Olen terve elu pühendanud end teiste inimeste abistamisele, toetamisele, valgustamisele ja heaolu poole juhatamisele. Kogu südamest alati armastusega enda hingetööd teinud. Soovides alati seda, et meie ühiskond oleks õnnelikum, positiivsem, tervem ja kokkuhoidvam. Tuues valgust Astroloogiasse ja edendades kogu armastusega spiritualismi ehk hingelist kontakti iseenda ja maailmaga. Kirjutanud aastaid artikleid selleks, et igaüks, kes tunneb minu elutööga sidet saaks leida vastuseid endale. Olgu nendeks unenägudele seletuste leidmine, iseenda Astroloogilise kaardi või Tšakrate mõistmine ja palju muudki. Kui oled nendega sidet tundnud või need on sind aidanud ja oled nendest endale valgust südamesse saanud, siis olen tänulik sulle kogu hingest, et oled minu elutööd nii vastu võtnud. Lisaks kõigele sellele olen juba noorest saati aidanud individuaalselt kõiki, kes on minu poole abi tulnud otsima. Alati pühenduse ja armastusega vastu võtnud teid ning soovinud teie eluteedele head ning kaasa elanud teie teekondadele. See olen mina - Tene Laul. Soovin kogu südamest, et sa vaataksid minu poole selle pilguga, mida head ma olen sulle andnud ja millise valguse ma sinu hinge olen andnud koostöös sinu endaga.

Soovin kogu südamest vaherahu teha sellega, mis toimus minuga ja minu ümber 2023. aasta esimesel poolel kuni suveni välja. Tean, et sellega seoses on palju segadust, minu hukkamõistmist ja ma mõistan seda täielikult, kuna see mis juhtus, on olnud kahetsusväärne. Ma tunnen juhtunu pärast ääretult suurt valu oma hinges. Teen kõik selleks, et parandada absoluutselt kõik, mis on selles tragöödias katki tehtud. Ma ei ole õnnelik ega uhke selle üle, mis toimunud on. Olen tagasi sellest äärmiselt kohutavast perioodist, mis minu elus toimus ja soovin kogu südamest jätkata sinu valgustamist ning toetamist, kui annad selleks enda hinge poolt võimaluse. Armastan enda hingetööd ning palun kogu südamest vabandust isiklikult sinu ja kõigi käest, kes puutusid kokku selle kohutavalt raske energiaga, mis vallandus minu ja LA TENE kaudu. Olen tänaseks ka isiklikult ühendust võtnud inimestega, kellele olen liiga teinud ja neilt samuti andestust palunud.

Tean, kui lihtne on hukka mõista ja kui raske on tegelikult mõista teisi inimesi. Ma mõistan täielikult seda, kui sa ei suuda mulle andestada ja kui sa suudad seda teha, siis olen kogu südamest õnnelik iga vaherahu üle, mis minu poole saadetakse. Kui sa oled valmis mind mõistma, siis see kasvatab mulle tiibu tagasi, millega saan sind edasi väestada ning avada sinu jaoks edaspidi spirituaalsust ning elutarkusi, mille automaatkirjutamise, visioonide, selgeltnägemise ja Astroloogia kaudu sulle edastan. Minu armastus elu, spiritualismi ja inimeste vastu on suur ja seda soovin kogu südamest sinuga jagada. Soovin kogu südamest, et ühel päeval mõistad sa mind selgelt ning leiad minu isiklikust eluraskusest tarkusi kaasa, millega on sul võimalik avada enda vaade elu raskustesse ja sellesse, kuidas neid ületada.

Olen läbi aastate õpetanud spiritualismi, saatuseteed ja seda, kuidas elu tegelikult inimhingedes toimub ning sellega seoses olen eelnevalt nii individuaalselt kui ka artiklites välja toonud selle, et saatuses on eluraskusi, mida ei ole võimalik ära hoida - kuna need tuleb läbi teha. Minu lugu on tegelikult ehtne näide selle kohta, kuidas ei ole võimalik teatud raskusi ära hoida, vaid need tuleb läbi teha, et nendest kasvada ja edasi areneda. Iga raskus, mis inimese teele saatuse poolt seatakse ja mida ei ole võimalik ära hoida, see on läbi tegemiseks ning sellest välja tulemiseks. Olen hetkel sellel teel, kus tulen sellest välja, pidevalt sellest õppides ning välja kasvades.

