab sulle prohvetlikke nägemusi läbi une ligi kutsuma.

Lisa erinevate kristallidega kokku

Linnusilma kandmine aitab kristallide maailma paremini mõista ja erinevaid kristalle tundma õppida. Kui sa Linnusilma kannad, siis aitab see tajuda erinevate kristallide jõudu.

Kanna Linnusilma ja Leopardjaspist üheskoos, et need aitaksid sul enda eelmiste elude hinge tootemitega ühendust saada. Nende kahe kristalli kooslus aitab sinu meeli eelmistele eludele avada, mida sa elasid erinevate loomade, lindude või kalade kehas. Linnusilm aitab sul mälestusi esile kutsuda, mis aitaksid sul rohkem iseennast ja enda loomust mõista.

Enesehinnang

Linnusilm aitab parandada enesehinnangut, väljuda negatiivsetest mõttemustritest ning blokeerida iseenda saboteerimise, mis viivad stressi ning sealt edasi depressiooni küüsi. Kristall, mis aitab blokeerida käitumismustrit, mis teeb sulle endale liiga. 

RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena, valmista poleeritud kristallist vee-eliksiiri või tee sellest kristallist valmistatud massaažikristalliga massaaži.  Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist.


- Linnusilm aitab sind perioodil, kus sa kannatad suure stressi, ülekoormuse ja pinge all. Linnusilm ei lase sul murduda ja depressiooni langeda. Linnusilm aitab väga hästi ära hoida tööst põhjustatud stressi.

- Kanna Linnusilma kristalli, kui sa soovid enda reproduktsiooniorganeid tervendada. Kasulik kanda munasarja probleemide, tsüstide, impotentsuse, eesnäärme ja viljakusega seotud probleemide korral. Aitab tuge anda neile, kellel on või on olnud eesnäärme- või munasarjavähk.

- Linnusilm aitab lahti saada põhjendamatust valust, millele selgitust ei osata anda.

SÜDAMETŠAKRA JA SAKRAALTŠAKRA

Linnusilm aitab tervendada Südametšakrat, aidates sul enda ellu uusi inimesi ligi lasta. Kui sul on probleeme sellega, et sa ei julge või sa ei soovi uute inimestega tuttavaks saada, siis sinu Südametšakras on olemas probleemid. Probleemid, mis loovad uute tutvuste loomiseks blokaade. Linnusilm aitab sellest probleemist üle saada, aidates sinu Südametšakral terveneda. Linnusilm mõjub tervendavalt ka Sakraaltšakrale, aidates viljakust tõsta ja reproduktsiooni organeid tervendada.
 
SODIAAK

Tähemärgilt mõjutab Linnusilm kõige enam AMBUREID. Aitab Amburil enda saatuse poolt kingitud ande üles leida, aidates mõista, mis on tal saatuse poolt välja teenitud.

Linnusilma võid laadida Vanadiniit Bariit geoodil ja puhastada Sidruniviiruki suitsuga ja Sidruni eeterliku õli aroomiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

TSITRIIN on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas. Tsitriin on üks Kvartsi ehk Mäekristalli liikidest ja omab väga sarnaseid koo..
60.99€
Maksudeta:50.00€
LEOPARDJASPIS on üks Jaspise liikidest, millel on iseloomulikuks kirju tekstuur. Sellel kristallil ei ole konkreetset värvust, vaid selle toonid ..
4.70€
Maksudeta:3.85€
SIDRUN on üks tsitruselistest, see on kollakat värvi ja väga kasulik taim igal erineval kujul kasutatuna. Sidruni eeterlik õli ..
7.12€ 8.90€
Maksudeta:5.84€
KUNTSIIT on üks vähestest kristallidest, mille kohta ma saan väita, et see on üks üdini positiivne ja armastav energia-allikas. Ena..
8.90€
Maksudeta:7.29€
SIDRUN on algselt Aasiast pärit võimas maagiataim. Sidrun on puhastava toimega ning aitab kodust välja saada halba Aurat, aidates puhastada kodu ..
2.64€ 3.30€
Maksudeta:2.16€
La Tene kristallikomplekt "RAHAKOTI ÕNNEKRISTALLID"
Enim müüdud
La Tene kristallkomplekt "RAHAKOTI ÕNNEKRISTALLID" on mõeldud rahakoti vahel hoidmiseks, et need saaksid tuua sinu ellu rahaõnne. Rah..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Pilt on illustreeriv. Kassisilm on kirju kristall, seega tellitud toode võib vähesel määral erineda pildil olevast.KASSISILM on täiesti naturaaln..
3.82€
Maksudeta:3.13€
PALO SANTO puu (1 tk)
Enim müüdud
Pilt on illustratiivne. PALO SANTO on müstilise ja saladusliku väega puu, mis kasvab Lõuna-Ameerikas. Palo Santo on olnud ka indiaanlas..
3.20€
Maksudeta:2.62€
PALO SANTO ja SALVEI on suurepärane duo spirituaalse maailma kahest kõige olulisemast taimeviirukist. Need on universaalse toimega taimed, m..
6.32€ 7.90€
Maksudeta:5.18€
KUUKIVI poleeritud
Enim müüdud
KUUKIVI on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mille peamisteks omadusteks on armastuse ligi kutsumine, intuitsiooni tugevdamine j..
0.80€
Maksudeta:0.66€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.