Annan Sulle teada, et võtan nüüd natukene aega enda jaoks. Teen loomingus ja nõustamises pausi.

Olen üheksa aastat olnud Sinu, minu jälgija jaoks olemas ja Sulle pidevalt kirjutanud. Sellega olen Sulle andnud võimaluse avardada enda silmaringi ja jaganud Sulle väärtuslikku infot enda aitamiseks. Seda infot olen selle aja jooksul jaganud palju.

Kuna minu artiklid on ajatud, siis on Sul võimalik neid jätkuvalt kasutada. Loe neid ja leia endiselt enda jaoks uutes tekkivates olukordades toetavaid tõlgendusi, et saaksid enda elutee jaoks parimaid lahendusi. Kogu minu looming jääb Sulle minu pausi ajaks kättesaadavaks. Sa saad sellele alati tugineda. Minu kodulehel olevad artiklid ja kristallide tõlgendused olen aastate jooksul kirjutanud just Sinule.

LA TENE poed minu valitud kaubaga jäävad Sinu jaoks samuti avatuks ja neid on jätkuvalt võimalik külastada, laadida end kristallide keskel ja leida enda teekonna jaoks toetavad väeesemeid. LA TENE kristallihaldjad, nii e-poes kui ka Tallinna ja Kuressaare poes, aitavad Sind vajadusel parimate valikute tegemisel.

Plaanin pärast pausi Sinu jaoks taas olemas olla, et pakkuda Sulle samaväärset, kui mitte veelgi paremat, abi ja tuge. Kas see on täpselt sellisel kujul kui seni, saame näha. Avan enda meeled selles osas!

Pausi pikkust ma hetkel ette ei tea. Jagan seda Sinuga, kui olen selle vastuseni jõudnud. Sa saad sellest kindlasti teada.

Seni palun Sinul olla hoitud ja armastatud. Mina hoolin Sinust väga ja soovin peagi jälle Sinuga olla.

Alati armastusega ja telepaatiliselt Sinuga

Tene Laul