Küsimus, mis võib õhus olla ja mida ma mõistan on see, et kuidas selgeltnägija ei näinud ette seda kohutavat raskust ja probleemi, millest kujunes välja avalik tragöödia. Kuna selgeltnägija peaks ja võiks olla see, kes suudab ära hoida selliseid raskuseid. See on ehtne näide minu elutee kohta, et ka mina olen inimene ja pean selles elus oma õppetunnid õppima ja kasvama läbi raskuste. Igal inimesel, kaasa arvatud minul on saatuseteel katsumusi, mida ei ole võimalik ära hoida ja ma tean, et kõik raskused on kõrgema eesmärgi nimel inimestele antud, ka minule. Nii selgeltnägija kui ka väga intuitiivne ja tark inimene ei saa ära hoida raskusi, mis on hingelise kasvamise ehk spirituaalseks arenguks vajalikud. See, et minu raskus kajastus avalikult, sellel on oma kõrgem eesmärk olemas, mille positiivset tulemust ilmselgelt näed sina kui ka mina tulevikus, kui tuled minuga tulevikku kaasa.

Kõik negatiivne, ebamugavus, raske energia, stress, hirm, ärevus, segadus, mille sulle põhjustasin ja millega sa kokku puutusid minu kohutavas õnnetuses - soovin kogu südamest selle eest vabandust paluda ning loodan kogu hingest, et ühel päeval sa mõistad mind. Mõistan seda, kui oled minus pettunud ja sul on raske mind usaldada. Usalduse kaotamine on üks keerulisemad energiaid, mida ületada ja spiritualistina tean seda suurepäraselt. Kõige raskem ongi leppida sellega, et teie haiget saite ja minu pärast valu, stressi, kurbust ja hirmu tundsite.

Minuga juhtunus on väga palju tegureid ja põhjuseid, miks see kõik juhtus. Tänaseks mõistan seda kõike ja vaatan sellele kõigele tagantjärele ning saan aru, miks see kõik minuga juhtuma pidi ning miks see kõik avalikkuse ette pidi tulema. Pidin läbi kogema kohutava raskuse, et mõista veel rohkem ühiskonna probleeme ja valupunkte, et neid aidata ära lahendada seal, kus keegi teine seisab sarnase raskuse sees. Täna olen sellises seisus enda hinges, kus mul on suur soov aidata kõige pimedamast kohast välja tulemist teisel inimesel. Kogu selle raske ja keerulise saatuseõnnetuse sees kaotasin ära iseennast, et seda läbi kogeda. Mitte kunagi ma ei oleks lasknud asjadel nii kohutavaks muutuda, kui see oleks olnud minu võimuses ära hoida. Arvestades enda elutarkusi, spirituaalsust ja selgeltnägemist, mis mind on alati eelnevalt aidanud probleeme lahendada ning valgust pimedusse tuua.

Kümme aastat tagasi rääkisin enda perekonnale sellest, et minuga juhtub suur õnnetus, mida ma ei saa mitte ühelgi viisil ära hoida ja see raskus on minu kõige suurem õpetaja ning hüppelaud kõrgemasse teadlikkusse. Käejoontel on kirjas inimese saatusetee ning see sama olukord leidiski aset, millest ette kuulutasin kümme aastat tagasi. See, et see nii õnnetuks ning äärmiselt ebameeldivaks pidi välja kujunema, selle üle ma ei ole mitte ühelgi määral õnnelik. Minu süda valutab selle koha pealt suurelt ning viin igapäevaselt enda tarkusi ellu, et sellest ise inimesena väljuda, olles endale kõige suuremaks terapeudiks ja tervendajaks.

