Olen teie seas näinud väga palju nikotiini kasutamist, eriti just nikotiinipulkade tarvitamist. Nimetan nikotiinipulgakesteks e-sigarette, mida saab põhimõtteliselt igast edasimüügipunktist lihtsalt ja mugavalt soetada. Nagu sa tead, võtsin endale ülesandeks anda teile teada, mida teevad tubakas ja nikotiin kehale ja hingele. Nüüd räägin täpsemalt sellest, mida teeb sinuga nikotiin, kui see on taimest välja võetud ning segatud kokku erinevate sinu jaoks tundmatute ainetega. Võtsin selle teema endale ette, et selle maailma kohta rohkem teada saada, et aidata sind ja igaüht teist, kes te olete minu jälgijad. Valgustada teid meie maailma uute toodete osas ja tuua selgust, mis on hea, mis mitte. Mina annan sulle kogu informatsiooni kätte, et sa saaksid ise otsustada, kas seda toodet tarbida või mitte.

Sellistel teemadel sulle kirjutades pead sa mõistma seda, et kõik, mida sa siin lehel loed, kaasaarvatud siin artiklis, on puhtalt ja ainult minu nägemus. Seega igasugust informatsiooni, mida sa LA TENE-st saad, kasutad sa enda vastutusel! Võttes arvesse eelkõige seda, et sa teeksid enda jaoks tervislikke valikuid. Kui sa käsitled minu poolt saadud informatsiooni just nii, siis sa teed sellega teene eelkõige iseendale. Lisaks annad sa mulle võimaluse kõigest avameelselt rääkida.

Võtsin nikotiini tarbimise teema veelkord eraldi ette, et rääkida, mida see teeb sinuga siis, kui see on taimest eemaldatud ning segatud kokku tundmatute ainetega. Selliselt on nikotiinil teistsugune mõju, kui kirjutasin sulle selles artiklis, mille leiad SIIT.


2022. aasta on 3D- ja 5D-maailmapildi avaldumise aasta. Mis tähenda minule kui spirituaalse tõe välja ütlejale seda, et ma toon valgust ka sinna, kus sa võid olla kinni 3D-energias. Kui sa kasutad nikotiinipulka või oled seda kasutanud, siis see sõnum siin on just sulle. Aga siis, kui tunned minu missiooniga sidet ja soovid end aidata.

Milline mõju on nikotiinil, kui seda tarvitada koos salapäraste ainetega, millest ei ole kuskil juttu? Iga kord, kui miski on peidetud, tekitab see minus üha enam huvi ja aktiveerib selleteemaliste nägemuste nägemise. Ja minu missioon on valgustada kõike, mis on pimedas peidus.

Kõik, mida sa peaksid selle kohta teadma, on tegelikult lihtne. Nikotiini on loodus loonud põhjusega, andes sulle võimaluse kanaldada informatsiooni. Aga siin on sees üks suur AGA - kui eemaldada nikotiin taimest ja viia kokku sünteetiliste ainetega ehk inimese enda poolt loodud ainetega. Kes veel ei tea, mis on sünteetika, siis täpselt nii see ongi - inimene võtab midagi loodusest ja loob uusi aineid kokku segades midagi, mida ei eksisteeri looduse enda poolt looduna. Kui see on sinu jaoks uus informatsioon, siis, palun, valgustan sind ka selles osas ja seletan sinu jaoks keerulise ülimalt lihtsalt lahti.

Seesama sünteetika koos nikotiiniga ei saa hea olla. See oli minu esimene mõte kohe, kui neid nikotiinipulgakesi uurima hakkasin. Nagu ma Instagrami story'des olen vihjanud, siis tegutsen 3D ja 5D osas inimeste maailmapildi avardamisega. 3D tähendab antud kontekstis seda, mis mõjub sulle halvasti ja teeb sulle liiga ja see artikkel räägibki sellest. Teises artiklis, kus käsitlesin tubakat ja nikotiini koos, olen välja toonud nikotiini 5D-versiooni. Duaalreaalsus on ühtepidi halb, teistpidi hea, oleneb, kuidas sa seda kasutad.

Nikotiin koos meelemürkidega, nagu ma neid nimetan, tekitavad sulle füüsiliselt, emotsionaalselt, vaimselt ja spirituaalselt palju kahju. See on minu isiklik nägemus ja teadmiste kokku liitmine, mida ma seda leiutist kanaldades olen saanud.

