Võimalik, et sa kuuled esimest korda just minu käest, mida tähendab satori, võimalik, et sa oled selleni juba varem jõudnud. Vahet ei ole, kummal pool sa seisad, siin on minu tõlgendus satorist, sellest mis see on, kuidas seda ära tunda ja mida sellest välja lugeda. Räägin sulle satorist, et sa suudaksid paremini mõista, miks see tekib ja mida see tähendab.

Minu eesmärk on spirituaalsusesse alati kergust tuua ja aidata sul ja kõikidel teistel, kes on minuni tee leidnud, elu spirituaalsemat poolt paremini mõista. Hingeline areng on väga ilus, seda ei pea keeruliseks mõtestama ja selle eest ei pea ära põgenema. Tihti just seda soovitaksegi - põgeneda, kuna see kõik tundub üle jõu käivat. Võib-olla tunned end just siinkohal ära. Sel juhul ütle ma sulle, et liigu minu ja teistega koos edasi. Avaneme koos.

Satori on hetkeline valgustatuse moment!

Satori võib sind tabada ükskõik, kus ja ükskõik, millal ning ükskõik, millest inspireerituna. Seega on see väga ettearvamatu ja võib juhtuda igaühega ükskõik, millises eluetapis - noorena, hilisemas eas - ei ole vahet.

Satorit võid kogeda elus ühe korra, mitmeid kordi, pidevalt või mitte kunagi. Ka see osa satorist on lahtine. Sa ei saa seda ise esile kutsuda, see juhtub alati iseeneslikult.

See on hetk sinu elus, kus sind tabab järsk valgustatus ja see võib juhtuda ükskõik, mil viisil.

Et aidata sul mõista, kas sa oled satorit kogenud või mitte, toon sulle sellest mõned näited. Põhimõtteliselt on Satori sinuga toimuv hetkeline ego surm. See on hetk, kus sa tunned, et oled vabaks lasknud "mina, mina olen, mina tahan, mina vajan, minu oma, tema on minu" mõttelaadist. Sa tunned hetkeks seda, et sa oled üks kõigist, mitte eraldiseisev mina.

Satorit kogedes tekib selgustunne ja sügav mõistmine, et meie mõistus on kõige suurem destruktsiooni allikas. Sellel hetkel saad aru, et mõistus loob illusioone, loob millegi või kellegi suhtes kinnisideid, piiranguid, valenägemusi, materialistlikke eesmärke (spirituaalselt sisutühje), hirme, tõkkeid, automaatpiloodil elamist/käitumist/mõtlemist/reageerimist ja unistusi, mis viivad sind ainult ego toitmiseni. Ja ego toitmine toob peale unistuse saavutamist endaga tühjuse tunde.

Satorit kogedes lased egost vabaks ja avad enda hinge

Sa tunned, mida vajab hing, mitte meel ehk ego. Satori kogemus on üheaegselt ülendav, eufooriline ja samas ka kohati raske. Raske seetõttu, et ego on väga vastupidav, selle lagundamine nõuab jõudu, aega ja tugevust.

Kes on satorit kogenud, nii nagu olen seda ise kogenud, teab täpselt, mida ma mõtlen selle all, et see on ilus ja raske samaaegselt. Nii see on. Olen enda kogemuste põhjal tundnud, kui raske on ego vabastada ja isegi sa ise arvad, et sinu ego ei domineeri, siis võid sa rängalt eksida. Täna näen ma seda, et ego on see, mis seisab kogu õnne, armastuse ja elu nautimise ees. Selleks, et üldse elus midagi päris ehedat ja head kogeda, tuleb ego alistada. Igaüks jõuab selleni omal ajal. Me alistame ego pidevalt, kui liigume valgustatud seisundi poole. Satori on hetkeline valgustatud olek, kirgastumine, mis lagundab ego. Pidevas satoris olemine ehk pidevalt valgustatuse kogemine viib ego täieliku alistumiseni, kus hing pääseb vabaks ja saad kontakti tõelise õnnetundega.

Satori on justkui trepiaste täieliku valgustatuseni

Mida kõrgema valgustatuse poole sa liigud, seda raskem on trepiastmetel edasi liikuda. Gravitatsioon tõmbaks sind justkui allapoole (ego poole) tagasi, aga iga kord, kui satorit koged, hakkad elu avatumate silmadega nägema. Kõik muudab tähendust ja seda iseeneslikult. Tõekspidamised, mida pidasid enda jaoks õigeks, justkui kaoksid. Sa ei vaata neid enam sama pilguga, sa näed läbi, et see ei olegi tegelikult see, mis sind õnnelikuks teeb. Näed kohti, kus oled end täiesti asjatult piiranud, kas siis ühiskonna poolt ettekirjutatud süsteemi ja õpetuste või iseendale loodud valeillusiooni tõttu.

Satori on tohutult selge hetk elus, kus maailmapilt ühes või teises aspektis muutub. Mida rohkem sa neid hetki koged, seda kaugemale sa hingelisel arengul jõuad.

Sellist asja, nagu vale-satori ei ole olemas. Kui sa seda koged, siis sa lihtsalt tead, et see on satori, eriti, kui sa tunned end siin, minu mõtetes ära.

Satori on vana struktuuri purustaja

See meenutab mulle tarokaartide surma kaarti, mis viitab hävingule, mille tulemusel saab elu aset leida. Satori on ego surm, millele järgneb hinge õitsemine ehk välja pääsemine. See toob välja sinu tõelise olemuse ja vabastab sind mustritest, mis sind ühel või teisel tasandil hästi ei teeni.