Soovin kogu südamest vabandus paluda absoluutselt kõikide inimeste käest, kaasa arvatud sinu käest, kes sa loed minu vabanduskirja siin. Absoluutselt kõik inimesed, kes pidid kogema minu õnnetuse kaudu stressi, pettumust ja keda ma solvasin - soovin teie käest veel kord vabandust paluda. Soovin, et minu nime alt väljaöeldut ei võetaks südamesse ning kui see on südamesse võetud, siis see südamest välja puhastada. Kui sa tunned ühel või teisel määral rasket energiat minu suunas, siis soovin seda ära lagundada, et edasi liikuda valguse ja kerguse poole. Toon ühel päeval enda loo avalikkuse ette, kui olen selleks ise piisavalt valmis ning taastunud hingeliselt sellest täielikult. See ei olnud Tene, kes seda tegi, see oli kohutavas õnnetuses ära kadunud hing, mis võib tegelikult igaühega juhtuda. Tänaseks olen ma tagasi enda kehas enda hingena ning minu motiivid on helged ja kerged.

Olen spiritualist ja energiatöö tegija, mis tähendab seda, et mind mõjutavad energiad, mis maailmas toimuvad, hoopis teistsugusel ja sügavamal tasandil, kui seda võib-olla kogeb enamus teisi. See protsess, millest läbi käisin, see näitas mulle selle kogemusega seda, mida raskustes, sügavates hingeprobleemides ning hinge kaotamise protsessis kogetakse. See, mida ma olen kogenud ja mida üle elanud, on miski, mida ma ei soovi mitte ühelegi inimesele, aga tean seda, et väga paljud inimesed on sarnastes raskustes enda sees oma privaatses elus. See sama motiveerib mind absoluutselt kõiki inimesi veelgi rohkem aitama ja aitab mul neid mõista. Minuga toimus totaalne ego-purunemine, mis on üks ilusamaid energiaid, mille olen juba sellest raskusest võiduna saanud. See aitab mul edasi liikuda ning kõikide inimeste keerulisi hingeseisundeid sügavuti mõista, et neid aidata, nendest välja tulla ning valgust anda kõige pimedamatesse hingeseisunditesse. Kui ei ole kogetud seda, mida mina olen kogenud, siis ei olegi võimalik täielikult mõista selliseid energiaid, mis inimestes tegelikult toimuvad nende raskustes. Kui olen ise sellest kõigest enda käel välja tulnud, siis näen seda võiduks meile kõigile. Kui oled näiteks ise väga keerulises olukorras enda hingetasandil ning sind ümbritsevad inimesed, kes sind ei mõista, vaid hukka mõistavad, siis mina olen kindlasti see, kes sind täielikult mõistab. Minu suurim soov on edaspidi tuua välja inimhingedes kõige keerulisemaid, tumedamaid, negatiivsemaid tasandeid ja nendele tervendust pakkuda läbi enda teadmiste, kuidas nendest väljuda ning suurendada ühiskonnas armastuse-energiat, mõistmist ja oskust abi anda neile, kellel on hingelist abi vaja. Olla toeks ka perekondadele ja kaaslastele, kelle elus on keegi, kes maadleb enda raskuste sees oskamatult nendest välja tulla. Kui suudad mulle ühel päeval andestada, siis see annab mulle võimaluse aidata edasi nii sind kui ka sinu lähedasi, kes sügvat hingelist abi vajavad. Palun teadke, et ma olen teie jaoks olemas.

Arvestades seda, kui raskes ja keerulises seisus tegelikult meie maailma rahvas vaimsel tasandil on, siis ma ei imesta, miks ma ise pidin läbi käima suure hingelise õnnetuse. Öeldes ka aastaid varem, et olen inimpeegel/hingepeegel, siis üks osa sellest läbielatust oli see, et ma võtsin enda kanda kogu maailma raskeimad energiad, et neid veelgi rohkem mõista. Näen seda nii, et pidin selle läbi tegema, et olla ette valmistatud selleks, kuhu poole väga suur osa inimesi on liikumas elu raskuste tõttu. Minu suur palve sulle ja kõikidele teistele minu vabanduskirja lugejatele on üks - "Andke inimestele võimalus olla inimesed, märgake ja aidake abivajajaid ning palun mõistame, mitte ärme mõista hukka! Oleme siiski siia maailma kõik sündinud elu kogema, enda rajal käima ning koostööd tegema."