Esiteks viib see sinu kehast vee välja. Mis tähendab, et see ei mõju tervisele hästi. Sinu keha koosneb veest ja terves meie maailmas on vesi väga suure tähendusega. Kui sa tarbid vett vähe, siis jääb sinu keha veedefitsiiti. Kui sa unustad vett juua, tekib sul veepuudus. Ja nii soovid sa vett järjest vähem tarbida. Seega küsi iseenda käest, kas see on seda väärt?

Mis juhtub, kui sa vett ei joo? Sinu Tšakrasüsteem ei tööta, kuna selle käivitamiseks on vaja just vett. Seega pane kaalukausile kõik, mida see annab ja mida see sinult võtab ning tee otsus ise. Nagu ma ütlesin,  sina vastutad kõige eest, mida sa teed. Mitte mina ega keegi teine. Ja sellist suhtumist tuleb alati hoida. Ma ei mõjuta sind ega ühtegi enda teist lugejat, vaid annan välja tõe enda nägemusest, olles inspiratsiooniks ja valgustajaks. 

Vee tarbimist tuleks kindlasti suurendada koheselt, kui sa soovid enda keha puhastada tundmatutest ainetest. Joo vett nii, et see mõjuks sulle detoxina. Nägin nägemuses seda, et kui juua vett klorofülliga ehk süüa samaaegselt spinatit või tarbida moringat, siis need suudavad sinu kahjustunud süsteemi puhastada.

Et nikotiinist loobuda, selleks kasuta Piparmündiekstrakti, auruta õlilampides enda kodus Piparmündi eeterlikku õli. Või veelgi parem, Põldmündi eeterlikku õli, millel on spetsiifiline omadus sind ka vaimselt turgutada, et suudaksid vabaneda nikotiini ületarbimisest tekkinud sõltuvusest.

Kristallide puhul kasuta Suitskvartsi koos Dalmaatsia Jaspisega. Mitte eraldi, vaid justnimelt koos. Selleks, et sa suudaksid sõltuvusest vabanemisele emotsionaalselt vastu pidada. Need kaks kristalli koos juurivad energiatasandil välja harjumusmustri, mis mõjub sulle toksiliselt.

Nüüd jõuan ma kõige hullema juurde, mida nägemused on mulle näidanud. Satori, mida ma nikotiinipulgakese kohta nägin, on järgmine: sa muutud viljatuks, kui oled naine. Jah, eriti hullusti mõjub see just naistele. Kusjuures see toode oleks nagu loodud justnimelt naistele, kuna on suurepäraselt disainitud (millele ma annan kümme punkti kümnest), tehtud mugavaks, käepäraseks ja aroomituks/imelise aroomiga. Minul aga tekib paratamatult küsimus, kes sellest kasu saab? Selle küsimuse jätan sulle vastamiseks. Leiad sellele vastuse ise, kui kaasa mõtled ja oled minu artikleid ka varasemalt lugenud.

Seega, kui sa soovid viljastuda ja oled veel sellises eas, kus saad lapsi ja soovid neid tulevikus saada, siis küsi enda käest: kas see on see, mida sa võiksid ja peaksid tegema? Vastuse sellele küsimusele leiad samuti enda seest.

Kristallidest aitavad viljatuse puhul näiteks Sakraaltšakra kristallid Karneool, Punane Jaspis, Mookaite ja Punane Ahhaat. Energeetiliselt loksutavad need sinu Tšakrad uuesti tasakaalu ja kui sa sööd näiteks ka tsinki sisaldavaid taimi, siis on ka sellest kasu. Tsinki on näiteks päevalilleseemnetes, seesamiseemnetes või Cytoplani tervisetoodetes, mille edasimüüja LA TENE on. Nende vitamiinid ja mineraalained on kehale head ja see on ka põhjus, miks ma neid tooteid teieni toon. Need on kvaliteetsed ja kasutan neid tooteid ka ise.

Meeste kohta sain ma sellise nägemuse, et nikotiinipulgad taandavad meesenergiat, viies mehe energiavälja tasakaalust välja, suurendades naisenergiat, mis võtab mehelt ära mehelikkuse. Ja see on minu silmis üks suurimaid põhjuseid, miks see meestele ei sobi. Mees, kes on tasakaalus energiaga, see mees on atraktiivne!

