Üheksa kirjutamisaasta jooksul olen sulle kirjutanud sellest, et enda Auravälja tuleb puhastada erinevate rituaalitõrvikute, viirukite ja eeterlike õlidega. Seda suure põhjusega, et sa saaksid alati olla energeetiliselt terve. Sinu hingel on Auraväli, mis eksisteerib sinu kehas ja sellest väljaspool. Selleks, et sa saaksid olla õnnelik, on sul vaja hoida enda Auravälja puhtana, kasutades regulaarselt erinevaid rituaalitaimi. Igaühel neist on oma eriline toime ja nende toimete kohta saad lugeda minu kodulehelt SIIT.


Sinu Auraväli muutub pidevalt seoses sellega, kellega sa koos oled, mida sa mõtled või tarbid ja seda mõjutab Kosmiline energia ehk planeetide erinevad seisud. Mida rohkem sa tarbid igapäevaselt erinevaid taimi enda elus, seda suurema tõenäosusega on sinu Auraväli tervenenud olekus. Mida rohkem sa veedad aega inimestega, kes on pessimistlikud või halba soovivad, seda negatiivsem on see energiaväli sinu ümber. Seega jälgi kindlasti seda, kellega sa enda elu jagad ja mida tarbid. Kõige olulisem on see, millest sa mõtled ehk kuhu suunas sa enda energiat ise mõttejõuga kasvatad. Mida positiivsem ja optimistlikum sa oled, seda tervislikum on see sinu jaoks. Mina soovin aidata sinus positiivsust kasvatada, teadvustades sulle seda, millest elu koosneb ja kuidas sa saad miskit enda kasuks tööle seada.

Oluline on vähemalt kord kuus puhastada enda Auravälja Salveiga ja selleks võid sa kasutada erinevaid Salvei segutõrvikuid, mis aitavad lagundada kõik negatiivsed energiad sinu Auraväljast.
Mida regulaarsemalt sa Salveid kasutad, seda puhtam on su energeetika ja seda parem on sinu enesetunne. Kohe, kui tunned, et sinu energia on madalseisus, võta esimese asjana kätte Salvei ning tee endale puhastusrituaal.

Kuidas seda teha? See on imelihtne. Sea rituaalitõrvik küünlaleegil põlema ning kui see on leegi üles võtnud, siis raputa tõrvikut, et leek kustuks ja tõrvik jääks suitsema. Kui see suitseb, siis tee enda Auras ehk enda ümber ringikujulisi liigutusi. Tee nii, et terve keha saaks puhastatud. Alusta intuitiivselt sealt, kus soovid. Järjekord ei ole oluline, kas puhastad esmalt käed, pea või jalad jne.

Absoluutselt kõikidel taimedel on oma eriline vägi, mis tähendab seda, et soovitan sul esmalt lugeda selle kohta, millega enda Aurat puhastama asud - vali endale see taim intuitiivselt välja. Kui oled valinud selleks näiteks Yerba Santa ja Salvei rituaalitõrviku, siis see aitab sul väljuda mineviku negatiivsest energiast. Kasutades Draakoni vere rituaalitõrvikut, aitab see needusest vabaneda. Kui kasutad Roosiviirukit, siis see suurendab sinu armastuseõnne ehk kui sul on blokaade armastuseõnnes, siis Roos on ideaalne selle likvideerimiseks. Kui kasutad Kadaka eeterlikku õli, siis kanna seda 5 tilka koos 1 spl Jojoba baasõliga enda nahale ning saavutad samuti Auraväljapuhastuse.

Olen kirjutanud erinevates Aurapuhastusrituaalidest, mille leiad SIIT.

Hoia enda Auraväli alati tervena!

Armastusega alati sinuga

Tene Laul