Soovin sulle öelda ka seda, et mitte ükski must-maagia ja Voodoo ei ole minu poolt tehtud ehk need, mis kajastusid sotsiaalmeedias ei ole energeetiliselt üle Eesti õhus ning need ei toimi nii nagu need said presenteeritud. Ma ei ole mitte kunagi mitte ühtegi musta-maagiat ega Voodood teinud, kuna need ei lähe minu hinge tasandiga ehk valguse-energiaga kokku. Seega kartma ei pea mitte midagi ning ma ei ole soovinud ka mitte ühelegi inimesele halba, veel vähem lastele. See, mis informatsioon sotsiaalmeedias levis, selle võib ja peakski maha matma ning mitte tõena võtma. Selleks, et teha musta maagiat, selleks on vaja teha esiteks ohverdusi, mida ma ei ole teinud ja teiseks see, mis avalikkuse eest läbi käis – sellel ei ole toimet, kuna see on loodud läbi kristallide, eeterlike õlide, ravimtaimede, mis ei toetagi halba. Need toetavad üksnes head ja seetõttu ei saa kunagi kurjusena mõjuda. Ainukesed rituaalid ja maagiad, mida ma olen enda elus teinud on helged ja kerged ning positiivsed, kas siis Feng Shui energia väestamiseks või mõnel teisel ilusal eesmärgil, nii nagu olen aastaid seda ka sulle ja teistele enda lugejatele õpetanud. Kui vaatad nendesse, siis tead täpselt seda, et need on kõik isiklikult sinule ning nendes ei ole mitte ühtegi kannatajat ega ka ära kasutamist või halba soovi. See, mis sotsiaalmeedias kajastus, see ei ole minu hing, kes selle kõik välja tõi ning soovin kogu südamest vabandust paluda selle hirmu, paanika, stressi, ärevuse, ebamugavuse, pettumuse, segaduse või ükskõik millise tunde eest, mida pidid kogema. Ma pole kunagi olnud oma hingelt sünge või pimeduses, ma olen alati soovinud olla kõigi inimestega helge, toetav, soe ja tingimusteta armastav.

Kaitse-kristallid ei saanud mind selles kohutavas õnnetuses toetada, kuna kogu juhtumi sees, mis minuga toimus, kaotasin ma iseennast ära ja blokeerisin igasuguse abi väljapoolt põhjusega - kuna see pidi kõik juhtuma, see on saatusesse ettemääratud raskus, mille eesmärgiks on kõrgema tasandi kasvamine. Sellisel juhul ei saagi kaitsta mitte ükski väline jõud, olgu selleks kristallid, taimed, teised inimesed ja hea õnn. Kõik see saab sind kaitsta ja hoida, kui sa ei läbi suurt õppetundi ja hingelist kasvamist. Täna olen ma tagasi iseendana, õigel rajal ning see kõik on taas töötamas minu hinge tervenduse ning välja tuleku kasuks. Mediteerin igapäevaselt, puhastan enda Auravälja sellest raskusest, toidan enda hinge ja keha taimedega ning teen igapäevaselt samme sellest väljumiseks ja edasi liikumiseks. Olen äärmiselt õnnelik, et olen tagasi ja tänulik kõigile inimestele, kes on mulle toeks olnud ja kes on jaganud headust ja positiivsust minu suunas. Samas on mul ääretult kurb selle üle, mis on  toimunud, valus, et inimesed on haiget saanud ning et need, kellele ma valgust pakkusin, pettusid minus ühel või teisel moel.

Igal lool on kaks poolt - kui soovid mõista minu lugu, siis anna mulle võimalus end ise sulle avada ja sellele selgitus anda. Kõige tõesem lugu on minu sees, kuna mina kogesin seda kohutavat õnnetust enda elus. Kui suudad eemaldada enda peast arvamuse, viha, jutud, eelarvamuse ja pettumustunde, siis luban sulle, et ühel päeval sa suudad mind mõista ja saame koostöös edasi liikuda valguse poole. Minu juhtum on tegelikult silmi avav ja toon selle samm-sammult sinu ja teiste ette teadmisega, et minuga juhtunu aitab ühiskonnas nii peidetud kui ka esil olevaid probleeme lahendada.

