Kirjutasin ka oma raamatus "Ajarännak 2023", et oleme uuel spirituaalsel ajastul, mis tähendab seda, et kõik liigub tingimusteta armastuseni. 2022. aastal aktiveerus tingimusteta armastuse laine, see on kosmiline energia, mille kaudu on kõikidel võimalik hoida enda Südametšakra tervena. See aktiveerunud energia suunab meid kõiki tingimusteta armastuseni, mis tähendab seda, et igaüks armastab rohkem ja rohkem. Mida suurem on sinu spirituaalsus, seda võimsamaks muutub armastuseenergia.

5D-energia jääbki otse Kosmosest me hingedesse kiirgama, Veenuse positsioon taevas on aktiveerimas ülimat armastusetunnet.
Seega ära imesta, et mida päev edasi, seda tundlikumaks sa muutud. See võib olla sinu jaoks esmapilgul veider, kuid tegelikult on see suurepärane, mis sinuga toimub. Tundlikkus ja spirituaalsus kasvavad käsikäes, mis tähendab seda, et kui sa astud 5D-energiasse, siis sinu tunded muutuvad sügavamaks, siiramaks, autentsemaks, ehtsamaks. Mitte et need ei oleks seda eelnevalt olnud. Tunded liiguvad pigem spirituaalsemalt puhtamale tasandile, milleks on sügavusesse arenevad emotsioonid. Hinge 5D-energiaga aktiveerub ja sellega tuleks kaasa minna.

Kui sa oled koos enda Hingesugulasega või kohtud temaga peagi, siis arvesta sellega, et te peate koos tegema läbi armastuse tsükli. See tähendab seda, et kõigele vanale tuleb öelda head aega enne, kui saavutate kõrgema Hingesugulase tasandi, milleks on koosolemine ja armastamine 5D-energias.

Selleks tuleb koos teha läbi Karmapuhastus, kus mõlemad räägivad ausalt enda mineviku osas suud puhtaks, aidates üksteise Karmal terveneda. 5D-energias olles muutub sinu kohustus suhte osas suuremaks, üksteisega vesteldes tuleb minevikust vabaks lasta, arutada koos läbi teatud teemad ja, kui vaja, siis kasvõi sada korda. Peaasi, et te mõlemad aitaksite üksteise Karmat puhastada ning seda tervendada. Karmapagas on 3D-energia ja sellest tuleb koos enne kõrgema astme Hingesugulase tasandile jõudmist täielikult vabaks lasta. Mis tähendabki seda, et tuleb teha koostööd ja korralikult.


Soovitan teil koos mediteerida, seades enda ümber Sandlipuu viiruki, Sandlipuu eeterliku õli ja ka küünla, mis on Sandlipuust. Sandlipuu on suurepärane Karma aktiveerija, aidates tuua peidus pinna alt välja probleeme, mis tuleb ära lahendada. Kui need lahenevad, siis saate mõlemad koos elu nautida, kogeda, armastust jagada, olla õnnelikud, rõõmsameelsed ning enda unistusi täide viia.

Oluline on hoida ühises kodus armastusekristalle, mis aitavad armastuseenergiat suurendada nii sinul kui ka temal. Kui sa oled vallaline, siis need kristallid aitavad sul jõuda sinu kõige võimsama armastajani sellel saatuserajal, milles sa oled.

On erinevaid kristalle, millega on sul võimalik armastuseenergiat aktiveerida ja 5D-energias olla ning seal armastada. Selleks võiksid hoida enda kodus kindlasti Roosat Opaali, Thuliiti, Rodokrosiiti, Opaali, Amuleti Kristalli, Roosat Kvartsi ja teisi armastusekristalle, mis loovad sinu ellu suurepärase armastuse teekonna.

Kui mediteerite, siis keskenduge sellele, mis on see, mis veel takistab teil jõuda kõrgemale armastuse tasandile. Küsige enda käest, mis on see häiriv energia teie kahe suhtes? Mis on see osa minevikust, mis on veel lahti harutamata? Laske mõtetel tulla, vestlusel tekkida ja arutage neid teemasid omavahel. Laske vabaks ning tugevdage teie kahe sidet. Suurendage võimalust minna edasi tugevama armastuse poole.

Tingimusteta armastus on ülim armastus, mis tähendab seda, et see vajab ka väga kõrget spirituaalset energiat ning puhast Auravälja. Tingimusteta armastuse aktiveerumiseks soovitan alati kasutada Roosipuu eeterlikku õli ja Ylang Ylangi eeterlikku õli, kasuta neid õlilambis, auruta ning lase enda hingel liikuda tingimusteta armastuseni.

Kui oled vallaline, siis saada enda armastusesoovid Universumisse, ikka selleks, et need saaksid täituda. Jälgi minu igakuisetes horoskoopides ehk energeetilistes teadaannetes, millal on Noorkuu või Täiskuu armastuseenergias, just siis on kõige parem aeg enda armastusesoove teele saata. Leia erinevad armastuserituaalid ja -maagiad, mida nende soovide teelesaatmiseks teha. Kristalle sisaldavad rituaalid ja maagiad on naturaalse väega, nendel ei ole mingit pistmist musta maagiaga. Musta maagiat ma ei aktsepteeri, aga mõistan, miks inimesed seda teevad. Seega, kui teed erinevaid rituaale ja maagiaid, mille olen siia sinu jaoks kirja pannud, siis need kõik on kontaktis looduse ja kosmiliste energiatega.

Alati armastusega kirjutades, telepaatiliselt igavesti ühendatud

Tene Laul