Alates 2022. aastast sisenevad spirituaalsed inimesed 5D-energiasse. Olen sellel teemal kirjutanud terve 2022. aasta, rääkinud ja edastanud teile infot "Tene Laul. Elamise kunst" saates. Mis on 5D? Selle kohta leiad hulgaliselt artikleid lugemiseks SIIT. Lühidalt kokkuvõttes on tegemist äärmiselt spirituaalse hingelise tasandiga, kus sinu enda hing jõuab lõpuks tingimusteta armastuseni ja lausa kõrgtasemeni.

Kui sa tunned, et sa soovid enda olemasolevat suhet tugevdada, muuta kirglikumaks, romantilisemaks, sensuaalsemaks ja armastavamaks, siis see maagia on sulle. Samuti on see maagia kõikidele vallalistele, kes soovivad üles leida enda hingesugulase või kaksikleegi, temaga kohtuda ning kogeda selles elus tingimusteta armastust. Seega võin öelda, et see maagia on absoluutselt kõigi jaoks.

Seda maagiat võib teha ükskõik millisel ajal, selleks ei pea ilmtingimata Kuufaase jälgima. Loomulikult on kasulik teha seda teatud kuuseisu ajal, mil armastuseenergiad on meie universumis aktiivsed. Selle kohta, millised energiad on aktiivsed, saad lugeda minu igakuistest horoskoopidest, mida olen tänaseks teile kirjutanud juba 8 aastat.

MAAGIAESEMED:

1. Piibelehe aroomiõli (seda kasutatakse spetsiaalselt just maagiate ja rituaalide elluviimiseks)

2. Õlilamp + vesi, mida sellesse valada

3. Piparmündioksake

4. Piparmündi, Mündi või Põldmündi eeterlikku õli (võid kasutada kõiki kolme õli, aga piisab ka ühest)

5. Teeküünal (õlilambis kasutamiseks. Kui kasutad difuuserit, siis teeküünalt vaja ei ole)

6. Tikke (teeküünla ja viiruki jaoks)

7. Palo Santo viiruk

8. Viirukihoidja (viiruki põletamiseks)

9. Poleeritud Roosat Kvartsi 3 tükki

10. Poleeritud Alabasterit 3 tükki

11. Poleeritud Unakiiti 3 tükki

MAAGIARETSEPT:

Maagia tegemine alaku! Soovin sulle selle maagiaga suurimat edu ja armastuseõnne! Aktiveeri sellega enda intiimelus 5D-armastuseõnn ning loo sügav tingimusteta armastuse kontakt enda armastatu või tulevase armastatuga!

Kõige alguseks leia hetk, kus sa saad seda maagiat rahus teha. Tee seda enda kodus. Soovituslikult Lääne-ilmakaares või enda magamistoas. Mõlemad piirkonnad on Feng Shui järgi  seotud armastuseõnnega, seetõttu on just seal kõige parem armastuseõnne maagiat teha.

Vala õlilambi kausikesele vett, süüta teeküünal ning tilguta vette Piibelehe eeterlikku õli täpselt 10 tilka ja mündilisi õlisid 6 tilka. Kui kasutad kõiki kolme õli, mis oleks ekstra hea, sest see võimendaks selle maagia toimet kordades, siis tilguta igat õli 6 tilka.

Seejärel, kui õlilamp on ilusti tööle seatud, hoia selle kohal enda mõlemat kätt. Sule silmad ning korda 3 korda maagialauset: "Armastuseõnn saabugu minu ellu!". Kui sul on kaaslane, siis keskendu sellele, et armastuseõnn tuleks teie mõlema vahele. Kui sa oled vallaline, siis keskendu sellele, et sa leiaksid selles elus üles enda hingesugulase või kaksikleegi.

Seejärel sea põlema Palo Santo viiruk ja aseta see viirukialusele. Kui seda teed, siis korda uuesti 3 korda maagialauset: "Armastuseõnn saabugu minu ellu!".

Piparmündioksake aseta õlilambi kõrvale.

Nüüd võta kätte kõik poleeritud kristallid (Roosad Kvartsid, Alabasterid ja Unakiidid), sule silmad ja korda täpselt 12 korda maagialauset: "Armastuseõnn saabugu minu ellu!". Võid samal ajal silmi kinni hoida ja teha seda rahulikult, keskendudes sellele, et sa soovid tõesti selles elus kogeda ülimat sidet, tingimusteta armastust.

Kui see on tehtud, siis aseta kristallid õlilambi ümber nii, et järjekord oleks selline: Roosa Kvarts, Alabaster, Unakiit ja uuesti Roosa Kvarts, Alabaster jne.

Jäta kristallikesed õlilambi kõrvale, lase Palo Santo viirukil lõpuni põleda ning õlilambi veel ära aurata. Kui see kõik on tehtud, siis on maagia universumisse kinnitunud. Kui õlilambis on vesi otsa saanud, siis kogu kokku kõik maagias kasutatud kristallid ja aseta need enda armastusealtarile - pane need koti sisse, karbi sisse või aseta need enda pildi kõrvale. Jäta kristallid enda koju, lase neil seal olla vähemalt senimaani, kuni armastuseõnn on sinu ellu saabunud. Need kristallid võivad sinu koju jäädagi, kuna need toovad igavesti sinu ellu 5D-armastuseõnne, milleks on tingimusteta armastus ja seda kõige kõrgemal tasandil.

Piparmündioksal lase ära kuivada ning kuivatatud oksast tee endale hiljem teed. 

Soovin, et te kõik kogeksite selles elus suurimat armastuseõnne! Kaksikleekide kohta leiad lugemist siit ja hingesugulaste kohta siit.

Tene Laul