Minu satorid on alati tulnud justkui välk selgest taevast. Igaüks neist on olnud erinev, luues erineva teadlikkuse tasandi ja avades mind erinevast küljest arenema. Aga nendel on üks ühine joon - need on avanud mind täielikult elama. Satori loob eluisu ja elunautimist. Need on tohutult ilusad hetked, kus näed enda varjukülge, millest sel samal hetkel loobud, seejärel muudad mustrit ja saabub ilus kontakt elu endaga.

Satori avab päriselt sinu silmad 

Ilmselt on see parim viis, kuidas seda tunnet sõnadega kirjeldada. Sinu silmad avanevad millelegi, mida sa ei osanud mitte kunagi näha, ei eeldanud, et see on seal, sinu ees või kõrval. See on edasi liikumiseks väga oluline valgustatud moment. Satori aitab vabaks lasta midagi, mis sind tegelikult pidurdab, midagi, mis varem tundus õige ja sa arvasid, et see aitab sind. See vabastab sind egost põhjustatud illusioonist.

Kui sa koged satorit, siis järgneb sellele alati millestki või kellestki loobumine

See on see, miks paljud satorit kardavad või raskeks peavad. Aga see osa ongi raske, see on ego suretamise protess, seda on vaja. Las olla raske, see on vaid hetk. Kohe, kui oled vabaks lasknud, tekib rahutunne ja sa liigud eluga edasi. Satori ajal sa tead, mis vajab muutust ja hoolimata sellest, kui suur see muutus on, tead sa sügaval sisimas, et see on õige ja kõik läheb hästi. Aga nii ongi, lõpptulemus on hea.

Võimalik kardinaalne moment, mil satori esile tuleb, on kohtumine enda kaksikleegiga, aga see ei juhtu kõigiga 

Kaksikleek on sinu hinge teine pool, tema toob satori iseeneslikult esile. Ainult tõeline kaksikleek viib sind alateadlikult satori poole. See juhtub ajal, mil kaksikleegid on teineteisest eemaldunud või kui üks pool on teise hüljanud. Selleks, et kaksikleegid taas ühineksid, peab tekkima valgustatus. Kui teine pool ei too seda sinus esile, siis ei ole tegemist kaksikleegiga (ta ei pea selleks midagi tegema, satori lihtsalt tekib sinus peale temaga kohtumist iseeneslikult). Satori kogemine on üks viisidest, kuidas aru saada, kas ta on sinu kaksikleek või mitte. On olemas neid suhteid, kus arvatakse, et ollakse koos enda kaksikleegiga, kuid tegelikult mitte. Kui ei ole satorit ehk ego surma momenti, siis ei ole ka kaksikleegi suhet. Sellisel juhul võib side sinu ja tema vahel olla hoopis teisel tasandil, ta võib olla näiteks elukaaslashing, hingesugulane või keegi teine. Kaksikleegid peavad kogema satorit eraldi, iseseisvalt, et läbi ego surma tingimusteta armastuses ühineda. See on ehe versioon armastusest.

Armastus, mida presenteeritakse filmides, mida näidatakse kui kohustuste jagamist ja ühise kodu loomist, ei pruugi olla päris armastus. Armastus on see, kui sa ei nõua, ei vaja, ei toetu teisele poolele ega piira teda. Lihtsalt armastad, aktsepteerid, lased tal olla see, kes ta on, ei vaja teda materiaalselt või üksildustunde vähendamiseks. Satorit kogedes liigud sa eheda armastuse poole, kus sa ei oma ega vaja kedagi, lihtsalt naudid teise või teiste eksistentsi. Väga sügav, aga nii see on. Kui me kõik kogeksime pidevalt satorisid, siis me jõuaksime koos tingimusteta armastuseni ja nii saaks maailm terveks. Nagu ma ütlesin, satori on aste valgustatud olekuni. Valgustatud olles ei ole egol enam sõnaõigust ja kui seda pole, siis ei ole agressiooni, piiranguid, vägivalda, manipulatsiooni, domineerimist, nõudmisi ja muud madalat energiat.

Selleks, et satori saaks õigel ajal esile tulla, saad ära teha nii palju, et avad enda Südametšakra

Südametšakra tervenemine toimub läbi meditatsiooni, viirukite kasutamise, kristallide kandmise ja teiste spirituaalsete võtete praktiseerimise. Selleks, et jõuda ühel hetkel valgustatuseni, kasuta Südametšakra avamiseks Fuksiiti või Rubiini (või Rubiin-Fuksiiti, kuna selles kristallis on olemas mõlema kristalli energia). Lase nendel kristallidel enda Südametšakrat avada ja puhastada, lase sellel terveneda. Kanna kristalle südame kohal, ripatsina kaelas, või hoia neid lihtsalt meditatsiooni ajal käes. Kristallid on tervendajad ja need aitavad sul valgustatud saada. Need aitavad meil kõigil valguseni jõuda.

Kes on satorit kogenud, saab täpselt aru, mida ma selle all mõtlen. Ilmselt ei olegi võimalik satori tähendust üdini mõista, kui sa ei ole seda kunagi kogenud. Sellisel juhul on minu mõtted ja tõlgendus satorist sulle lihtsalt teeviidaks selles osas, kuhu sa võid kunagi jõuda. Ja kui jõuad, siis tead, kuhu tagasi tulla, et enda satori kogemust paremini mõista. Olen siin olemas, tule tagasi, mil iganes on õige aeg!