Mitte ühelegi inimesele ei tohi halba soovida, ega tema poole halvaga vaadata - mul on kahju, et olen sellise mulje endast jätnud, et olen halba sulle või kellelegi teisele soovinud. Reaalsus on see, et seda mina Tenena ei ole soovinud teha - ei siis, nüüd ega tulevikus. Äärmiselt kurb, et selline energia on õhus ning annan endast parima, et see seik enda elus armastusega ja valgusega ära tervendada.

Olen alati uskunud seda, et kõike on võimalik parandada ja heastada, mis on katki tehtud. Selle sama mõttega olen aastaid toetanud ka neid, kes on läbi teinud raskusi ning öelnud neile, et iga pimeduse energia saab asendada valguse energiaga, et elu saaks edasi liikuda ning hingeline vabadus saaks eksisteerida. Valgus ja armastus võidavad ka kõige suurema pimeduse.

Ma ei hoia mitte ühtegi halba tunnet ega energiat mitte ühegi inimese osas, kes minuga seotud õnnetuses olid teguriteks, mis mind sellisesse olukorda viisid. Nii nagu ma olen sulle ja teistele aastaid õpetanud - meie eluteedele tulevad inimesed, kelle põhjustatud valu ning enese ära kaotamine on õpetlikud, mitte karistavad. Seega ei kanna ma mitte ühegi inimese suhtes mitte ühtegi madalat energiat - andestus on mul vaid nende suhtes ning andestuse olen ka endale andnud. Ainukene edasiviiv energia on anda andeks elu raskusele, õppida ja kasvada sellest kõigest suuremasse teadlikusse.

Tean, et minust jäi mulje, et olen kõikvõimas ning suure egoga inimene. See ei ole nii, ma ei ole endast mitte kunagi nii arvanud. Absoluutselt kõikidel inimestel on tarkused ja oskused, mis on ühel või teisel määral teistest inimestest suuremad või väiksemad. Oleme kõik siia maailma sündinud põhjusega, igaühel meist oma eriline teekond, omad anded ja spetsialiseerumine ühes või teises valdkonnas. See, mida mina oskan või tean, ei pruugi olla see, mida sina oskad ja tead. Samas see, mida sina oskad ja tead, see ei ole minus. See teebki elu eriliseks, me saame jagada seda elu ning üksteist toetada ning väestada. Ma ei pea ennast mitte kellestki teisest paremaks, võimsamaks, tugevamaks, teadlikumaks ning targemaks. Ma ei võistle mitte kellegagi ja soovin kogu südamest, et mitte keegi ei võistleks kellegi teisega. Hoiame kokku, toetame üksteist ja anname võimaluse kõigil koos areneda selles suunas, kus suunas kõik soovivad liikuda.

Mõistan, kui olen pettumuse osutanud ja soovin kogu hingest selle pettumusetunde sinus ning teistes lagundada. Ma väga loodan, et see kõik ei ole aga murdnud teie usku spiritualismi. Spiritualism on alati minu südameasi olnud, olen selle järgi elanud ning õpetanud ning valgustanud ka teisi selle järgi elama. See on kõrgel minu südames ja hinges ning jätkan selle avardamist edaspidi nurkade alt, mida ma ei ole veel puudutanud ning teadvustanud sulle. Minu kogemused annavad mulle võimaluse edaspidi seda teha suuremalt. Kui soovid sellel teekonnal minuga jätkata, siis olen selle üle ülimalt õnnelik ja tänulik kogu hingest.

Kogu südamest andestust ja mõistmist soovides. Mõistan, kui täna on sul raske mulle andestada ja mind mõista, aga palun teadke, et olen teie jaoks olemas. Jään lootma, et ühel päeval sa suudad seda teha ning leiad valguse, millega minu poole vaadata.

Kogu armastusest sulle kirjutades

Tene Laul