Sul endal on võimalik rahaõnneenergiaid võimendada ja küllust õitsema seada. Selleks, et kutsuda rahaõnn enda ellu, olengi selle artikli kirjutanud.

Selle jaoks läheb sul vaja erinevaid spirituaalseid esemeid, mis juba sisaldavad külluse-, õnne-, jõukuse- ja rikkuseenergiaid. Nende kasutamine aitab sul enda isikliku energiavälja külluseenergiatele atraktiivseks muuta.

Seda võib teha igal ajal või perioodil, mil külluseenergiad on aktiivsed. Sellest, millal need aktiivsed on, kirjutan ma igakuistes horoskoopides. Kuuhoroskoobi leiad SIIT.

Sul läheb vaja neid rahaenergiat sisaldavaid väeesemeid:

- Tsitronella viiruk (rahaenergia aktiveerija) või Arruda viiruk (aktiveerib samuti rahaenergiat)

- Piltjaspis (äri- ja tööalase õnne ellu kutsuja)

- Tiigrisilm (rahaõnne aktiveerija)

- Smaragdkvarts (raha, külluse ja jõukuse edendamiseks)

- Dendriitahhaat (rikkuseenergia kasvatamiseks)

- Verekivi (rahaõnne säilitaja, ebaõnne eemale hoidja)

- Roheline Aventuriin (aitab läbi töö rahaenergiat võimendada)

- Tikud viiruki süütamiseks/viirukialus viiruki hoidmiseks

- Rohelist värvi kott

- Paberraha, münt ja enda või perekonna foto

Võid kasutada nii poleeritud kui ka lihvimata kristalle. Ühte ja sama kristalli võib olla ka rohkem, et kogu protsessi võimendada.

Esmalt tuleb sul viiruk suitsema seada. Tsitronella viiruk vallandab külluslikke energiaid, mis omakorda tõmbavad ligi rahaõnne sinna, kus seda viirukit põletatakse. Kui kasutad tsitronella viirukit kodus või enda lähedal, siis aktiveerid sellega enda elus rahaõnne.

Seejärel aseta foto enda ette ning laota kõik rahakristallid selle ümber. Hoia enda käsi kristallidel ja keskendu soovidele, mis on seotud külluse, rikkuse ja rahaga. Keskendu rahaõnne võimendumisele ning rahavoolu liikumisele enda ellu. Kui oled seda teinud, siis võta münt ja paberraha ning aseta need pildile. Hoia enda käsi pildi ja raha peal, sule silmad ning keskendu uuesti sellele, et sinu ellu saabuksid jõukus ja rahaõnn.

Kui tunned, et oled enda soovi edastanud, siis aseta kristallid, pilt ja raha rohelist värvi koti sisse. Kui oled koti kokku pannud, siis hoia seda enda käes, sule silmad ning keskendu uuesti sellele, et rahavool hakkaks sinu poole liikuma. Seejärel aseta kott tsitronella viiruki kõrvale.

Kui esimene viiruk on lõpuni põlenud, sea suitsema uus viiruk ja lase ka sellel lõpuni põleda. Peale seda võid maagiakoti viiruki kõrvalt ära võtta ja asetada selle kodus sobilikku kohta. Soovitan seda hoida seal, kus asuvad sinu teised külluse- ja rahakristallid või kagu või ida ilmakaares.

Põleta iga päev üks tsitronella viiruk ja tee seda vähemalt neli kuni seitse päeva järjest, et külluslikud energiad saaks aktiveeruda. Mida pikemalt sa viirukit põletad, seda kiiremini ja võimsamalt energiad võimenduma hakkavad. Võid seda teha ka kauem kui seitse päeva.

Lisaks soovitan sul hoida rahakoti vahel Rahakoti õnnekristalle ja kanda ehtena mõnda siin artiklis välja toodud kristalli.