Teine väga madal ehk 3D-energia, mida teie valgustamise jaoks kanaldasin, on järgmine - nikotiinipulgad vähendavad kogu Tšakrasüsteemi energiate tööd, aeglustades sinu muutumist, eelkõige sinu spirituaalset kasvu. See justkui blokeerib sinu võimalust areneda iseenda paremaks versiooniks. Seega, kui sa soovid liikuda 5D-energiasse, siis see on sinu täielik takistus. See võibki olla sinu 3D-kiht, millest tuleb sul enne 2023. saabumist lahti saada. Järgmine aasta on suure tähendusega, eriti neile, kes soovivad südamest 5D-tasandile liikuda. Seega küsi jälle iseenda käest, kas sa soovid 3D-energiasse kinni jääda või mitte?

Nikotiin koos lisaainetega, kui see pole puhtal kujul nagu loodus on selle loonud, vähendab sinu spirituaalset DNA-d. Mis omakorda tähendab seda, et see justkui blokeerib sinu eelmise elude tarkuste ilmsiks tulemist.

Et saada lahti köhimisest, tervendada enda kopse, hingamissüsteemi, aju, vereringet ja kogu oma keha, turguta end taimedega, söö tervislikult, tee klorofülliga ehk spinati ja moringaga detoxit. Turguta Piparmündiekstraktiga enda keha ja hinge. Sellest on võimalik taastuda, ma näen seda. Selleks tuleb sul end distsiplineerida õigel kursil püsima.

Kui sul on unehäired, siis ma kindlasti ei soovita nikotiinipulkadega tegemist teha. Need võtavad une ära, kuna see aktiveerib Kolmanda Silma. Seda Tšakrat aga ei tohiks stimuleerida, muidu see ei saa vabalt tööd teha. Mida rohkem sa seda imepulka tarbid, seda üleanalüüsivam sa oled. Sellisel puhul aitab näiteks Apatiit, tuues hea une ja aidates Kolmandal Silmal taastuda. Miks seda on vaja taastada? Selleks, et sa oleksid intuitiivne, näeksid unenägusid, mis on tõesed ja palju muudki. Olen aastaid kirjutanud Kolmanda Silma Tšakra tähtsusest ja sellest selle hoidmiseks teha saab. Kõige rohkem informatsiooni leiad nende kristallide tekstidest, mis on seotud Kolmanda Silmaga, olen iga kristalli puhul välja toonud selle Tšakra, millele see kristall mõjub.

Mida kauem sa oled seda toodet tarbinud, seda aeglasemini sinu süsteem puhastub. Seega pead sa sellega arvestama. Kui oled seda kasutanud aastaid, siis turguta ka enda organismi pidevalt. Kui lühiajaliselt, siis on ka su tervenemisprotsess kiirem. Mina näen lootust, valgust, tervenemisvõimalust ja ma tean, et kui nägemused sellest räägivad, siis saab neid alati usaldada.

Äärmiselt ebameeldiv nägemus, mille ma sain, on ka see, et nikotiini ületarbimine koos kahtlaste sünteetiliste ainetega võtab ära sinult vajaduse päevalguse järele ja viib sind ööpimeduse poole ehk ajades segamini sinu päeva ja öö rütmi. Mis ei saa kellelegi hästi mõjuda, kuna me oleme loodud öösel magama ja päeval olema aktiivsed. See muudab sind päeval vähem aktiivsemaks ja produktiivsemaks, öösel mõjub aga vastupidi. Nii mõjub see eriti neile, kes on energiatundlikud inimesed ehk neile, kes on reaalselt avatud 5D-energiale liikumiseks. Seega küsi jälle enda käest, kas see on see, mida sa vajad? Või oled sa harjunud seda automaatpiloodi peal tarbima? Mina ütlen puhtalt enda missiooni tasandil seda - mitte midagi ei tohiks teadmatult tarbida. Tee endale selgeks, mis on mis. Selleks ma siin olengi, et kõigele valgust tuua. Sinu ja kõikide teiste jaoks, kes tunnevad minu missiooniga sidet.

Olen sinuga ja alati sulle armastusega kirjutades! Tervenda end, hoia enda tervist ja ela 5D-energias, kui see sind kõnetab!

Kogu informatsioon siin artiklis põhineb minu nägemustel, seega ei ole see tervisealane informatsioon.

Armasta iseennast!

Tene Laul